http://i.hizliresim.com/0ErOoB.jpg
son sermaye artışını takip eden ilk yılın ilk günü 2.43usd imiş, şimdi 10.80usd 4.44 kat ... grafiklerde temettüler düşüyor doğal olarak.
Printable View
http://i.hizliresim.com/0ErOoB.jpg
son sermaye artışını takip eden ilk yılın ilk günü 2.43usd imiş, şimdi 10.80usd 4.44 kat ... grafiklerde temettüler düşüyor doğal olarak.
Ben niye böyle güzel anlatamıyorum [emoji41] [emoji12] [emoji23]
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ŞİRKET ADI İŞTİRAK Payı ---- -------------------------------> (%)
Borusan Mannesmann Boru Yatırım Holding A.Ş. ------------>12,36
Borçelik Çelik Sanayii Ticaret A.Ş. ----------------------------->13,87
Borusan Makine ve Güç Sistemleri San ve Tic. A.Ş. ---------->18,80
Borusan Otomotiv İthalat ve Dağıtım A.Ş. -------------------->26,00
Borusan Oto Servis ve Ticaret A.Ş. ---------------------------->20,00
Borusan Otomotiv Pazarlama ve Ticaret A.Ş. ----------------->26,00
Borusan Otomotiv Premium Kiralama ve Ticaret A.Ş. -------->26,00
Supsan Motor Supapları Sanayi ve Ticaret A.Ş. ------------->10,02
Borusan Lojistik Dağıtım Depolama Taşımacılık ve Ticaret A.Ş.-->18,07
Borusan Teknolojik Yatırımlar Holding A.Ş.----------------------->15,21
Borusan Manheim Açık Arttırma ve Araç Pazarlama ------------->9,50
Borusan Elektronik Ticaret, (Otomax) -------------------------->18,17
iştiraklerimiz ve yüzdeleri bunlardır.
Ne olcak şimdi ?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Uçucakmı
İnsanoğlu açgözlü ve haristir. Ve insanın en kolay aldatabildigi aptal kendisidir. YTD.
e yeni farkedenler için is işten geçmiş mı yani
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çizgici Arkadaşlardan 41 durağında inecekler vardı, tarih tekerrür etti..öğüttü bryat Çok uyardım iyi niyetle,, ne diyeyim "geçmiş olsun"
Hisse düşünce deve kuşu misali kafayı kumdan çıkaran arkadaşlar çok seviniyor. Kendi adıma 9 ayım var. Bekliyoruz. Tek başına yedirmem
C6903 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ilginç bir durum..
yazılanı anlamamak
eleştirirken, eleştirdiği kişinin sözlerini onaylamak :hah: (patrona kötü söz ! söyleyenlerin haksızlık nankörlük yanlışlık yaptığını söylüyorum..... "Öncelikle Bryatda olduğum için hamdolsun para kazanmamıza vesile olan Borusan gurubuna müteşekkiriz." diyerek dediğimi onaylıyorsun.yanlışmı anlıyorum :p)
yazdıklarımı iyi okuyup anlamını isterdim... kimseye bu kağıdı kötülemedim, almayında demedim, satında demedim aksine fanatik olduğumu her zaman söyledim...
kışt kışt benzeri birşey dediğimi iddia ettiğin şu olabilir... kısa vadeli, günlükçü çakallar ve çizgilerle iddiada bulunan teknikçiler...
bunlara laf söyledim söylerim...hepsi öğütüldü, öğütülüyor...yanlış birşey değil..hep gerçekleşen bir durum...
gelelim bugun ki düşünceme...ben satmam (iş ya herro ya merro ya geldi)... ama patron olsam BAŞIMIZDA AYI BAĞIRIYOR ülke yangın yeri...1 lot almam...neden alayım ?
hatırlamıyorum, 41 altında çıkarım diyen teknikçi biri vardı değilsen neden alındın...O isen de yine neden alındın...
düşüşe sevinmek :thumbdown: bilen bilir. :yes:
keşke bende gerçekleri görmesem, keşke bende hayallere kapılsam
keşke hepimiz birlikte yesek...
savaş, seçim süreci vs. pek 9 ayda olacak bir şey değil gibi,
Sağol uyarıların için çok düşüncelisin ama ben hayallerimle mutluyum. 41 den sana satarım vadesi dolarken demiştim oradan aklında kalmıştır. Sıkıntı yok allah muhtaç etmesin yeter ki.
Sırf teknik kıçı açıkta bırakır. Ama bu temelini de inkar etmeye başladı.
kaya parçası gibi maşaAllah :)
Zamanın behrinde Bshev de beklerken ünlü bi sloganımız olduydu "yaşam için teknoloji çevre için deli üretiyoruz" diye, o günler geldi aklıma :party:
İnatçı bomberman nerelerdesiniz, yorumunuz dört gözle bekliyoruz. Yoksa gardımız düşecek...
Tekniğe yanıt vermedi gibi duruyor şimdilik.. Sıra temelin çalışmasında ki bu da zaman alır.
[emoji4] sizin alışık olmanız gerekir sn bozkırlı
Bence kısa ve orta vadede yanıt verecek temel bir veri yok..
40 altına gelse de biraz daha alsak
Evet Hocam, o şekil bir grafiği vardı sn. bomberman'ın ve yalan yok ben de yukarı hareket bekliyordum kendi çalışmama göre ama tısss. Mart ayı dert ayı derler ya :) galiba bu ay da baskıya, yıldırmaya, 100.000 tl işlem hacmi ile süzülerek düşürtmeye devammmm :whistling:
Şu yazdığım demagoji den başka birşey değil..
sorun demagoji yapmakta değil, bekçi gibi görünmekte... [emoji48]
Bu yıl BRSAN ve BORÇELİK ten iyi temettü alıp kar ve özsermaye artışı güzel olacağa benzer
Demagoji yapmıyorum amma istediğimi istediğim fiyattan alabileceğimi söylüyorum müsaade edersen. Bekçi gibi her söyleme bir görüş yorum arzetme tavrın garip ve çok İTİCİ.
havuz doluyor sn diver59, 490 mil. finansal yatırımdan hiç bahsetmiyorum bile
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kalın portföylere eklemeye 45lerden devam ettiklerini burada yazdılar zaten Sn Dadaş kardeşim, ama hala full negatif algı operasyonu tamgaz devam ediyor . 45lerden 41e olan hareketlere mevcut ortamı ve hatta patronun adını kullanıp adeta kemik sıyırma hareketi de diyebiliriz.41 de desteği atan Sayın Patronumuz olabilir mi, ben günlük hareketleri izlediğim de bu hissiyatı algılıyorum sanki bunlara karşı.Saglıcakla kalın.
Sn diver59..kimi kastediyorsunuz anlamadım ama ben burda bilinçli olumsuz yorum veya negatif algı yapmadım..kimsenin pek yaptığını da görmedim..sn sinirli de zaman zaman tecrübesiyle durum tespiti yapıyor..bildiği kadarıyla trade de etmiyor.tek lot da satmıyor..başka da kimse yazmadı zaten..nerden sizdeki bu algı anlamadım naçizane..
Ben zaman zaman kağıdın yani patronun karakteristik hareketlerinden bahsederim..alın-satın vs demedim..kağıdın değerini de bilirim ve veririm zaten..rahatsız olduysanız da yazmam olur biter..
Ytd
Durum tespitleri olumsuz yönde sürekli ve her fırsatta yapıldığında (sizi kastetmiyorum) durum başka bir şekle dönüşüyor. Burada herkesin belli bir tecrübesi var. Bu kağıdın kısa ve orta vade temelini etkileyecek beklentisi yok diyebilmek sizce nedir. Olumsuz algının daniskası bence. Neyse bundan sonra bu forumda yalnızca okuyucuyum herkese bol şans.