Sayfa 125/427 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225 ... SonSon
Arama sonucu : 3414 madde; 993 - 1,000 arası.

Konu: DOAS - Doğuş Otomotiv

1. Sn memix güzel bir strateji belirlemişsiniz kendinize. Geçtiğimiz 3 yılda ülkemize özgü şartlardan dolayı (doların artışı) ONS % 20 artmasına rağmen (04.05.2020 de 1700 dolarmış) gram altın x3 yaptı. Tebrikler.
    Bu dggyo alımı doas bilançosunu çok bozabilecek bir durum mu ki 200 den buraya geldi.

2. Teşekkürler. İlk çeyrek karını yok saysak o bile dggyonun tüm zararlarını kapatır. Amaç hissenin düşmesi için bahaneydi ki bahanesi de bu oldu. Bu hisse çok rahat 10 milyar kar eder. Hisse başı 50 lira. Şu an fiyat 110 civarı yani 2 yıllık karına doas veriyyorlar. Burdan alan 4-5 senede temettüyle maaliyeti sıfırlar. Zaten forumlarda maaşlı elemanların hisseyi kötülemesinden belli. Seçim ky in. Bakalım nolacak.

3. Bu hissenin bu fiyatlarda kalması mümkün değil. Tamam talihsiz bir satın alma yapılmış olabilir ancak bu kar oranları ile olumsuz etkinin son derece sınırlı olması gerekirdi.

Önmüzdeki çeyrek iyi bir bilanço gönderirse 360 lira falan bu kağıdın olması gereken yer ve şu an bulunduğu noktaya bakarsak şaka gibi bir fiyatlama var.

Tabiki seçimden sonra otomobil satışlarında keskin bir düşüş beklemiyorsak ki o senaryoda bile 200+ bence hakettiği yer.

Yatırım tavsiyesi değildir.

4. İyimser ve uzman arkadaşlar bir bilanço tahmini yapın da hayallervve gerçekler kıyaslaması yapalım.

5.  Alıntı Originally Posted by moonglow61 Yazıyı Oku
    İyimser ve uzman arkadaşlar bir bilanço tahmini yapın da hayallervve gerçekler kıyaslaması yapalım.
    Koskoca forumda o kadar umut aşılayan var ama bir tek kar tahmini yapabilecek yok.Güvensizlik had safhada.2.5 üst mü alt mı olur?🤣

6. [emoji23][emoji23][emoji23] Üst diyerek tahmin vereyim ben. 2900 tl tahminim.
     Alıntı Originally Posted by moonglow61 Yazıyı Oku
    Koskoca forumda o kadar umut aşılayan var ama bir tek kar tahmini yapabilecek yok.Güvensizlik had safhada.2.5 üst mü alt mı olur?[emoji1787]
    ELE-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by esnaider Yazıyı Oku
    [emoji23][emoji23][emoji23] Üst diyerek tahmin vereyim ben. 2900 tl tahminim.

ELE-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Benim tahminimde 3.1 ..Tamamen duygusal ve öyle olması bizi kurtarır mı acaba beklentisinden.Tamamen şahsi görüş kimse etkilenmesin.Karşılıklı gol olmaz da denenebilir belki.Malum biz küçük yatırımcıyız.Savunmadayız hep gol atma şansımız yok.Dggyo satınalmasından sonra bir gol daha yemeye tahammülümüz kalmadı.Yönetim istifa diye bağıracaklar evde sonunda

Sayfa 125/427 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •