7-8 ziyaretçi oluyor gün içi ve endeks düşerken bu sayı bir anda azalıyor. Diğer hisselere geçiş olmuş belliki buradan. Dediğim gibi bilanço öncesi ve sonrası gözlemlediğim kadarıyla.. ytd
Printable View
7-8 ziyaretçi oluyor gün içi ve endeks düşerken bu sayı bir anda azalıyor. Diğer hisselere geçiş olmuş belliki buradan. Dediğim gibi bilanço öncesi ve sonrası gözlemlediğim kadarıyla.. ytd
Uzun zamandır klip atılmadıydı, bugün diri duruyor bence 1 klibi haketti
Kuğu gibi son süreçlerde. Karabatakliktan kurtulursak iyi o moda girmessek pek tabi.. ytd
Kapanışı bile 2 ziyaretçi ile yaptı. Normalde doldur boşalt yaparak giderdi ama son süreç boşalt ama doldurma.. ytd
Neyse nazar değmesin. Sonra kötü değiyor. Ytd
Dinleyin ulan develer!
İzmirde en büyük benim.
Aliağa takımınında haracını kestik,
Bize posta koyucak kimse kalmadı!
Benim attığım dikişi kimse sökemez...
O kadarrrrr!
https://youtube.com/shorts/A-7_ramVN...G36uccOGLKiqSP
Son 115 gunde PETKM/XU100 grafigi 2 defa fake sinyal vermis. Eger bu sinyalde fake ise sıkıntı cıkarır. Ama degilse bu defa PETKM/USD grafigi haftalıklarda AL sinyali verip PETKM lehine donebilir kıvama gelebilir. Bu durumda benim ilk hedefim olan 0.73-0.80 USD aralıgına rahatlıkla gidecek. Benzer bir hareketi ENKAI de yakalamıstım. Umarım aynısı olur.
Etilen nafta makasi 373 olmuş. Ytd
Hisse düşerken kulp bulan tipleme, hisse biraz yükselince yazmaya başlamış yine. Hissenin dağılımında bahsetmiş ama bu sefer gaz vermeden. İnsan pozitif olunca gazlaniyor kendince, ama piyasa negatife dönünce, kulp arıyor. İşte bu kadar kafa maalesef.. ytd
Yukarı surerlerse anlamsız bir şekilde olur, düşerse burada yazana atarim topu.. babababa.
Ha olmazsa da tersi de olabilirmiş, yukarı çıkarsa dediği olur ama tersi de olur. Gram faydaniz yok şu ortama.. pisliginizi bırakmayın bari..
Hissenin dağılımından ne anlamış acaba? Birşey bildiğimden değil sadece buradayım demek için yazıyor. Neymiş dağılım sorsan kem küm.
Eğer sert alırlarsa veya tersi olursa değil mevzu, hisse biraz yükseldi ya onun beynine yolladığı sinyaller heyecan katıyor psikolojisine, bilirse de yazmış olayım havası katmış. Ama tersi de olabilirmiş ha.. ytd
Çok düşerse de spenc var onun ahını alirim ohh mis oldu bitti.
Bunca yıldır yazarim boyleleri gelir gider . Ytd
Kardeş ithamda bulundun mu sen?
Önce onu açıkla. Ben babamın malı mı dedim?
Sen niye ithamda bulundun onu söyle? Soru bu.
Ayrıca hitaplarina dikkat et diye önden uyarayım. Haberin olsun. Sonrasını ben biliyorum..
Engeli bassan ne yazar. Burada tarafıma suçlayıcı veya bir şekilde iğneleme şeklinde bir alakam varmış gibi ithamda bulunacaksin bende birşey yapmayacam. Yok öyle.
Epeydir yazmanı bekliyordum.
Hisse biraz yukarı kaldırdı kafasını hemen dillendin.
Şu ithamı sana düşündüren neydi onu söyle bakalim. Öyle engeli basınca olmuyacak kolay senin için.
Hem plastik hammadde sektörüne yakın biriymissin hem de şuan Petkim yönetiminde önceki mesleği marangoz olan birini taniyirmussun mesajlarinda buraya öyle yazmisdin? Ama bu platformda ne sektörle alakalı birşey paylastin ne de o tecrübelerinden birşey aktardin.
Ama imaya, karalamaya cüret edebiliyorsun? Rumuzuna tıklayınca bunları yazdığını hatırla!
Şimdi konu hakkında bir çok kişi yorum yapıyor. Senin de paylaşımların gayet güzel. Chemorbis veya platts platformundan ethylene naphta spreadi bakacağıma buraya girip bakıyorum.
Bu IP konusu ve kürekçi mevzusu sana dert oldu galiba. Bu kişi sen değilsin. Başka bir kullanıcı ne zaman bir hisseyi güzellese o hisse aşırı satıma girer. Ama satıma girmeden 3-4 ay önce PR çalışmasına başlar bu arkadaş. Bu arkadaş son 4 senede 4-5 kere Nick değiştirdi. Kim diye sorma elimde somut delil olmadan isim vermem. Tek delil IP numarası ama değişen Nick.
Sen konuyu neden üstüne alındın anlam veremedim. Sen bana oradan salça oluyorsun ben uzaklaşıyorum, halen bana laf sokma derdindesin.
20 seneden fazla borsa geçmişim var. Petkim tahtasında tekniğin çalışmayacağını kendimce biliyorum. Borsada da ufak işlerin adamı değilimdir. Borsada her yaptığım işlemde haklıyımdır, hep kar ederim diye şov yapma huyum yoktur. Petkim de şu an zarardayım, beklemedeyim.
Ayrıca benim burada 4 yılı aşkın bir süredir yazmam başka bir anlam nasıl çıkarabiliyor? Veya hergun bu forumda olup yazmamda ne var?
Bunu yapan bir çok insan var! Bir anlam mı çıkarmak lazım illa.
Hadi yazmadım arada yazdım çok zor değil yani, eee ne fark var şimdi. İlla itham etmek mi gerek.
Yanlış mı bilemem ama o gün konunun akışı sebepli o şekilde cümle kurunca, ve kaldı ki 3-4 kişinin yazdığı platform ve sürekli ben yazınca da haliyle insanın üstüne alınması kadarr doğal bir durum yok.
Bir alıntı yapmışsıniz ve ortaya birakmissiniz. Bunu kim okusa ben olarak algılar. Yazıları paylaşırken bu durumlara dikkat etmek gerekir.
Yoksa burası kimsenin malı değil ama bu kadar emek harcayıp günümü vaktimi verip sonunda böyle şeylerle karşılaşınca biraz üstüme alınıp gerilmemde normal. Ve ayrıca ertesi süreçte bir açıklama ve izahat olmadı bu şekilde. Kim olsa benim yerimde öyle anlardı maalesef..
Manukyan borsada çöküş bekliyormuş sizde burda kavga etmeye devam edin. Eccük fışkırttırıp marj açalım malları itekleyelim deye uğraşan yok
Eskiden gel gel mel gel neyim çekerdi taktaci
o da kaçtı
10 tane ziyaretçi oldu, geçen sene rekor yanlış hatırlamıyorsam 69 du, zaten ondan sonra gömdüleridi
Alaşağı edebilecek misin iti! Gözün kesiyor mu kısımlarında tuttular yarın için. günlük buluta bakınca içinde kapadık ama yarın bir çubuk olacağı üzere bulut üst sınırında olacağız üst çizgi 17.99 ve alt sınır çizgisi ise 17.61. Ara hat 17.81
Tabi bunlar günlük. Ya hacimle yukarı alsınlar ya da soğutma için bulut içinde tutsunlar isterim. Bulut altı istemem. Ytd
Gerçi birşey isteyecek hal mi kaldı ortamda, öyle de bir durum var. Ytd
İti alaşağı edip edemeyeceğini bilemeyiz emme
İtin iti ısırmadığını çok iyi biliriz. :yes:
Tahtacı iti, iyi itekleyemedi hacimleyerek. Bugünkü performans kötüydü. Daha doğrusu bir performansi bile yoktu. Ytd
Böyle duruşun sebebi indikatörlerinde göstere göstere şişmesi ile acaba şortçu girenler mi tespit ediliyor gün sonunda diyede düşündürtüyor.
Malum açıklanan kötü finansallar ve aracı kurumların kötü yazım dilleri akabinde o süreçten bu yana şort açanlar spotta alanlardan daha fazladır kanımca.
Ve hergün her yukarı yükselişi sonrası buradan döner düşüncesi de artmıştır ve şortculara oynamak istemiş olabilirler diğer yandanda spotcularında ellerindeki mallara gözü dikmiştir muhtemelen.
Her ne zaman spot şort arasındaki denge veya terazi değişir o zamana kadar sıkıştırma söz konusu olur.
Sonuçta elleri gören kişi tahtacı olduğu için bilmek zor tabi. Teknik kısımdan bakınca da bu kısmı şortta zarar kes, spotta al gibi kavramlar ile yine fake hareketleri ile de gözlemyebilir kolayca, eldeki kartları gördüğü için. Yatırım tavsiyesi değildir.
Böyle duruş derken az hacimle, bu bölgedeki bekleyişi ve bunu indikatörlerin şişmiş haldeyken yapması nedir..
Sert hareket her iki yöne de yapmıyor, yaparsa yine şort ve spotçular için yapmasi yakındır, kanimca. Tahtacınin Elindeki verilere göre karar vermesi işini de kolaylaştıriyor.
1 ncı seçenek. Sortcu agirlikliysa ve aşağıdan alanların bir kısmı mal cikmissa, yukariya devam.
2 ncı seçenek. Spotcu agirlikliysa, sortcular azalan oranda ise tersi olası.
Birkac gündür kısa hareketler ve hacimsizdeki azalıs, aynı bölgedeki bekleyişi, ortamı bir nevi gözlemleme ve suzgeclemedir diye düşünüyorum.
Ytd
2 ziyaretçi.. ytd
Bu ziyaretçiler muhtemeldir uzun vadeciler. Finansallarin geldiği günkü ziyaretçilerden düşersek bu sayısı kalan şortçu. Arada gelip gidenler ise sörfçü..
Bilanço günü yazanlardan çıkarım yaparsak çoğunluk şort gibi bir hava vardı yazım dilleri sebepli. Çünkü kötüleyen insanın ne işi var spotta.. ytd
Bugün şimdiye kadar sertliği yukariya doğru yaptı sortculara. Ha sonradan degisirde aşağı alırsa stoplattirmis diyebiliriz sorculari. Ama almazsa stoplattirmamis deriz. Voaliteli olacak gibi bugün. Hem yukarı hem aşağı mümkün.. ytd