Sayfa 116/1223 İlkİlk ... 16661061141151161171181261662166161116 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 921 - 928 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1. Pazartesi en yüksek 121 xxx li rakamları görmüştü

İŞ YAT BURADA SATICI DEĞİLDİ

ACABA DİYORUM 121 DEN ÇAKMADIYSA

UZLAŞMA 121 ÜSTÜ OLURMU DİE ))

İZLEMEDEYİZ TAKDİR KARAR İŞ YAT PALASININ

2 PARTİ POZLA DEVAM YOLA
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

2.  Alıntı Originally Posted by surcontre Yazıyı Oku
    Müslüman birinin yazdıklarına bakarak müslüman olmadığını düşünmek maalesef okuduğunu anlamama, anlayamama sorunu.

Çok yaygın ülkemizde. Ülkenin eğitim sorunundan da kaynaklanıyor. Kişilerin kitap okuyup kendini geliştirmeme sorunundan da kaynaklanıyor.

Ben de bu dertten çok şikayetçiyim. Bir mesaj atıyorum, hiç yazmadığım farklı anlamlar çıkarılıyor. Dönüp tekrar yazdıklarımı okuyorum, karşı tarafın anladığı gibi bir anlam yok yani.

İletişimde, birbirimizi anlamada sıkıntı yaşıyoruz, toplumun bir sorunu da bu.. Ondan sonra işin ucu hakarete ya da saygısızlığa gidiyor.

Yine de herkes birbirinin görüşüne, yazdıklarına saygı göstersin. Daha ılımlı olalım. Aynı ortamda bulunmanın, iletişimin temel kuralı saygı..

Hem birbirimizi kırmadan uyaralım, özeleştiri de yapalım, yanlış anlatmışımdır, yanlış anlamış olabilir diye de düşünelim.

Burada kimse kimsenin düşmanı değil, uzlaşılamayacak fazla bir konu yok..

Bu topik de ülkemizin bir yansıması..

Bir arada yaşamak zorundayız...

Herkesimden biraz daha saygı ve olgunluk bekliyorum...

Çok doğru . Gereksiz polemik oluyor. Ben abkaya mesaj attım . Özür diledim . Helallik istedim . Bu topikte polemik lüzumsuz . Vob topiğinde sadece vob yazmak için elveda . Bol muhabbettler .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    yahu nerede millet? diğer topicte 9 üye var 20 ziyaretçi var bu topicte 11 üye var 39 ziyaretçi var...allah allah...herkes tası tarağı toplayıp vobu mu bıraktı nedir?

4.6286 (spot) dan 18/12 vadeli 11 bin dolar , 4.63(spot) den 18/08 vadeli 2 bin dolar (2 de secim öncesi) toplamda 15 bin dolar long açılmıştır..ytd

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    yahu nerede millet? diğer topicte 9 üye var 20 ziyaretçi var bu topicte 11 üye var 39 ziyaretçi var...allah allah...herkes tası tarağı toplayıp vobu mu bıraktı nedir?
    muhabbetinizi bölmeyelim, bilgilenelim dedik
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

6.  Alıntı Originally Posted by Whitewalker Yazıyı Oku
    Çok doğru . Gereksiz polemik oluyor. Ben abkaya mesaj attım . Özür diledim . Helallik istedim . Bu topikte polemik lüzumsuz . Vob topiğinde sadece vob yazmak için elveda . Bol muhabbettler .
    İyi olmuş tebrikler..

Bir yanlış anlaşılma nedeniyle tanımadığın adamın kalbini niye kıracaksın.. Hem 3 günlük dünyadayız, hem birbirimize lazımız.

Kaç sene sonra, bugün hala hava kuvvetlerinde kaç tane subaya feto tutuklaması çıkarılmış.

Ortam bozuk zaten, nedenleri farklı olsa da herkesin kabul ettiği beka sorunumuz var...

Tepedeki siyasetçiler fazla oy alacam diye milleti geriyorlar.. Eskiden böyle değildi, her görüşten kişiler sakin sakin konuşurdu..

Sorumluluk hepimizde, sorumlu davranalım..

7.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    pala bu hafta herkesi yamulttu galiba. bi tek gazoz kapakçının sesi duyuluyor.
    zulüm ile abad olanın ahiri berbat olur.

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    pala bu hafta herkesi yamulttu galiba. bi tek gazoz kapakçının sesi duyuluyor.
    ikiye bolunduk , diğer topicte millet..

Sayfa 116/1223 İlkİlk ... 16661061141151161171181261662166161116 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •