Pazartesi en yüksek 121 xxx li rakamları görmüştü
İŞ YAT BURADA SATICI DEĞİLDİ
ACABA DİYORUM 121 DEN ÇAKMADIYSA
UZLAŞMA 121 ÜSTÜ OLURMU DİE :)))
İZLEMEDEYİZ TAKDİR KARAR İŞ YAT PALASININ
2 PARTİ POZLA DEVAM YOLA
Printable View
Pazartesi en yüksek 121 xxx li rakamları görmüştü
İŞ YAT BURADA SATICI DEĞİLDİ
ACABA DİYORUM 121 DEN ÇAKMADIYSA
UZLAŞMA 121 ÜSTÜ OLURMU DİE :)))
İZLEMEDEYİZ TAKDİR KARAR İŞ YAT PALASININ
2 PARTİ POZLA DEVAM YOLA
yahu nerede millet? diğer topicte 9 üye var 20 ziyaretçi var bu topicte 11 üye var 39 ziyaretçi var...allah allah...herkes tası tarağı toplayıp vobu mu bıraktı nedir?
4.6286 (spot) dan 18/12 vadeli 11 bin dolar , 4.63(spot) den 18/08 vadeli 2 bin dolar (2 de secim öncesi) toplamda 15 bin dolar long açılmıştır..ytd
İyi olmuş tebrikler..
Bir yanlış anlaşılma nedeniyle tanımadığın adamın kalbini niye kıracaksın.. Hem 3 günlük dünyadayız, hem birbirimize lazımız.
Kaç sene sonra, bugün hala hava kuvvetlerinde kaç tane subaya feto tutuklaması çıkarılmış.
Ortam bozuk zaten, nedenleri farklı olsa da herkesin kabul ettiği beka sorunumuz var...
Tepedeki siyasetçiler fazla oy alacam diye milleti geriyorlar.. Eskiden böyle değildi, her görüşten kişiler sakin sakin konuşurdu..
Sorumluluk hepimizde, sorumlu davranalım..
Neden bu zamana kadar beklediler bilmiyorlar mıydı sanki. Seçimin bitmesini beklediler. Elleri kuvvetlenince yine operasyonlara başladılar. İkinci tura kalsa eminim bu operasyonları bekleteceklerdi. Hele hele Erdoğan kaybetse operasyon bile olmayacaktı. Bununla beraber bu zamana kadar ertelenen feto davaları da ceza ile sonuçlanır artık. İşte ülkenin adaleti bu neye göre kime göre adalet değişiyor görüyoruz. Yazık.
yok böyle birşey ı.k
117.200 deler geçer die bekle
116.600 yaksın adi pala
117.200 üstü kapatmazsan adisin len
bölünme işi iyi olmadı..bazen konularda karışıyor...bakalım nasıl devam edecek..
sonuçta su yolunu bulur..zamanla en doğru seçenek ortaya çıkacak...
Dostum feto biraz tartışmalı konu. Hastalık gibi her yeri sarmışlar, delillendirmek, suçluyla suçsuzu ayırmak gerçekten zor, zaman alması normal olabilir. Diğer kurumlarda yavaşladı soruşturmalar, ben de çekiniyorum da bununla mücadele etmek lazım.
En azında orduda sağlam temizlik gerekir, bize de güven verir. Ordumuz kaç cephede savaşıyor, onların da pskolojisi rahatlar.
Orduda sıkı soruşturma oluyor anladığım kadarıyla.
Zeybekci: Suriye’den patates ithalatına izin verdik.Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, kilogramının fiyatı 6 liranın üzerine çıkan patatesin Suriye'den ithal edilmesine izin verdiklerini açıkladı. 1 saat önce
http://www.businessht.com.tr/ekonomi...na-izin-verdik
Daha beter olunsun inşallah Afganistandan sudan da bugday alırsınız inşallah.
ben kafayı daha da bozmadan london a kacayım 1 kac ay..
Ortada çok tuhaf, çok tehlikeli ve çok ürkütücü bir şey var: Usd-Yen'de bir simetrik üçgen var. Ve o simetrik üçgen çalışır ve aşağı ya da yukarı kırılırsa usd-yende ya çok büyük bir yükseliş ya da çok büyük bir düşüş olacak demektir. Ama biliyorsunuz, bazen simetrik üçgenlerin dışına fiyatlar yatayda kalarak çıkar ve hiçbir şey de olmaz.
Fakat o simetrik üçgen çalışırsa, gerçekten yükseliş ya da düşüş çok büyük olacak demektir. Azıcık da siz bir el atıp bakın bu dediğim şeye.
Pardon, yanlış yazmışım: USD-Yen diyecektim. :evil:
Borsa özünde uzun vadeli yatırım yeri, ama kısa vade trade ve kaldıraç tüm dünyada yaygın.
Belirsizlik durumlarında zayıf traderlar satıp kenara çekiliyor. Büyük traderlar onları pişman etmeye çalışıyor
Büyük yatırımcılar ise fiyatlarda bir gariplik yoksa %5-10 için traderların it dalaşına girmiyor.
Diye düşünüyorum.
tüpraş, abd nin müttefiklerine yaptığı "iranla petrol ticaretini kasım ayına kadar durdurun" şeklindeki çağrıdan sonra iyi bir düzeltme yapıyor şu anda..akabinde ambargoya uymayanlara ceza gündemde..
beklemedeyim.
Tupras 3 aydir endeksin en saglam hissesidi
Tam yukari kirilim olacak haber geldi
Elbette hepimizin haberi var düşmüşük DÜNYA telaşına SAĞIMIZI SOLUMUZU göremiyoruz ....
http://imageturko.com/?dm=06TJ
Bu Tüpraş ağır petrol işleyebiliyor o yüzden avantajlı diye haberler vardı geçmişte. Yani her rafineri her petrolü randımanlı işleyemeyebiliyordur. İşin teknik kısmını dikkate almakta fayda var.
Tübraş çok sağlam bir hisse
temettü verimliliği çok yüksek
ölüsü bile para eder o şirketin
Şelalede yatırımcısını mağdur etmeyen şirketlerden birisi
Enkaı yönetimi ne zaman görsem yıllardır sürekli geri alımla hisse alıyor
ne hikmetse hisseler bir türlü güzel prim yapmıyor anlamadım valla
Pala bugun çok sinsi tuzak kurdu gibi hissediyorum
YURT DIŞI DOLAR VS VS ORTAM MÜSAİTTİ
ŞU SON DALIŞ HOŞUMA GİTMEDİ AMA 18:15 DEKİ KAPANIŞ FİYATINI GÖRMEK İSTİYORUM
BANA GÖRE EN YÜKSEK RAKAM YENİLENMELİ
117.200 ÜSTÜNDE KAPANIŞ OLMALI İLK ETAPTA 118 BİP YAKMALI DİE DÜŞÜNÜYORUM
ytd
kafasına göre makasla oynuyor bunuda belirtmek istiyorum
şuan makasla istese 117 üstüne atar
sanırım merilin dünkü short pozisyonları bozuyor kopmasına
Ptesi cok akp li ya da istikrar masalina inananlar talan oldu vob da o gun de yazmistim.
Muthis atlayanlar oldu secim sonucuna
Pala elektrikle testeretle bicti
Ptesi +gap dan sonra 6000 uzeri dusus cok kisiyi sifirlamistir
Katilimci sayisi bu yuzden dusuk
Mart sonu dolar kuru 3.95 seviyesindeydi şimdi 4,61. %16 - %17 civarı artmış.
Bilançolar netleşmesi lazım, 3 ayda kimi yüksekden almış, kimi yüksekden satmış da olabilir.
Şirketler döviz kazancını realize edince ticari kar rakamına ekleniyor olması lazım, çok yüksek artışlar vergi nedeni ile nakit çıkışına neden olabilir.
Yapıştır :kalp:
S&p, thy'nin görünümü negatif not izlemeden durağana çevirdi, notu : Bb-
vardır bir sebebi anlaşılır yakında genelde PİYASADA Satış baskısı devam ediyor patinaj çekmesek kaydırağın merdiven tarafı değilde kayılan yerinden çıkabiliriz heralde
http://imageturko.com/?dm=34A8
spot
bugün CİTİ alımda
YF CS Deutsche satım tarafında
https://resmim.net/f/ncUrxF.png
Trump yönetimi Çin'in ABD teknolojilerine yatırımını sınırlamak için CFIUS'u kullanacak27/06/2018 15:09:08
ABD'de Başkan Donald Trump, Hazine Bakanı Steven Mnuchin'den gelen öneriler doğrultusunda Çin'in ABD teknolojilerine yatırımlarını frenlemek için güvenlik gözden geçirmesini güçlendirecek olan ABD'de
Yabancı Yatırımı Komitesi'ni (CFIUS) kullanmaya karar verdi.
Trump yönetiminden kıdemli bir yetkilinin verdiği bilgiye göre
Trump, Çin'e karşı spesifik sınırlamalar getirmek yerine, başka ülkelere karşı da devreye sokulabilecek olan CFIUS'u tercih etti.
Yetkili, Trump'ın CFIUS'un güçlendirilmesine yönelik bir tasarının en kısa sürede Kongre'den geçirilerek imzalanmak için önüne getirilmesini istedi.
CFIUS'un kullanılması, ABD teknoloji sektöründeki satın almaların ulusal güvenlik endişelerinin etkin şekilde giderecek şekilde gözden geçirilmesi anlamına geliyor. Yetkili, "CFIUS, farklı ülkelerden farklı kuruluşların farklı teknolojiler için yarattıkları farklı tehditlere uygun şekilde yanıt verebilecek" diye konuştu.
Sabah BBHT de yapılacaklar yapıldı mecburen ölü taklidi yapılacak diyorlardı faziler için. Haziran ayında enflasyon yüksek gelse de pek faiz artmayabilir.
TCMB bağımsızız deyip 50 puan artırırsa artır diye düşünüyorum.
Yaz dönemi için Ankara da ODTÜ işletme 3. Sınıf öğrencisine iş arıyorum. Hafta içi bir gün çalışamayacak. İleride mesleğinde kullanabileceği bir şeyler öğrebileceği bir iş olursa çok iyi olur.