Çizgici Arkadaşlardan 41 durağında inecekler vardı, tarih tekerrür etti..öğüttü bryat Çok uyardım iyi niyetle,, ne diyeyim "geçmiş olsun"
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse düşünce deve kuşu misali kafayı kumdan çıkaran arkadaşlar çok seviniyor. Kendi adıma 9 ayım var. Bekliyoruz. Tek başına yedirmem
C6903 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ilginç bir durum..
yazılanı anlamamak
eleştirirken, eleştirdiği kişinin sözlerini onaylamak(patrona kötü söz ! söyleyenlerin haksızlık nankörlük yanlışlık yaptığını söylüyorum..... "Öncelikle Bryatda olduğum için hamdolsun para kazanmamıza vesile olan Borusan gurubuna müteşekkiriz." diyerek dediğimi onaylıyorsun.yanlışmı anlıyorum
)
yazdıklarımı iyi okuyup anlamını isterdim... kimseye bu kağıdı kötülemedim, almayında demedim, satında demedim aksine fanatik olduğumu her zaman söyledim...
kışt kışt benzeri birşey dediğimi iddia ettiğin şu olabilir... kısa vadeli, günlükçü çakallar ve çizgilerle iddiada bulunan teknikçiler...
bunlara laf söyledim söylerim...hepsi öğütüldü, öğütülüyor...yanlış birşey değil..hep gerçekleşen bir durum...
gelelim bugun ki düşünceme...ben satmam (iş ya herro ya merro ya geldi)... ama patron olsam BAŞIMIZDA AYI BAĞIRIYOR ülke yangın yeri...1 lot almam...neden alayım ?
hatırlamıyorum, 41 altında çıkarım diyen teknikçi biri vardı değilsen neden alındın...O isen de yine neden alındın...
düşüşe sevinmekbilen bilir.
keşke bende gerçekleri görmesem, keşke bende hayallere kapılsam
keşke hepimiz birlikte yesek...
savaş, seçim süreci vs. pek 9 ayda olacak bir şey değil gibi,
Sağol uyarıların için çok düşüncelisin ama ben hayallerimle mutluyum. 41 den sana satarım vadesi dolarken demiştim oradan aklında kalmıştır. Sıkıntı yok allah muhtaç etmesin yeter ki.
C6903 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri