kendi çapýmda birþeyler yapýyorum çok haince seans bitince atacaðým görsel
kendi çapýmda birþeyler yapýyorum çok haince seans bitince atacaðým görsel
Yazýlarým ve Paylaþýmlarý YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Ons Altýncýlarýn zulümü hiç bitmiyor biz Endeks VIOP'da yine rahatýz
full hisse de olsam da endeksin bugünkü çýkýþý alakasýz..neyse ne demiþler üzümü ye baðýný sorma
Buradaki görüþler kiþisel görüþlerimdir. Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
þu sakinliðin bende olsa, þimdi turkcell'de ceo idimçok arkadaþ sordu özelden tcell i, içinde 5-6 fintech barýndýrýyor uçmasý lazým diye. ben de kamunun elinde olan hiç bir þirkete yatýrým yapýlmaz demiþtim...portföylerini kurtarmýþ olabilirim
haksýzlýklara, liyakatsiz atamalara dayanamayýp veda ettiðim güne þükürler olsun.
neden thy deðil de pegasus diyenlere de cevap vermiþ olayým bu vesile ile (bu arada thy yurt dýþý operasyonlarda özel bir þirket gibi hareket ediyor..flag carrier olmak zaten büyük avantaj yurt dýþý uçuþlarda..bu nedenle devlete raðmen finansal durumu bozulmuyor..zaten yurt içi kar etmiyor...ebitda nýn hemen hepsi yurt dýþýndan geliyor)
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Dün resmi gazetede pilot yönetmeliði vardý. Belli ki pilot açýðý var bir þeyler deðiþtirilmiþ.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Ateist akýllý danýþmanlar tutup, biz siyasal islamý kurmak istiyoruz ne yapmamýz gerekiyor deseler, onlar inceler ve çok daha tutarlý ve saðlam sistem kurmaya yardým ederler. Þu an ne olduðu belli deðil, niyet hayr akibet hayr metodoloji ise ilerliyoruz.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Yer Ýmleri