Sayfa 120/996 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220620 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 953 - 960 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by azak Yazıyı Oku
    '' Selçuk Geçer , youtube de'' CAATSA Yasası onaylanırsa , dolar uçar açıkladı. abd senatoda onaylandı Selçuk Geçer öngörüsü doğru çıkmadı.
    selcuğun yıllardır hangi öngörüsü tutmuş ki, murat muratoğlu bile dashak geçiyor onun öngörülerine..!?

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Abd'nin yaptırım kaldırma şartı 1 yıl içinde s400'lerin çalıştırılmayacağı taahhüdü.
    İranlar aramızda bir şeyler oluyor. Sanırım iran azerilerin zaferine pek sevinmedi. Bizde bir bidon benzin döktük. Bakalım saman alevimi olacak ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

3. TECHNOLOGY: Toyota to introduce electric vehicle battery that can power a 500 km trip on one charge and can recharge from 0% to 100% in just ten minutes.

Toyota 500 km menzilli 10 dkda sarj olan batarya uretmis.

Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    TECHNOLOGY: Toyota to introduce electric vehicle battery that can power a 500 km trip on one charge and can recharge from 0% to 100% in just ten minutes.

Toyota 500 km menzilli 10 dkda sarj olan batarya uretmis.
    Yarın bataryaya yüzde 200 ötv yarın o batayayı dolduracak aletin kullandıgı elektirigede ayrı bir vergi gelir

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    selcuğun yıllardır hangi öngörüsü tutmuş ki, murat muratoğlu bile dashak geçiyor onun öngörülerine..!?
    18 yıldır buyuttu semizleştirdigi projesini ufak bir kızgınlıga siler atarmı. ABD istese bir gunde allak pullak eder piyasayı..daha satılacak cok seyimiz var ..bor madenlerı ,Turk petrolleri, vss

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    İranlar aramızda bir şeyler oluyor. Sanırım iran azerilerin zaferine pek sevinmedi. Bizde bir bidon benzin döktük. Bakalım saman alevimi olacak ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    İran, çatışmalar esnasında Ermenistan'a yardım gönderdi. Hatta İran'ın kuzeyinde yaşayan Azeri Türkleri bu yardım konvoylarının önünü kestiler, sonra İran bu eylemlere katılanları tutukladı v.s.

İran karışırsa, İran kuzeyi üzerinden Türkiye denklemi kurulacak. 'Da' nasıl, ne şekilde henüz kestirilemiyor.

Azerbaycan ordusu çok güçlü ve modern bir ordu, isteseler/istense/şartlar oluşsa, komple Ermenistan'ı işgal eder. (-idi) Rusya yeter bu kadar dedi. Aslında Paşinyan doğru söylüyor, 'Ben anlaşma masasına oturmasaydım komple Karabağ'ı kaybetmek üzereydik.' derken. Tarih önünde, 'Ermeniler açısından' haklı çıkacak, komple Karabağ'ın elden gitmesini engelledi. Azerbaycan da tarihi fırsatı kaçırdı bu anlamda. Ama tabi bir tarafta zafer coşkusu, diğer tarafta yenilgi öfkesi her şeyi gölgeliyor.

Azerbaycan'ın zayiatı çok fazla. Sebebi Ermenistan 20 yıldır tahkimat yapmış Karabağ'a. Km.ce uzanan hendekler kazıp, çıkan toprağı kendi taraflarına sedde yapmışlar, her seddenin üzerini mayın doldurmuşlar. Ve bu tahkimattan dört-beş sıra yapmışlar. Muhtemelen bunları ilk başta geçerken çok zayiat verdiler, geçtikten sonrası zaten olay bitmişti. Ama bu zayiat verilmişse, ya da verildi madem, ki başka yolu yok bu normal bir durum bu arada, komple Karabağ alınmalıydı, hatta son kertede BM kararlarının dışına çıkarak Ermenistan' ın güneyi İran ile bağlantısını kopartacak ve Türkiye-Nahçıvan ile bütünleşecek şekilde işgal edilmeliydi. Ateşkes sağlandıktan sonra pazarlık konusu yapılıp, toprak mübadelesi ile, 'gerekli kazanımlar gözetilerek' geri iade edilmeliydi, edilebilirdi.

Buna yönelik bir tespit duymadım ama, -bence, Rusya Libya'daki/D.Akdeniz'deki Fransa oyunlarına Karabağ üzerinden cevap verdi, o yüzden Fransa şu an kudurmuş durumda. Bunlar ileride çok su kaldıracak pilavın ıslatılması aşaması henüz.

Saygılar..

7. My system signaled take my world money Thursday and hold it .

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    Yarın bataryaya yüzde 200 ötv yarın o batayayı dolduracak aletin kullandıgı elektirigede ayrı bir vergi gelir
    Petrol rafinerileri ne üretecek o zaman... su mu sıseleyecekker ...Ytd

Sayfa 120/996 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220620 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •