Sayfa 1118/1252 İlkİlk ... 11861810181068110811161117111811191120112811681218 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 8,937 - 8,944 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Maxthon kullanıyorsun sanırım sağ alt köşede ABP yazan bir ikonu tıkla o siteye özel olarak izin ver böylece reklamları engellemez ve Sözcü ye girebilirsiniz.Fakat bana göre en iyi çözüm ADGUARD programıdır ,hangi site olursa olsun reklamsız girebilirsiniz Sözcü dahil.
    Ok hocam teşekkürler

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Ne zaman oldu bu is bonocu ..bana 20 dediler
    Tayland'ı arkadaşa da 25 vermişler....Ben MT'nin yalancısıyım....Yaklaşık 20 dakika önce görüştüm.Haftaya nurolde dönüş var,bu 25 oranı görünce teyit edeyim dedim.Ama max 22 olur dedi,bugün için...Belki haftaya artar onu bilemem..
    Doktor değilim ama hastam çok.
    ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI

Alıntı Originally Posted by GE90 Yazıyı Oku
    https://www.cimbanque.com/en/thebank

Şu ana kadar bulabildiğim en iyi alternatif bu. Adult kumar kripto vb. müşterileri almazlar ama düzgün müşterileri alıyorlar deniliyor. Noterden onaylı kimlik imza sirküsü hesap ekstresi fatura vb. evraklar isteyebiliyorlarmış. Vakit buldukça araştıracağım daha. Daha iyisini bulamazsam başvuru yaparım, hesap açarlarsa 5000 dolar yollarım, sistemleri nasıl, gönder al komisyonlar nedir, USD TRY al sat mümkün mü, makaslar ne alemde, kredi kartı travel card vs. nasıl çalışıyor onlara bakarım. Aklıma yatarsa belli bir miktar gönderirim dursun bir kenarda.
    Acikcasi oturum vs yokken uzaktan hesap acan makul bir banka var mi ben de bilmiyorum. Genelde yabanci bankalarin titizlendikleri noktalar; paranin kaynagi ve abd de vergi mukellefi misiniz. Bunlarda sorun yoksa herhalde acabilirler. Bir de baskasi hesabina is yapilmasini istemiyorlar. Insallah halledersiniz
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

TEB marifetli adımları Bilal anlatır gibi anlatır mısınız bana .

Şubeden açılan hesap için geçerli kapat aç yapılır mı

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Dolarcılar sus pus oldu bu hamle ile ...
    Dün 7 yi geçmez dediğimde sinir krizi geçirdiler.
    Bu dolar tayfası inanın ülke vatan gelecek nesil vs düşünmez.O an para kazansın gerisi boş .

Benim nacizane önerim tek tl de nalana kadar birikimleri sepet yapın arkadaşlar .
    Borsadan hisse alın ,vadeli yapın biraz dövizde alın hatta düştüğü yerden ama şu battık bittik dolar 10 lira olacak diyen vatanını düşünmeyen diyim insanları çok dinlemeyin .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. oranlar çok tutarsız geliyor odea 20 ile 25 arası deniliyor, burgan 21 ile 24.50 arası aralarında çok fark var üstelik miktarlar milyon altı şubeden şubeye veya yeni müşteri ile temdit arasında bu kadar fark olur mu?

maşallah şimdiden vergi indirimi iç edilmiş,bizim bankalar asla affetmez.daha beter yapsınlar yakışır.

https://twitter.com/mahfiegilmez/sta...95384389509120

Alıntı Originally Posted by Garavel Yazıyı Oku
    burgan mi? temdit mi yeni muster mi 24.50? yeniye veriyosa haftaya cekip banka bonosu alicam cekilmez bunlarin kumestekini hindi gormeleri
    Ben 3 hafta once oyle yaptim, eldekinin kiymeti yok ordan oraya tasimak lazim
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 1118/1252 İlkİlk ... 11861810181068110811161117111811191120112811681218 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •