Sayfa 118/174 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168 ... SonSon
Arama sonucu : 1386 madde; 937 - 944 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

Kardeş ithamda bulundun mu sen?
    Önce onu açıkla. Ben babamın malı mı dedim?
    Sen niye ithamda bulundun onu söyle? Soru bu.

Ayrıca hitaplarina dikkat et diye önden uyarayım. Haberin olsun. Sonrasını ben biliyorum..

2.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Kardeş ithamda bulundun mu sen?
    Önce onu açıkla. Ben babamın malı mı dedim?
    Sen niye ithamda bulundun onu söyle? Soru bu.

Ayrıca hitaplarina dikkat et diye önden uyarayım. Haberin olsun. Sonrasını ben biliyorum..
    Ebenin hörekesine kadar yolun var.

Engeli bassan ne yazar. Burada tarafıma suçlayıcı veya bir şekilde iğneleme şeklinde bir alakam varmış gibi ithamda bulunacaksin bende birşey yapmayacam. Yok öyle.
    Epeydir yazmanı bekliyordum.
    Hisse biraz yukarı kaldırdı kafasını hemen dillendin.
    Şu ithamı sana düşündüren neydi onu söyle bakalim. Öyle engeli basınca olmuyacak kolay senin için.

Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    Kürekçi için başka IP numaralı arkadaş görevini güzel şekilde yapıyor.
    Bu imanın altında ne yatıyor. Şimdide hakarete başladın. Neymiş görev? Hakaret etmeden açıkla.

Hem plastik hammadde sektörüne yakın biriymissin hem de şuan Petkim yönetiminde önceki mesleği marangoz olan birini taniyirmussun mesajlarinda buraya öyle yazmisdin? Ama bu platformda ne sektörle alakalı birşey paylastin ne de o tecrübelerinden birşey aktardin.

Ama imaya, karalamaya cüret edebiliyorsun? Rumuzuna tıklayınca bunları yazdığını hatırla!

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Hem plastik hammadde sektörüne yakın biriymissin hem de şuan Petkim yönetiminde önceki mesleği marangoz olan birini taniyirmussun mesajlarinda buraya öyle yazmisdin? Ama bu platformda ne sektörle alakalı birşey paylastin ne de o tecrübelerinden birşey aktardin.

Ama imaya, karalamaya cüret edebiliyorsun? Rumuzuna tıklayınca bunları yazdığını hatırla!
    Rumuzuna bas ve oku! Sonra itham et.

7.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Bu imanın altında ne yatıyor. Şimdide hakarete başladın. Neymiş görev? Hakaret etmeden açıkla.
    Şimdi konu hakkında bir çok kişi yorum yapıyor. Senin de paylaşımların gayet güzel. Chemorbis veya platts platformundan ethylene naphta spreadi bakacağıma buraya girip bakıyorum.

Bu IP konusu ve kürekçi mevzusu sana dert oldu galiba. Bu kişi sen değilsin. Başka bir kullanıcı ne zaman bir hisseyi güzellese o hisse aşırı satıma girer. Ama satıma girmeden 3-4 ay önce PR çalışmasına başlar bu arkadaş. Bu arkadaş son 4 senede 4-5 kere Nick değiştirdi. Kim diye sorma elimde somut delil olmadan isim vermem. Tek delil IP numarası ama değişen Nick.

Sen konuyu neden üstüne alındın anlam veremedim. Sen bana oradan salça oluyorsun ben uzaklaşıyorum, halen bana laf sokma derdindesin.

20 seneden fazla borsa geçmişim var. Petkim tahtasında tekniğin çalışmayacağını kendimce biliyorum. Borsada da ufak işlerin adamı değilimdir. Borsada her yaptığım işlemde haklıyımdır, hep kar ederim diye şov yapma huyum yoktur. Petkim de şu an zarardayım, beklemedeyim.

Ayrıca benim burada 4 yılı aşkın bir süredir yazmam başka bir anlam nasıl çıkarabiliyor? Veya hergun bu forumda olup yazmamda ne var?
    Bunu yapan bir çok insan var! Bir anlam mı çıkarmak lazım illa.
    Hadi yazmadım arada yazdım çok zor değil yani, eee ne fark var şimdi. İlla itham etmek mi gerek.

Sayfa 118/174 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •