Sayfa 117/996 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217617 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 929 - 936 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Önce Çiller sonra Ecevit duvara öyle tosladılar ki, ahali hala unutmadı.

Bunlar çok şanslı, Dünyada paranın göbek attığı bir zamana denk geldiler ve o film bitti, millet ise filmin bittiğinin farkında değil daha.
    tansu çiller 2002 de bazı partilerin seçime beraber girme teklifini reddetti
    yoksa hala siyaset sahnesinde olabilirdi, çok cüzi bir farkla baraj altı kaldı..

Bizim halk oportunisttir,cebine bakar,akp ilk yıllarında dünyanın malını sattı,gelen paranın bir kısmını da millete dağıttı,millet baktı ki durum iyi habire akp yi seçti.Son üç dört yıldır durum kötü,para bitti ilk seçimde akp olayı anlar.Millet belediye seçimlerinde tavrını koydu zaten, 25 yıldır akp de olan istanbul ve ankarayı akp den aldı ,hemen tüm büyükşehirlerde akp hezimete uğradı,imamoğlu adını 3 ay önce kimse bilmezken binali yıldırım karşısında olmasına ve tüm hükümet imkanlarının aleyhine çalıştığı bir seçimde 800 bin fark attı,millet dediğinin tv si yok ki kardeşim tepkimi daha nasıl vereyim desin,anlayana millet derdini söylüyor da bizim muhalefetin derdi de akp gitmesin olduğundan durum bu şekilde.

3. Değerli arkadaşlar konu dışı olacak ama son bir aydır internet hızım felaket,hadi yasak olan hafta sonu düşük olması bir nebze ancak 75 mb lik bağlantı ile 4.4mb hız nedir yahu? benzer durumda olan var mı? merak ettim

4. Başlık gitti geldi
    Forum Kurallarını buraya tıklayarak okuyabilirsiniz

Borsanın Altın Kuralları Md. 6: " Seans içinde karar vermeyin. Kararlarınızı, etkilenmeyeceğiniz bir ortamda verin. Seans anında görüşlerinize ters düşen hareketlerin planlarınızı etkilemesine izin vermeyin. Daha önce düşünmediğiniz yeni fikirler oluşturmayın. İyice incelenmeden yapılan hareketlerin genellikle zararla sonuçlandığı gözlenir."

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.

Not: Lütfen dini tartışmalara girmeyelim.

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Değerli arkadaşlar konu dışı olacak ama son bir aydır internet hızım felaket,hadi yasak olan hafta sonu düşük olması bir nebze ancak 75 mb lik bağlantı ile 4.4mb hız nedir yahu? benzer durumda olan var mı? merak ettim
    Bende bir sorun yok

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Değerli arkadaşlar konu dışı olacak ama son bir aydır internet hızım felaket,hadi yasak olan hafta sonu düşük olması bir nebze ancak 75 mb lik bağlantı ile 4.4mb hız nedir yahu? benzer durumda olan var mı? merak ettim
    tahmin edeyim

superonline
    huawei modem
    wifi baglanti

7.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bende bir sorun yok

servis sağlayıcınız kim acaba? birde siz Eskişehir deydiniz,bu hız düşüklüğü genelde Marmara ve Ege bölgesinde görülmekteymiş,muhtemel İSS değiştireceğim.

8. Adalar konusunda acemiyimdir. Eski çulha veya yeni çulha adası diye bir ada varmış ege de ...... Yunanistan dün oraya da bayrak mı dikmiş, asker mi çıkarmış , bir şeyler olmuş işte. Dolar/ TL. ile bir alakası var mı ayamadım.

Sayfa 117/996 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217617 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •