Dggyo paylarını aldıkları günğn ertesi taban oldu bu hisse.Hissenin bu haline dışarıda neden aramak tam bir göze perde inmesi durumu.Kısacası patron ne zaman tamam derse o zaman yükselecek.Maalesef acı gerçek bu.
Printable View
Dggyo paylarını aldıkları günğn ertesi taban oldu bu hisse.Hissenin bu haline dışarıda neden aramak tam bir göze perde inmesi durumu.Kısacası patron ne zaman tamam derse o zaman yükselecek.Maalesef acı gerçek bu.
Dikkat ediyorum mesela invest isimli forumda en çok yorum yapılan hisseler ve feryat edenler Ereğli ve Doaş forumlarında.İkisi de milleti türlü sebeplerle içeri hapsetmiş.Muhtemelen bu forumlarda sırtı kalın ve küçük yatırımcı tabir edemeyeceğimiz çok hissedar var.Bunları ekarte etmek için de maalesef borsanın acımasız kuralını devreye sokmuşlar...Durum vahim.
Ulan hisse başı 50 lira kar yazacak kağıdı 120 liraya veriyorlar. Belki 2-3 seneye 15-20 milyar kar yazacak. Bu piyasanın ta aq ben.
Ulan keş parada olsam bu fırsatı vermezler.
İnvestte paralı uşaklara sövdüğümden yazamıyorum artık. Bi tanesi 3.8 dolardan 1 kuruş fazla etmez yazmış. Ulan bu sene zaten 2-2.5 dolar kar yazar. Pazardan domates alamayanlar yatırımcı olmuş aq.
İnvest tam komedi.Patrona durmadan söven mi dersin,hisseyi yerin dibine sokanmı dersin,haddinden fazla şişiren mi dersin herkes bişey biliyor ama ortak nokta herkes içerde kalmış.Sizin tespitler doğru ancak bir şirkette benmerkezcilik varsa,istediğim kararı alırım yatırımcı umurumda olmaz düşüncesi hakimse,yatırımcılar ortak yerine hisse üzerinde kambur olarak görülüyorsa sonuç bu oluyor.Sinerji diyip yatırımcının hakkını aldınız bari hisseyi sahipldnin diyeceğim ama varmı öyle dürüst vatandaşlar.
Patrona küfür edince ne oluyor .
Patron borsaya açmış firmasını ister al, ister alma der.
Burasi ABD borsası değil.
BIST yönetimi küçük yatırımcıyı korumuyorsa kimse koruyamaz.
Patron hisse alıp satmaz.araci kurumlar alıp satar.
patronun ya da bir başkasının parasını yönetilirken profesyoneller kullanılır, küçük yatırımcı kullanılmaz.
Sonuçta Patrona borsadan anlamayan cahil , varoşlar küfreder.
Borsa uzun vadeli yatırım yeridir . İMKB nin ne olduğunu bilmeli yatırımcı.
Kufredeceksen git bitcoine .gerçi ordada hergun Elon Musk a küfür ediyorlar.
Madem bilmiyorsun neden bilmediğin yerden para kazanmayınca küfür ediyorsun.cahilligini kabul edip, donanıma sahip olacaksın ve sahneye öyle çıkacaksın.
Yada hiçbir şey yapma .bırak olduğu gibi dursun .
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilançolar beklentilerden çok uzak olmasa da Tofaş ve Ford bilançoları sonrası hisselerde ciddi satış var.Beklenti sona erdiyse tüm yatırımcıları Doaşa gelse de bizleri de kurtarsalar:plc:
yalnız adamlar tamamen psikolojiye oynuyor.Eksi endekste biraz yukarı yapınca investte yorumlar yağmaya başladı yine.Adamlar tam istikamet aşağı sürmeye başladı herekesin sesi kesildi.Buradan anlaşılıyor ki bundaki yatırımcı sayısı haddinden bir hayli fazla..Olan yine bilançoya olacak.
1 Ocak 2021 tarihi itibarıyla Fethiye /Muğla'da D-Marin Göcek olarak faaliyetlerine başlamış olan Doğuş Marine Services (Doğuş Denizcilik Hizmetleri); hizmet alanını genişleterek 2. faaliyet birimini, şirketimizin markalar değer zinciri içinde yer alacak şekilde, 1 Mayıs 2023 tarihinde Didim /Aydın'da *D-Marin Didim olarak hizmete açacaktır.
Kap haberi
Herşey yatırımcı için değil. Herşey kendi firmaları için.hersey doas için.
Ülkemizin içinde bulunduğu seçim durumuna göre yabancı yatırımcı durmak istemiyor , bu durumda her yatirim kuruluşu fırsata çevirecek tabi ki.
Borsa bir kumarhane makinasıdir.
İMKB: İstanbul merkezli kumarhane bürosu.
Nerden ne zaman aldığını ne kadar durabilecegini iyi kestireceksin.
Amerika'daki büyük borsacilar dua ederek zengin olmadı.
Doas iyi olursa kuvvetli olursa hissenin fiyatı yukarı gider . Aşağı yönlü algı yaparak kendimize zarar veririz.borsa algı işidir .
Smartg , sasa, hekts,gesan, kontrolmatik v.b.
Yağmur iyilerin üzerine de yağar , kötülerin üzerine de.
Marina didim iş görür mü kâr etkisi nasıl olur
o kısmı ben de merak ediyorum..Asıl merak ettiğim Dggyo alımının bilançoya etkisi ne olacak.Bilanço üzerinde negatif etkisi olacak olursa o zaman kurumların tahminleri de tutmayacak.Umarım böyle birşey olmaz.Fiyatlamaya bakılırsa yine bir hinlik göreceğiz ama hadi hayırlısı.Vurup bir daha golü bize mi atacaklar yoksa ters köşe mi yapacaklar.
Borsaya ben algı yapamam. O kadar gücüm ve yeteneğim yok.
Ben pala değilim .pala yapar algıyı .
Tofaş ve Froto da bilanço güzeldi ne oldu sonuç .
Seçim belirsizligiyle alıcı yok piyasada .
Ama bunun altından bir çapanoğlu çıkaçaktır ileri ki süreçte
Ford ve Tofaş bilançolarını öncesinde fazlasıyla fiyatlamıştı.Doaşta ise durmak bilmeyen bir düşüş trendi oldu.Ne olduysa alınan payların şirket tarafından satılması sonrası başladı herşey.Üstüne bir de halen kimsenin anlam veremediği satınalma hikayesiyle fiş çekildi zaten.Gerçekten sinerjimi oldu yoksa kambur mu bilançolardaki detaylardan anlayacağız.Şurası gayet açık birileri hissenin bu haline gayet kayıtsız ve durumdan memnun.Yatırımcı kaderine terkedilmiş bir mucize peşinde.Tam bir borsa filmi arabesk tadında.Senaryoda da bol bol seçim vurgusu yapılıyor.
Nisan satışı 13977 eğer yanlış toplamadıysam.
Seçim sonrası hızlı bir toparlanma yaşanır. Sıkmayın canınızı
2.5-2.6 milyar kar gelirse bu rakamda bile tofasın 2-2.5 katı olmaz lazım. piyasa değeri 100 milyarlık şirket (tofas) 2.5 kar yazıyor; piyasa değeri 25 milyarlık (doas) şirket de 2.5 kar bekliyor. gerçi bizim tüm bunlara + bir de kelaynağımız var. belki 14 mayıstan sonra şartlar el verirse birileri suç duyurusunda bulunur.
Şarj istasyonu işine giriyoruz ortaklar. Hayırlı olsun.
Şarj ünitesi, şarj istasyonları ve şarj ağı kurulması, işletilmesi ve şarj hizmeti sunulması konularında faaliyet göstermek üzere; Doğuş Otomotiv Servis ve Ticaret AŞ'nin tek pay sahibi olarak % 100'üne iştirak edeceği 50.000.000 TL sermayeli Doğuş Şarj Sistemleri Pazarlama ve Ticaret AŞ (D Power) unvanlı şirketin kurulmasına karar verilmiştir.
Doğuşun son 3 yıllık temettüsü altın olarak duruyo bende. Spek hata yapıp az daha salarsan o altınları ne yapacağımı biliyorsun sen.
Sn memix güzel bir strateji belirlemişsiniz kendinize. Geçtiğimiz 3 yılda ülkemize özgü şartlardan dolayı (doların artışı) ONS % 20 artmasına rağmen (04.05.2020 de 1700 dolarmış) gram altın x3 yaptı. Tebrikler.
Bu dggyo alımı doas bilançosunu çok bozabilecek bir durum mu ki 200 den buraya geldi.
Teşekkürler. İlk çeyrek karını yok saysak o bile dggyonun tüm zararlarını kapatır. Amaç hissenin düşmesi için bahaneydi ki bahanesi de bu oldu. Bu hisse çok rahat 10 milyar kar eder. Hisse başı 50 lira. Şu an fiyat 110 civarı yani 2 yıllık karına doas veriyyorlar. Burdan alan 4-5 senede temettüyle maaliyeti sıfırlar. Zaten forumlarda maaşlı elemanların hisseyi kötülemesinden belli. Seçim ky in. Bakalım nolacak.
Bu hissenin bu fiyatlarda kalması mümkün değil. Tamam talihsiz bir satın alma yapılmış olabilir ancak bu kar oranları ile olumsuz etkinin son derece sınırlı olması gerekirdi.
Önmüzdeki çeyrek iyi bir bilanço gönderirse 360 lira falan bu kağıdın olması gereken yer ve şu an bulunduğu noktaya bakarsak şaka gibi bir fiyatlama var.
Tabiki seçimden sonra otomobil satışlarında keskin bir düşüş beklemiyorsak ki o senaryoda bile 200+ bence hakettiği yer.
Yatırım tavsiyesi değildir.
İyimser ve uzman arkadaşlar bir bilanço tahmini yapın da hayallervve gerçekler kıyaslaması yapalım.
[emoji23][emoji23][emoji23] Üst diyerek tahmin vereyim ben. 2900 tl tahminim. ELE-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim tahminimde 3.1 ..Tamamen duygusal ve öyle olması bizi kurtarır mı acaba beklentisinden.Tamamen şahsi görüş kimse etkilenmesin.Karşılıklı gol olmaz da denenebilir belki.Malum biz küçük yatırımcıyız.Savunmadayız hep gol atma şansımız yok.Dggyo satınalmasından sonra bir gol daha yemeye tahammülümüz kalmadı.Yönetim istifa diye bağıracaklar evde sonunda:)