Sayfa 123/427 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223 ... SonSon
Arama sonucu : 3414 madde; 977 - 984 arası.

Konu: DOAS - Doğuş Otomotiv

1.  Alıntı Originally Posted by mehmet tercüman Yazıyı Oku
    Marina didim iş görür mü kâr etkisi nasıl olur
    o kısmı ben de merak ediyorum..Asıl merak ettiğim Dggyo alımının bilançoya etkisi ne olacak.Bilanço üzerinde negatif etkisi olacak olursa o zaman kurumların tahminleri de tutmayacak.Umarım böyle birşey olmaz.Fiyatlamaya bakılırsa yine bir hinlik göreceğiz ama hadi hayırlısı.Vurup bir daha golü bize mi atacaklar yoksa ters köşe mi yapacaklar.

2. Borsaya ben algı yapamam. O kadar gücüm ve yeteneğim yok.
    Ben pala değilim .pala yapar algıyı .

Tofaş ve Froto da bilanço güzeldi ne oldu sonuç .
    Seçim belirsizligiyle alıcı yok piyasada .
    Ama bunun altından bir çapanoğlu çıkaçaktır ileri ki süreçte
     Alıntı Originally Posted by moonglow61 Yazıyı Oku
    Hocam madem iş algıda bitiyor yukarı yönlü algılarını maksimum düzeye çıkarsan da beklentilerin de üstünde bilanço gelse sonra hisse bunun karşılığını verse..
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.

3.  Alıntı Originally Posted by ozer4151 Yazıyı Oku
    Borsaya ben algı yapamam. O kadar gücüm ve yeteneğim yok.
    Ben pala değilim .pala yapar algıyı .

Tofaş ve Froto da bilanço güzeldi ne oldu sonuç .
    Seçim belirsizligiyle alıcı yok piyasada .
    Ama bunun altından bir çapanoğlu çıkaçaktır ileri ki süreçte

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ford ve Tofaş bilançolarını öncesinde fazlasıyla fiyatlamıştı.Doaşta ise durmak bilmeyen bir düşüş trendi oldu.Ne olduysa alınan payların şirket tarafından satılması sonrası başladı herşey.Üstüne bir de halen kimsenin anlam veremediği satınalma hikayesiyle fiş çekildi zaten.Gerçekten sinerjimi oldu yoksa kambur mu bilançolardaki detaylardan anlayacağız.Şurası gayet açık birileri hissenin bu haline gayet kayıtsız ve durumdan memnun.Yatırımcı kaderine terkedilmiş bir mucize peşinde.Tam bir borsa filmi arabesk tadında.Senaryoda da bol bol seçim vurgusu yapılıyor.

4. Nisan satışı 13977 eğer yanlış toplamadıysam.

5.  Alıntı Originally Posted by memix Yazıyı Oku
    Nisan satışı 13977 eğer yanlış toplamadıysam.
    Satış adetleri arttıkça hissenin düşüş hızı artıyor.Bu kadar belli etmeselerdi bari niyeti

6. Seçim sonrası hızlı bir toparlanma yaşanır. Sıkmayın canınızı
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by dede_60 Yazıyı Oku
    Seçim sonrası hızlı bir toparlanma yaşanır. Sıkmayın canınızı
    bilançodan umudunuz yok sanırım.Hızlı bir toparlanma için iyi bir bilanço görürsek katalizör etkisi yaratır ama var mı öyle bir bilanço gönderecek babayiğit göreceğiz? Hayrımıza bişey olmuyor genelde.

8. 2.5-2.6 milyar kar gelirse bu rakamda bile tofasın 2-2.5 katı olmaz lazım. piyasa değeri 100 milyarlık şirket (tofas) 2.5 kar yazıyor; piyasa değeri 25 milyarlık (doas) şirket de 2.5 kar bekliyor. gerçi bizim tüm bunlara + bir de kelaynağımız var. belki 14 mayıstan sonra şartlar el verirse birileri suç duyurusunda bulunur.

Sayfa 123/427 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •