Kardeþ ithamda bulundun mu sen?
Önce onu açýkla. Ben babamýn malý mý dedim?
Sen niye ithamda bulundun onu söyle? Soru bu.
Ayrýca hitaplarina dikkat et diye önden uyarayým. Haberin olsun. Sonrasýný ben biliyorum..
Kardeþ ithamda bulundun mu sen?
Önce onu açýkla. Ben babamýn malý mý dedim?
Sen niye ithamda bulundun onu söyle? Soru bu.
Ayrýca hitaplarina dikkat et diye önden uyarayým. Haberin olsun. Sonrasýný ben biliyorum..
Engeli bassan ne yazar. Burada tarafýma suçlayýcý veya bir þekilde iðneleme þeklinde bir alakam varmýþ gibi ithamda bulunacaksin bende birþey yapmayacam. Yok öyle.
Epeydir yazmaný bekliyordum.
Hisse biraz yukarý kaldýrdý kafasýný hemen dillendin.
Þu ithamý sana düþündüren neydi onu söyle bakalim. Öyle engeli basýnca olmuyacak kolay senin için.
Hem plastik hammadde sektörüne yakýn biriymissin hem de þuan Petkim yönetiminde önceki mesleði marangoz olan birini taniyirmussun mesajlarinda buraya öyle yazmisdin? Ama bu platformda ne sektörle alakalý birþey paylastin ne de o tecrübelerinden birþey aktardin.
Ama imaya, karalamaya cüret edebiliyorsun? Rumuzuna týklayýnca bunlarý yazdýðýný hatýrla!
Þimdi konu hakkýnda bir çok kiþi yorum yapýyor. Senin de paylaþýmlarýn gayet güzel. Chemorbis veya platts platformundan ethylene naphta spreadi bakacaðýma buraya girip bakýyorum.
Bu IP konusu ve kürekçi mevzusu sana dert oldu galiba. Bu kiþi sen deðilsin. Baþka bir kullanýcý ne zaman bir hisseyi güzellese o hisse aþýrý satýma girer. Ama satýma girmeden 3-4 ay önce PR çalýþmasýna baþlar bu arkadaþ. Bu arkadaþ son 4 senede 4-5 kere Nick deðiþtirdi. Kim diye sorma elimde somut delil olmadan isim vermem. Tek delil IP numarasý ama deðiþen Nick.
Sen konuyu neden üstüne alýndýn anlam veremedim. Sen bana oradan salça oluyorsun ben uzaklaþýyorum, halen bana laf sokma derdindesin.
20 seneden fazla borsa geçmiþim var. Petkim tahtasýnda tekniðin çalýþmayacaðýný kendimce biliyorum. Borsada da ufak iþlerin adamý deðilimdir. Borsada her yaptýðým iþlemde haklýyýmdýr, hep kar ederim diye þov yapma huyum yoktur. Petkim de þu an zarardayým, beklemedeyim.
Ayrýca benim burada 4 yýlý aþkýn bir süredir yazmam baþka bir anlam nasýl çýkarabiliyor? Veya hergun bu forumda olup yazmamda ne var?
Bunu yapan bir çok insan var! Bir anlam mý çýkarmak lazým illa.
Hadi yazmadým arada yazdým çok zor deðil yani, eee ne fark var þimdi. Ýlla itham etmek mi gerek.
Yer Ýmleri