Sayfa 1162/1252 İlkİlk ... 1626621062111211521160116111621163116411721212 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 9,289 - 9,296 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    sn bosporos.. sayın falan demeyeceğim sana artık.. b.kunu çoktan çıkarmıştın artık sıvıyorsun.

bak bosporos kardeşim.. sana kaç kere dedim. git sloganlarını, faydalı faydasız yazılarını istediğin başlıkta yaz.. istediğin masturbasyonu yap.

ama burası mevduat başlığı. ister beğen ister beğenme burası hala oran paylaşılan, mevduat hk muhabbet edilen, dertleşilen bir başlık.. 10 küsur yıldır olduğu gibi hala..

buraya gelip mevduat sahibi yine söğüşlenmiş deyip.. kahkaha atmanın ne alemi var? manyak mısın, sadist misin?

ben gidip x hisse başlığına.. ulan siz de ne kekoymuşsunuz desem insanlığa yakışır mı?

sanırım artık yok ama imarzedelerin başlığında kişileri rencide edecek laflar edip kahkaha atmış olsam??

üç kuruşluk vicdanın yok mu ?.. niye zevk alıyorsun buradakileri rencide etmekten?

bir sitemim de bu başlığın emektarlarına..

"che" avatarlı bu çakma halkçının bu başlıkta mevduatçıları aşağılamasına neden tepki göstermezsiniz ki?

anlayamıyorum.

Sn. Shorts.

Sn bosporos'un üslubu konusundaki eleştirilerinizde haklısınız. Sloganvari mesajları hoş değil, onda da haklısınız.

Ama kimse niçin tepki göstermiyor dediğinizde yollarımız ayrılıyor.

Bu kriz ve kaos ortamına ülke medyasının iktidarın hizmetine girerek gerçekleri gizlemesi nedeni ile geldik, şimdi de sosyal medya kontrol altına alınmak isteniyor. Bu çerçevede savcılıkların 300-500 sosyal medya hesabı hakkında kargaşa yaratma suçlamasıyla soruşturma başlatıldığı gibi haberler uçuruluyor. "Oluk oluk kan akacak" içerikli sosyal medya paylaşımı yapan yandaşların sırtları sıvazlanırken sinirlerini kontrol edemeyen ortalama yurttaşlar 3-5 kelimelik mesajları nedeni ile şafak vakti ev baskınlarıyla gözaltına alınıyor.

Bu ortamda gizli yandaşların (siz onlardan biri değilsiniz üstünüze alınmayın) da peşine takılarak biraz sert de olsa üslubu bozuk da olsa üstümüze örtülmeye çalışılan karanlığı yırtan mesajlara tepki göstermeyi üstüme vazife saymıyorum.

Bosporos'un beni rahatsız eden tek tarafı eleştirilerinde iktidar ve yandaşlarıyla bunların mağdurları arasına bir sınır koyamaması, herkesi aynı kefeye koymasıdır. Bunu da bu vesile ile belirtmiş olayım.

Mevcut politikalara tepkisindeki abartıyı da normal sayıyorum. Ana akım medyada esen yalan rüzgarları gerçekleri o kadar çarpıtıp eğiyor ki düzeltmesi abartılı olmak zorunda. Şöyle düşünün bükülmüş bir ağaç dalını düzeltmek için doğrultmak yetmez biraz ters yönde bükeceksiniz ki tekrar esnediğinde doğru durabilsin. Bosporos tam da bunu yapıyor biraz tersine büküyor bence de çok doğru yapıyor.

Umarım kendisi yurt dışındadır ya da Türkiye'de ise çok sağlam bir VPN bağlantısı kullanıyordur, yoksa başının belaya girmesi kaçınılmaz.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

2.  Alıntı Originally Posted by Carian Yazıyı Oku
    Merhabalar. Faiz oranları sayfasındaki tablolarda İş Bankası adı geçmiyor. Forumdaki hiç kimse bu bankayla çalışmıyor mu ? Oranları piyasanın çok mu altında ? Teşekkürler.
    TL faizler %22-23 bandında gezerken İş %17-18'lerden kapı açıyor o da pazarlıklı ve işi bilen müşteriler için. O nedenle büyük ve derinlikli banka olduğu için tercih eden forumdaşlar oluyor ama genelde listelere giremiyor.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by Carian Yazıyı Oku
    Merhabalar. Faiz oranları sayfasındaki tablolarda İş Bankası adı geçmiyor. Forumdaki hiç kimse bu bankayla çalışmıyor mu ? Oranları piyasanın çok mu altında ? Teşekkürler.
    20 Temmuzda bana 32 gün için % 17 teklif ettiler...

Halen de farklı olduğunu sanmam.

Sağlam bankaymış.

Son rapora bakıyoruz da en çürük bankalardan biri olarak yer almakta.

4.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Sn. Shorts.

Sn bosporos'un üslubu konusundaki eleştirilerinizde haklısınız. Sloganvari mesajları hoş değil, onda da haklısınız.

Bu kriz ve kaos ortamına ülke medyasının iktidarın hizmetine girerek gerçekleri gizlemesi nedeni ile geldik, şimdi de sosyal medya kontrol altına alınmak isteniyor. Bu çerçevede savcılıkların 300-500 sosyal medya hesabı hakkında kargaşa yaratma suçlamasıyla soruşturma başlatıldığı gibi haberler uçuruluyor. "Oluk oluk kan akacak" içerikli sosyal medya paylaşımı yapan yandaşların sırtları sıvazlanırken sinirlerini kontrol edemeyen ortalama yurttaşlar 3-5 kelimelik mesajları nedeni ile şafak vakti ev baskınlarıyla gözaltına alınıyor.

Bu ortamda gizli yandaşların (siz onlardan biri değilsiniz üstünüze alınmayın) da peşine takılarak biraz sert de olsa üslubu bozuk da olsa üstümüze örtülmeye çalışılan karanlığı yırtan mesajlara tepki göstermeyi üstüme vazife saymıyorum.

Bosporos'un beni rahatsız eden tek tarafı eleştirilerinde iktidar ve yandaşlarıyla bunların mağdurları arasına bir sınır koyamaması, herkesi aynı kefeye koymasıdır. Bunu da bu vesile ile belirtmiş olayım.

Mevcut politikalara tepkisindeki abartıyı da normal sayıyorum. Ana akım medyada esen yalan rüzgarları gerçekleri o kadar çarpıtıp eğiyor ki düzeltmesi abartılı olmak zorunda. Şöyle düşünün bükülmüş bir ağaç dalını düzeltmek için doğrultmak yetmez biraz ters yönde bükeceksiniz ki tekrar esnediğinde doğru durabilsin. Bosporos tam da bunu yapıyor biraz tersine büküyor bence de çok doğru yapıyor.

Umarım kendisi yurt dışındadır ya da Türkiye'de ise çok sağlam bir VPN bağlantısı kullanıyordur, yoksa başının belaya girmesi kaçınılmaz.
    işte ülkemizin en büyük sorunu budur,

avrupada olsa baktılar bi provakasyoncu çıkmış şov yapıyor..?

ba-rın-dır-maz-lar !!!

biz ne yapıyoruz ? peşinden koşuyoruz, adam haklı filan diyoruz..

bu ülkenin başına ne geldiyse "bir" olamadığındandır..

ortalığı karıştıran, provoke eden biri geldi mi barındırmadan, kovulmalıdır..

işte o zaman muaasır medeniyet olabiliriz..

yt.

syg,

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    sn bosporos.. sayın falan demeyeceğim sana artık.. b.kunu çoktan çıkarmıştın artık sıvıyorsun.

bak bosporos kardeşim.. sana kaç kere dedim. git sloganlarını, faydalı faydasız yazılarını istediğin başlıkta yaz.. istediğin masturbasyonu yap.

ama burası mevduat başlığı. ister beğen ister beğenme burası hala oran paylaşılan, mevduat hk muhabbet edilen, dertleşilen bir başlık.. 10 küsur yıldır olduğu gibi hala..

buraya gelip mevduat sahibi yine söğüşlenmiş deyip.. kahkaha atmanın ne alemi var? manyak mısın, sadist misin?

ben gidip x hisse başlığına.. ulan siz de ne kekoymuşsunuz desem insanlığa yakışır mı?

sanırım artık yok ama imarzedelerin başlığında kişileri rencide edecek laflar edip kahkaha atmış olsam??

üç kuruşluk vicdanın yok mu ?.. niye zevk alıyorsun buradakileri rencide etmekten?

bir sitemim de bu başlığın emektarlarına..

"che" avatarlı bu çakma halkçının bu başlıkta mevduatçıları aşağılamasına neden tepki göstermezsiniz ki?

anlayamıyorum.

bosporos aşağılamıyor ki,gerçekleri söylüyor. TL mevduatçıyı kimin soyduğu ortada,nedense kimse onlara tepki koymaz. 2009 ocaktan beri negatif reel faiz kim dayatıyorsa o suçludur.

6.  Alıntı Originally Posted by bahad1r Yazıyı Oku
    Tamam, resmi enflasyon rakamı gerçekçi değil, peki bu gavurun grafiği anormal değil mi? Araba fiyatı isterse yüzde bin artsın, önemli olan ekmegin ne kadar arttığı değil midir, gramajiyla oynanıp fiyatı sabit kalınca sorun yok.
    Ekmeğin gramajiyla oynanıp fiyatı sabit kalınca gerçekten sorun yok gibi mi düşünüyorsun yoksa şaka mı yapıyorsunuz?
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

7.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Sn. Shorts.

Yurtdışında Yaşayıp Tuzu Kuru Olduğu İçin Olabilir mi?

bu ülkede medya tamamen kontrol altında.. medyada neler mi duyuyorsun ?

https://www.youtube.com/watch?v=4ZOH2z24xDc

örnek burada.. bu vidyoda mr erdoğan açıkça "bu ülkede acaba biz 15 yıl once buzdolabı fırın bulabiliyormuyduk ?" diyor..son 20 saniyeye dikkat..

şimdi halk yıllarca bu ve benzeri abuk ifadelerle uyutulunca başka birisinden gerçekleri duymak oldukça şaşırtıcı geliyor..

ayrıca.. unutmayın.. bu ülkede 20 yıl once çok daha fazla özgürlük vardı.. ülkenin ekonomik durumunu çok rahat eleştirebiliyordunuz.. kaç taneniz gerçek ekonomistlerin karşısında mr erdoğan ın yukarıdaki vidyodakine benzer ifadeleri söyleyebildiğini gördünüz ?? sıfır değil mi.. evet, zira söyledikleri kritik bir çapraz sorgulamaya 5 dakika dayanamaz..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 1162/1252 İlkİlk ... 1626621062111211521160116111621163116411721212 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •