Gecmis 5-6 yilin temettusu olarak 17tl civari dagitacak galiba. Temettunun ertesi gunu shortlarim belki
Printable View
Önemli olan başlangıçtı aslında. Baya bir para var kasada. Önümüzdeki yıllarda da devam ederler.
Olan vadelide işlem yapana oldu yarın taban gibi vadelisi.
TV'de Angel Marmaris reklamları dönüyordu, o da KOZAA alt iştiraklerinden olması lazım. KOZAL'dan gelecek temettü KOZAA'ya kadar ulaşır mı açıklamamışlar, arada ATP inşaat var, orada buharlaşma olmasın sonra.
Normalde borsa şirketlerinde net nakit fazlası olmamalı, bir miktar borç iyidir. Enflasyon ortamında para eriyor.
Kozal kozaa ve ipekenin ic ice gecmis bir ortaklik yapisi var ama asil kar ureten kozal digerlerinin kari kozaldan geliyor. Marmaristeki otele birileri cokmustu diye hatirliyorum. Bir de son gunlerde bir gazeteci bazi iddalar ortaya atti belgeler falan yayinladi. Nurettin canikli soforunu yerlestirmis koza holdinge hortumlamislar gibi bir haber vardi. Caniklinin yegeni de boydak holdingi hortumlamis kayyum yurtdisina 20 milyon euro kacirmis , kayyum ortada yokmus. Bu sekilde birseyler okumustum ne derece dogru bilmiyorum.