Sayfa 118/413 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218 ... SonSon
Arama sonucu : 3298 madde; 937 - 944 arası.

Konu: BRYAT - Borusan Yatırım ve Pazarlama

1.  Alıntı Originally Posted by teoss Yazıyı Oku
    Sağol uyarıların için çok düşüncelisin ama ben hayallerimle mutluyum. 41 den sana satarım vadesi dolarken demiştim oradan aklında kalmıştır. Sıkıntı yok allah muhtaç etmesin yeter ki.

C6903 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Amin... çizgicilerin stop-loss u olacağını düşünerek söyledim...ama galiba aslen teknikçi değilsin, vur-kaç gibi

2. Sırf teknik kıçı açıkta bırakır. Ama bu temelini de inkar etmeye başladı.

3. kaya parçası gibi maşaAllah

4. Zamanın behrinde Bshev de beklerken ünlü bi sloganımız olduydu "yaşam için teknoloji çevre için deli üretiyoruz" diye, o günler geldi aklıma

5. İnatçı bomberman nerelerdesiniz, yorumunuz dört gözle bekliyoruz. Yoksa gardımız düşecek...

6. Tekniğe yanıt vermedi gibi duruyor şimdilik.. Sıra temelin çalışmasında ki bu da zaman alır.

7.  Alıntı Originally Posted by teoss Yazıyı Oku
    Tekniğe yanıt vermedi gibi duruyor şimdilik.. Sıra temelin çalışmasında ki bu da zaman alır.
    Ahhh sn teoss ahhhh

İnsanoğlu açgözlü ve haristir. Ve insanın en kolay aldatabildigi aptal kendisidir. YTD.
    İNSANOĞLU AÇ GÖZLÜ VE HARİSTİR. VE İNSANIN EN KOLAY ALDATABİLDİĞİ APTAL KENDİSİDİR. YTD.

8.  Alıntı Originally Posted by BOZKIRLI Yazıyı Oku
    Ahhh sn teoss ahhhh

İnsanoğlu açgözlü ve haristir. Ve insanın en kolay aldatabildigi aptal kendisidir. YTD.
    [emoji4] sizin alışık olmanız gerekir sn bozkırlı

Sayfa 118/413 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •