Sayfa 248/1003 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348748 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 1,977 - 1,984 arası.

Konu: Viop XLII

1.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Koza acayip temettu aciklamis. Konusuldu mu burada bilmiyorum geriye donuk katmerli 17 kusur tl hisse basi
    Gecmis 5-6 yilin temettusu olarak 17tl civari dagitacak galiba. Temettunun ertesi gunu shortlarim belki

Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Koza acayip temettu aciklamis. Konusuldu mu burada bilmiyorum geriye donuk katmerli 17 kusur tl hisse basi
    Yüzde 10 temettü çok da "acayip" sayılmaz sanki?

3.  Alıntı Originally Posted by TarkanTatlitug Yazıyı Oku
    aynı nereye geçtin?
    onda var bi srfszlik ztn..huylandim bikac defa ben.yarin teminati da cekip finished..burda yazmak istemiyorum yeni kurumu,ozelden atarim istiyosan ismini..

4. Önemli olan başlangıçtı aslında. Baya bir para var kasada. Önümüzdeki yıllarda da devam ederler.

Olan vadelide işlem yapana oldu yarın taban gibi vadelisi.

5.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Önemli olan başlangıçtı aslında. Baya bir para var kasada. Önümüzdeki yıllarda da devam ederler.

Olan vadelide işlem yapana oldu yarın taban gibi vadelisi.
    Temettu dagitimina baslayacak olmasi hisse acisindan guzel bir gelisme tabiki , bundan sonra kozalin satisi da gundeme gelebilir. Kozala ilk 60 civari girmistim 42 civarina bastilar caatsa muhabbetinin oldugu donem. Sonra yurudu gitti.

6. TV'de Angel Marmaris reklamları dönüyordu, o da KOZAA alt iştiraklerinden olması lazım. KOZAL'dan gelecek temettü KOZAA'ya kadar ulaşır mı açıklamamışlar, arada ATP inşaat var, orada buharlaşma olmasın sonra.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. Normalde borsa şirketlerinde net nakit fazlası olmamalı, bir miktar borç iyidir. Enflasyon ortamında para eriyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. Kozal kozaa ve ipekenin ic ice gecmis bir ortaklik yapisi var ama asil kar ureten kozal digerlerinin kari kozaldan geliyor. Marmaristeki otele birileri cokmustu diye hatirliyorum. Bir de son gunlerde bir gazeteci bazi iddalar ortaya atti belgeler falan yayinladi. Nurettin canikli soforunu yerlestirmis koza holdinge hortumlamislar gibi bir haber vardi. Caniklinin yegeni de boydak holdingi hortumlamis kayyum yurtdisina 20 milyon euro kacirmis , kayyum ortada yokmus. Bu sekilde birseyler okumustum ne derece dogru bilmiyorum.

Sayfa 248/1003 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348748 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •