En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Þaka mý bu? 7 yi geçmezmiþ bravo. Dolarý olan bir günde aylýk faizi alýyor. Ben piþmaným ekonomi yönetimine güvenip erken bozduðum için. Dolarda duran arkadaþlarý da tebrik ediyorum öngörülerinden dolayý.
SM-C5010 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
6.70 oldu, þuan ahme'nin geleneksel hislerini anlayabiliyorum![]()
Hayýr direk güncellediler stopajý
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün vademi bozdum yeniden vadeye koydum, 4 günlük zararýmý yeni stopaj ve ufak bir faiz artýþýyla kâra dönüþtürdüm. Ancak gerçekte kâr etmedim gibi geliyor. Gelecek ay bankadan bugünkü faizden 3 puan daha yüksek faiz alacak olursam aslýnda zarar ettim. Ama öyle bir ülkedeyiz ki sabah neye uyanacaðýnýzý bilemiyorsunuz. Sanýrým stopaj iþinin cazibesine kapýlýp zarar edeceðim. Gelecek ay bugün aldýðým orandan rahat 4 puan yüksek alýrým gibime geliyor. Kýsmet.
https://odatv.com/erdogandan-bankala...-31081828.html
Ýktisatçý yazar Mustafa Sönmez sosyal medya hesabýndan kararnameyle ilgili þu ifadeleri kullandý:
"TL faizini artýrmaktan kaçmak için yeni bir cinlik! TL mevduatýn enf altýnda ezilmiþ faizinden aldýðý vergiyi güya azaltmýþ. TL ye gel diyor aklýnca.
Döviz mevduatýnýn faizinin de vergisini yükseltmiþ, ceza diye.Akýl yok.Döviz mevduatý etkilenmez hatta kýzar bankadan yastýk altýna kaçar.”
Ekonomist Atilla Yeþilada ise, kararnameyi "Mevduat vergileri deðiþti. Tebrikler, orman yangýnýna karþý iþedik." diye yorumladý.
Dürüstlük pahalý bir mülktür, ucuz insanlarda bulunmaz. Honore Balssa
Stopajýn aylýk vadede %15 ten %5 e inmesi vadeli mevduat 19.50 olan Bir banka için önceki sistemde faiz kaça çýkmýþ oluyor
Yer Ýmleri