Sayfa 247/1003 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347747 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 1,969 - 1,976 arası.

Konu: Viop XLII

1. İblis ile akıl yolu ile mücaadele edilemeyince hile ve sopa yoluyla mücadele ediliyor diye düşünüyorum.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Geçen SPK kripto para işini evrensel kurallara bağlayacağız demişlerdi, oradakiler biraz daha akıllı olabilir.

Kışın doğalgaz
    Yazın akaryakıta dövüz bulunamıyor..
    Dth lere tacize devam..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

4. Çok takip ettiğim kaynaklar değil ama erişim engeli gelmiş.

DW sitesinde Almanca eğitimi vardı, biraz ilerletmiştim.

>>>>>>>>>

https://www.dunya.com/gundem/dw-turk...-haberi-662561

DW Türkçe ve Amerika'nın Sesi isimli medya kuruluşlarının internet sayflarına erişim engeli getirildi.

DW Türkçe ve Amerika'nın Sesi isimli medya kuruluşlarına erişim engeli getirilmesinin gerekçesinin RTÜK'ün lisans talebine yanıt verilmemesi olduğu öğrenildi.

Ankara 1. Sulh Ceza Hakimliği, Voice of America (Amerika’nın Sesi) ve Almanya merkezli Deutsche Welle (DW), internet sayfalarına erişimi engeledi. RTÜK üyesi İlhan Taşçı erişim engelini sosyal medyadan "İşte basın özgürlüğü ve ileri demokrasi!" sözleriyle duyurdu.

RTÜK, 9 Şubat’taki açıklamasında Amerika’nın Sesi, DW Türkçe ve Euronews Türkçe’ye lisans alması için üç gün süre tanıyacağını, aksi taktirde bu sitelere erişimin engelleneceğini duyurmuştu.

5. HALKB KAP açıklaması yapmış, kırptığım detay kısmı biraz uzun

>>>>>>
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1040503

29 Haziran 2022 tarihinde yapılan bir basın açıklaması ve akabinde de bir sosyal medya hesabı üzerinden Bankamızın 2020 yılı Sayıştay Raporu'ndaki (Rapor) tespitlere atıf yapılarak ileri sürülen iddia, itham ve ibarelerin tamamı gerçeğe aykırı, kamuoyunu ve yatırımcıları yanıltıcı, Bankamızın güven ve itibarını sarsıcı nitelikte olduğundan söz konusu açıklamalara cevap verme zorunluluğu doğmuştur.

Öncelikle belirtmek gerekir ki; Bankamızın 2020 yılı Sayıştay Raporu'ndaki tespit ve bulgularda yer alan açıklamaların bağlamından kopartılarak oluşturulan iddia, itham ve ibareler, Rapor'da yer almadığı gibi bahse konu Rapor'a dair TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Alt Komisyon Toplantısı 01 Mart 2022 tarihinde ve Üst Komisyon Toplantısı ise 16 Haziran 2022 tarihinde yapılmış, izlenmesi önerilen 2 bulgu dışında diğer tüm bulguların gündemden çıkarılmasına karar verilmiştir.

Durum böyle iken; Rapor'da Bankamızın yakın izlemedeki kredileri, takipteki kredileri, yeniden yapılandırılan kredileri, risk yoğunlaşması, KOBİ'lere, esnaf ve sanatkarlara kullandırılan kredileri ve bir gayrimenkul satışı hakkındaki tespit ve bulguların, Bankanın zarara uğratıldığı ve mevzuata aykırı işlemler gerçekleştirildiği algısı oluşturacak şekilde gerçeğe aykırı olarak ileri sürülen iddia, itham ve ibareleri kesin bir şekilde reddetmekteyiz.

Şöyle ki;

....

Sonuç olarak; Bankamız, Ülkemiz kaynaklarının verimli alanlara kanalize edilmesi konusunda son derece hassas hareket etmekte olup Bankamız kredileri, Bankacılık Kanunu ve bankacılık teamüllerine uygun olarak tahsis edilmekte, teminatlandırılmakta ve kullandırılmaktadır. Mevzuata ve bankacılık teamülüne aykırı kredi kullandırımı söz konusu değildir.

Bankamız ile ilgili gerçeğe aykırı iddia, itham ve beyanları kesinlikle kabul etmediğimizi, reddettiğimizi, Bankamızın güven ve itibarını sarsıcı ve gerçeği yansıtmayan açıklamalar hakkında her türlü hukuki ve cezai haklarımızı kullanacağımızı beyan ederiz.

Kamuoyunun ve yatırımcıların bilgisine sunulur.

6. Hizmet sektöründe alt kesime hitap edenlerin durumu ile üst kesime hitap ederler arasında dağlar kadar fark var. Fark o kadar büyük ki biri iflasın eşiğinde diğeri rüya aleminde. Herkes park yerleri kafeler dolu işler yoğun sanıyor aksine durum git gide kötüleşiyor makas daha da açılıyor

7. Memlekete geldim.
    Bayrama kadar buradayım.
    Borsaya da fazla bakmamak lazım.
    Balkondan biraz temiz hava aldım.
    Oksijen bol geldi.
    Bayrama kadar hafif aşağı meyilli bir taban çalışması ve zigzaglar olursa iyi olur dedim.
    Bayram sonrası ise füze.
    Ortaya aşağıdaki senaryo çıktı[emoji1787][emoji28][emoji1787]

https://twitter.com/yemekci53/status...JRSkKR-0g&s=19

SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Koza acayip temettu aciklamis. Konusuldu mu burada bilmiyorum geriye donuk katmerli 17 kusur tl hisse basi

Sayfa 247/1003 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347747 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •