Printable View
Alıntı: Originally Posted by admustafa Webster üstad ve çevresinden 3 milyon gelse olur bu iş :) Ustadim tatildeyiz Ben ve cevrem 😃😃😃
Varan biiiir https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/...orlar-5414160/
Alıntı: Originally Posted by admustafa Nitelikli olunca soralım o zaman :) MAC'da belli bir tutarın üzerinde yatırım yaparsanız özel bildirim yapıyordu bunlarda o şekilde olabilir :) Mustafa hocam bu bir sözcük oyunu mu, biz şu an niteliksiz miyiz..gülme geliyor bunu hem yazarken hem okurken:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustadim tatildeyiz Ben ve cevrem Tatilde bile para kazanıyorsunuz üstadım. :) Hayat size güsel. :)
Alıntı: Originally Posted by melihsah Giriş için minimum 100.000-TL gerekiyor. Yanlız kazanç belli bir miktarı geçerse %20 kesinti yapılıyor bu fonda. Alıntı: Originally Posted by r.lucas En az 100 bin lira ile giris yapiliyor lakin , nitelikli yatirimci olma sarti araniyor . O zaman nitelikli yatırımcı olursak 100.000 TL ile girebiliriz. %20 de performans ücreti ödeyeceğiz. Teşekkürler arkadaşlar :)
Alıntı: Originally Posted by verytired Mustafa hocam bu bir sözcük oyunu mu, biz şu an niteliksiz miyiz..gülme geliyor bunu hem yazarken hem okurken:kahkah: Nitelik var ama 1 milyon metelik yok üstadım:)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Nitelik var ama 1 milyon metelik yok üstadım:) .......😂😂👍
Alıntı: Originally Posted by Maydonozcu Kamil Tatilde bile para kazanıyorsunuz üstadım. :) Hayat size güsel. :) Kaybettiklerimi diyelim ustadim 15 inde zararim tam 26 k olmustu😃