Bunlar sosyal medyayı Wikipedia zannediyor galiba, zaten kapatmayı telaffuz dahi etmiyorlar, bant genişliği cart curt...
Uygulanabilirliği olmayan cezayı, kes dur sen...
Printable View
Bunlar sosyal medyayı Wikipedia zannediyor galiba, zaten kapatmayı telaffuz dahi etmiyorlar, bant genişliği cart curt...
Uygulanabilirliği olmayan cezayı, kes dur sen...
“https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-55267220
İngiltere son 300 yılın en kötü ekonomik acil durumuyla karşı karşıya.
Hükümetin işten çıkarmaları ve iflasları önlemek için aktardığı hibe ve kredilere rağmen, gelecek yıl ortasında işsiz sayısının 2,6 milyona çıkması öngörülüyor.
İşsizliğin artması, gıda yardımlarına olan ihtiyacı da artırıyor.
BBC Türkçe, Londra'daki gıda bankalarından birine gitti, hem ihtiyaç sahipleri ile hem de yardım kuruluşu yetkilileri ile konuştu.”
Bizim forumdaki arkadaşlarda çevrelerindeki insan hikayelerini paylaşırlarsa faydalı olur. TV’den daha fazlasını burada görüyoruz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu kriz olmasa akp bir 10 yıl daha iktidardaydı, gideceği de şüpheli ya..?
adamlar anketlerde hala 1.parti, muhalefet hala parlamenter sistem kafasında
bu millet 2001 krizi sonrası dsp'yi %1'e indirmişti, daha berbat koşullarda adamlar % 30..!!
Islak sopalar yine çıktı ortaya. Her gün aynı saatte.
Şey : 7,8750
Dayak klubü
Doları saatlar içinde 8.02 den 7.85 e düşürürken satılan dolar miktarını merak esiyorum.
kötü haberleri küçük tepkiyle geçiştiriyor..
cevabı olmayan "kimle ne anlaştık acaba?" sorusu geliyor aklıma
Bizim halk oportunisttir,cebine bakar,akp ilk yıllarında dünyanın malını sattı,gelen paranın bir kısmını da millete dağıttı,millet baktı ki durum iyi habire akp yi seçti.Son üç dört yıldır durum kötü,para bitti ilk seçimde akp olayı anlar.Millet belediye seçimlerinde tavrını koydu zaten, 25 yıldır akp de olan istanbul ve ankarayı akp den aldı ,hemen tüm büyükşehirlerde akp hezimete uğradı,imamoğlu adını 3 ay önce kimse bilmezken binali yıldırım karşısında olmasına ve tüm hükümet imkanlarının aleyhine çalıştığı bir seçimde 800 bin fark attı,millet dediğinin tv si yok ki kardeşim tepkimi daha nasıl vereyim desin,anlayana millet derdini söylüyor da bizim muhalefetin derdi de akp gitmesin olduğundan durum bu şekilde.
Değerli arkadaşlar konu dışı olacak ama son bir aydır internet hızım felaket,hadi yasak olan hafta sonu düşük olması bir nebze ancak 75 mb lik bağlantı ile 4.4mb hız nedir yahu? benzer durumda olan var mı? merak ettim
Başlık gitti geldi :)
Bende bir sorun yok
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f739b0496a.png
Adalar konusunda acemiyimdir. Eski çulha veya yeni çulha adası diye bir ada varmış ege de ...... Yunanistan dün oraya da bayrak mı dikmiş, asker mi çıkarmış , bir şeyler olmuş işte. Dolar/ TL. ile bir alakası var mı ayamadım. :28:
Bir haftadır hatırlı devlet ricalinin çözemediği benim sistemde kayıp olan E sınıfı ehliyetimi , nüfus müdürlüğünde memur olan başörtülü genç kadın ( hiç bir kinaye yoktur . Boşuna niyet okumayınız ) çözdü. Bugün e-devlette her iki ehliyetimde görünmeye başladı. Çalışkan olan , işini iyi yapan tüm kamu personelini kutluyor ve teşekkür ediyorum, lakin işini düzgün yapmayan eli işte gözü oynaşta çalışanları da kınıyorum.
E devlet - sürücü belgesi sorgulama- yazınca nüfus vatandaşlık genel müdürlüğü linkinden dün sadece c sınıfı olan çıkıyordu. Bugün memure telefon etti '' gelin yeni ehliyet işleminizi yapalım, sorun halloldu '' deyince hemen e-devletten baktım. Gerçekten 2 ayrı ehliyet görünüyor. Sanırım yeni verilecek belgelerde sınıflar farklı oluyormuş. E sınıfı yokmuş CE mi D mi öyle bir şey olacakmış. Beni beyaz saçlı, yaşlı , yorgun görünce - bu zavallının işini halledelim - mi demişlerdir ? Neyse sonuç güzel .
bende hem İzmir de hem Ankara da netspeed kullanıyorum. Genelde memnunum. Hız konusunda alt yapıyı suçluyorlar. Efendim sizin sitenin altyapısı fiber değil, bakır değil vb. Ama ben zaten yavaş olduğumdan internetin hızı beni geçiyor :)) fakat oğlum bu yavaş olmasından muzdarip. Onun canlı dersleri olduğunda veya on-line sınav günü biz internete girmiyoruz. Sadece kendisi kullanıyor ve buna rağmen yavaş diyor.
Sitede Super online kullananlar çok memnunlar. Fakat yeni abonelik yapmadılar bize.
Yaptırım geldiğine göre kur düşebilir.......
Neredeyse 3 yıl önce dolar kuru 7 lerdeydi şuan 7,80 lerde. Uçan kaçan bir şey yok...
Dolar kuru bu seviyelerdeyken hükümet falan düşmez.
Tele1 ve halk tv'yi fazla izleyince olası erken seçimde akp nin seçim kaybedeceğini zannediyoruz ama sokak röportajlarına iyi bakarsanız ekonomideki kötüleşmeyi çoğu akp'li virüse bağlıyor onu da "tüm dünya böyle akp'nin bunda bir suçu yok" diyorlar.
Üzgünüm gerçekler bunlar... Bunlar asla seçim kaybetmez! bu arada seçim sadece demokrasilerde kaybedilir... Bizim demokrasiden çoook uzaklarda olduğumuzu çoğu kişi unutuyor...
Caatsa yaptırımları senatoda kabul edilmiş.
Abd'nin yaptırım kaldırma şartı 1 yıl içinde s400'lerin çalıştırılmayacağı taahhüdü.
23 Şubat'taki Reza zarap davası caatsa'dan daha önemli bence...
:whistling::whistling:
https://i.hizliresim.com/h3ntU1.png
3.8670 :)
https://i.hizliresim.com/SWOTaW.png
2018 ağustos dolar kuru 7,20 neredeyse 3 yıl dedim tam olarak 2 buçuk yıldan bu yana pek uçan kaçan birşey olduğu söylenemez.
Bu arada o zamanki rezerv ile bu zamanki arasındaki devasa farka rağmen dolar kurunun bu seviyelerde olması ise tam bir bilim konusu resmen.
Ağustos 2018 den bu yana parasını TL faizinde değerlendiren kişi dolar tutana göre çok daha karlı. O dönem %30 faiz veren bankalar vardı yıllık...
Sonuç olarak dolar mevcut enflasyonun çok altında kaldı ve inanılmaz iskontoyla işlem görüyor. Araba, gıda, ev vs. herşeyin fiyatı uçmuşken dolar şuan en ucuz kalan tek şey bence
'' Selçuk Geçer , youtube de'' CAATSA Yasası onaylanırsa , dolar uçar açıkladı. abd senatoda onaylandı Selçuk Geçer öngörüsü doğru çıkmadı.
TECHNOLOGY: Toyota to introduce electric vehicle battery that can power a 500 km trip on one charge and can recharge from 0% to 100% in just ten minutes.
Toyota 500 km menzilli 10 dkda sarj olan batarya uretmis.
İran, çatışmalar esnasında Ermenistan'a yardım gönderdi. Hatta İran'ın kuzeyinde yaşayan Azeri Türkleri bu yardım konvoylarının önünü kestiler, sonra İran bu eylemlere katılanları tutukladı v.s.
İran karışırsa, İran kuzeyi üzerinden Türkiye denklemi kurulacak. 'Da' nasıl, ne şekilde henüz kestirilemiyor.
Azerbaycan ordusu çok güçlü ve modern bir ordu, isteseler/istense/şartlar oluşsa, komple Ermenistan'ı işgal eder. (-idi) Rusya yeter bu kadar dedi. Aslında Paşinyan doğru söylüyor, 'Ben anlaşma masasına oturmasaydım komple Karabağ'ı kaybetmek üzereydik.' derken. Tarih önünde, 'Ermeniler açısından' haklı çıkacak, komple Karabağ'ın elden gitmesini engelledi. Azerbaycan da tarihi fırsatı kaçırdı bu anlamda. Ama tabi bir tarafta zafer coşkusu, diğer tarafta yenilgi öfkesi her şeyi gölgeliyor.
Azerbaycan'ın zayiatı çok fazla. Sebebi Ermenistan 20 yıldır tahkimat yapmış Karabağ'a. Km.ce uzanan hendekler kazıp, çıkan toprağı kendi taraflarına sedde yapmışlar, her seddenin üzerini mayın doldurmuşlar. Ve bu tahkimattan dört-beş sıra yapmışlar. Muhtemelen bunları ilk başta geçerken çok zayiat verdiler, geçtikten sonrası zaten olay bitmişti. Ama bu zayiat verilmişse, ya da verildi madem, ki başka yolu yok bu normal bir durum bu arada, komple Karabağ alınmalıydı, hatta son kertede BM kararlarının dışına çıkarak Ermenistan' ın güneyi İran ile bağlantısını kopartacak ve Türkiye-Nahçıvan ile bütünleşecek şekilde işgal edilmeliydi. Ateşkes sağlandıktan sonra pazarlık konusu yapılıp, toprak mübadelesi ile, 'gerekli kazanımlar gözetilerek' geri iade edilmeliydi, edilebilirdi.
Buna yönelik bir tespit duymadım ama, -bence, Rusya Libya'daki/D.Akdeniz'deki Fransa oyunlarına Karabağ üzerinden cevap verdi, o yüzden Fransa şu an kudurmuş durumda. Bunlar ileride çok su kaldıracak pilavın ıslatılması aşaması henüz.
Saygılar..
My system signaled take my world money Thursday and hold it .
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi