Sayfa 120/1223 İlkİlk ... 20701101181191201211221301702206201120 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 953 - 960 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Yapıştır
    son günlerde benim hesaba göre para çıkışı var...eğer endeks dirençleri aşarsa, para giriş-çıkışı hiç bir şey diyeceğiz...

aktif 117100

dönerse anlamlıymış olacak

2.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    S&p, thy'nin görünümü negatif not izlemeden durağana çevirdi, notu : Bb-
    Sabah 1 milyar dolar kredi aldı diye haber vardı.

Mecburen notu artırmış gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Sabah 1 milyar dolar kredi aldı diye haber vardı.

Mecburen notu artırmış gibi.
    vardır bir sebebi anlaşılır yakında genelde PİYASADA Satış baskısı devam ediyor patinaj çekmesek kaydırağın merdiven tarafı değilde kayılan yerinden çıkabiliriz heralde

4. spot
    bugün CİTİ alımda
    YF CS Deutsche satım tarafında

5. Trump yönetimi Çin'in ABD teknolojilerine yatırımını sınırlamak için CFIUS'u kullanacak27/06/2018 15:09:08
    ABD'de Başkan Donald Trump, Hazine Bakanı Steven Mnuchin'den gelen öneriler doğrultusunda Çin'in ABD teknolojilerine yatırımlarını frenlemek için güvenlik gözden geçirmesini güçlendirecek olan ABD'de
    Yabancı Yatırımı Komitesi'ni (CFIUS) kullanmaya karar verdi.
    Trump yönetiminden kıdemli bir yetkilinin verdiği bilgiye göre
    Trump, Çin'e karşı spesifik sınırlamalar getirmek yerine, başka ülkelere karşı da devreye sokulabilecek olan CFIUS'u tercih etti.
    Yetkili, Trump'ın CFIUS'un güçlendirilmesine yönelik bir tasarının en kısa sürede Kongre'den geçirilerek imzalanmak için önüne getirilmesini istedi.
    CFIUS'un kullanılması, ABD teknoloji sektöründeki satın almaların ulusal güvenlik endişelerinin etkin şekilde giderecek şekilde gözden geçirilmesi anlamına geliyor. Yetkili, "CFIUS, farklı ülkelerden farklı kuruluşların farklı teknolojiler için yarattıkları farklı tehditlere uygun şekilde yanıt verebilecek" diye konuştu.

6. Sabah BBHT de yapılacaklar yapıldı mecburen ölü taklidi yapılacak diyorlardı faziler için. Haziran ayında enflasyon yüksek gelse de pek faiz artmayabilir.

TCMB bağımsızız deyip 50 puan artırırsa artır diye düşünüyorum.

7. Yaz dönemi için Ankara da ODTÜ işletme 3. Sınıf öğrencisine iş arıyorum. Hafta içi bir gün çalışamayacak. İleride mesleğinde kullanabileceği bir şeyler öğrebileceği bir iş olursa çok iyi olur.

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    son günlerde benim hesaba göre para çıkışı var...eğer endeks dirençleri aşarsa, para giriş-çıkışı hiç bir şey diyeceğiz...

aktif 117100

dönerse anlamlıymış olacak
    117.500 işaretledik en yüksek hayırlısı
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Sayfa 120/1223 İlkİlk ... 20701101181191201211221301702206201120 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz