Sayfa 119/191 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169 ... SonSon
Arama sonucu : 1523 madde; 945 - 952 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    Şimdi konu hakkında bir çok kişi yorum yapıyor. Senin de paylaşımların gayet güzel. Chemorbis veya platts platformundan ethylene naphta spreadi bakacağıma buraya girip bakıyorum.

Bu IP konusu ve kürekçi mevzusu sana dert oldu galiba. Bu kişi sen değilsin. Başka bir kullanıcı ne zaman bir hisseyi güzellese o hisse aşırı satıma girer. Ama satıma girmeden 3-4 ay önce PR çalışmasına başlar bu arkadaş. Bu arkadaş son 4 senede 4-5 kere Nick değiştirdi. Kim diye sorma elimde somut delil olmadan isim vermem. Tek delil IP numarası ama değişen Nick.

Sen konuyu neden üstüne alındın anlam veremedim. Sen bana oradan salça oluyorsun ben uzaklaşıyorum, halen bana laf sokma derdindesin.

20 seneden fazla borsa geçmişim var. Petkim tahtasında tekniğin çalışmayacağını kendimce biliyorum. Borsada da ufak işlerin adamı değilimdir. Borsada her yaptığım işlemde haklıyımdır, hep kar ederim diye şov yapma huyum yoktur. Petkim de şu an zarardayım, beklemedeyim.
    Yanlış mı bilemem ama o gün konunun akışı sebepli o şekilde cümle kurunca, ve kaldı ki 3-4 kişinin yazdığı platform ve sürekli ben yazınca da haliyle insanın üstüne alınması kadarr doğal bir durum yok.
    Bir alıntı yapmışsıniz ve ortaya birakmissiniz. Bunu kim okusa ben olarak algılar. Yazıları paylaşırken bu durumlara dikkat etmek gerekir.
    Yoksa burası kimsenin malı değil ama bu kadar emek harcayıp günümü vaktimi verip sonunda böyle şeylerle karşılaşınca biraz üstüme alınıp gerilmemde normal. Ve ayrıca ertesi süreçte bir açıklama ve izahat olmadı bu şekilde. Kim olsa benim yerimde öyle anlardı maalesef..

2.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Yanlış mı bilemem ama o gün konunun akışı sebepli o şekilde cümle kurunca, ve kaldı ki 3-4 kişinin yazdığı platform ve sürekli ben yazınca da haliyle insanın üstüne alınması kadarr doğal bir durum yok.
    Bir alıntı yapmışsıniz ve ortaya birakmissiniz. Bunu kim okusa ben olarak algılar. Yazıları paylaşırken bu durumlara dikkat etmek gerekir.
    Yoksa burası kimsenin malı değil ama bu kadar emek harcayıp günümü vaktimi verip sonunda böyle şeylerle karşılaşınca biraz üstüme alınıp gerilmemde normal. Ve ayrıca ertesi süreçte bir açıklama ve izahat olmadı bu şekilde. Kim olsa benim yerimde öyle anlardı maalesef..
    İşim gereği ve vakit azlığından dolayı foruma pek giremiyorum. Girince de yorumları okurum pek yorum yapmadan.

Sıkıntı yok. Kapatalım mevzuyu.

Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    İşim gereği ve vakit azlığından dolayı foruma pek giremiyorum. Girince de yorumları okurum pek yorum yapmadan.

Sıkıntı yok. Kapatalım mevzuyu.
    Peki kapatalım.
    Ama en azından sektörden paylaşım yapmanızin katkısı olabilir. En azından benim gibi emtialari takip eden birilerine. Olursa tabi olmazsa da sıkıntı yok. Ytd

4. Manukyan borsada çöküş bekliyormuş sizde burda kavga etmeye devam edin. Eccük fışkırttırıp marj açalım malları itekleyelim deye uğraşan yok
    Hamdım Piştim Yandım

5. Eskiden gel gel mel gel neyim çekerdi taktaci
    o da kaçtı
    Hamdım Piştim Yandım

6. 10 tane ziyaretçi oldu, geçen sene rekor yanlış hatırlamıyorsam 69 du, zaten ondan sonra gömdüleridi
    Hamdım Piştim Yandım

Alaşağı edebilecek misin iti! Gözün kesiyor mu kısımlarında tuttular yarın için. günlük buluta bakınca içinde kapadık ama yarın bir çubuk olacağı üzere bulut üst sınırında olacağız üst çizgi 17.99 ve alt sınır çizgisi ise 17.61. Ara hat 17.81
    Tabi bunlar günlük. Ya hacimle yukarı alsınlar ya da soğutma için bulut içinde tutsunlar isterim. Bulut altı istemem. Ytd

Gerçi birşey isteyecek hal mi kaldı ortamda, öyle de bir durum var. Ytd

Sayfa 119/191 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •