Originally Posted by admustafa Webster stad ve evresinden 3 milyon gelse olur bu i Ustadim tatildeyiz Ben ve cevrem 😃😃😃
Varan biiiir https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/...orlar-5414160/
Originally Posted by admustafa Nitelikli olunca soralm o zaman MAC'da belli bir tutarn zerinde yatrm yaparsanz zel bildirim yapyordu bunlarda o ekilde olabilir Mustafa hocam bu bir szck oyunu mu, biz u an niteliksiz miyiz..glme geliyor bunu hem yazarken hem okurken
Originally Posted by Webster Ustadim tatildeyiz Ben ve cevrem Tatilde bile para kazanyorsunuz stadm. Hayat size gsel.
Originally Posted by melihsah Giri iin minimum 100.000-TL gerekiyor. Yanlz kazan belli bir miktar geerse %20 kesinti yaplyor bu fonda. Originally Posted by r.lucas En az 100 bin lira ile giris yapiliyor lakin , nitelikli yatirimci olma sarti araniyor . O zaman nitelikli yatrmc olursak 100.000 TL ile girebiliriz. %20 de performans creti deyeceiz. Teekkrler arkadalar
Originally Posted by verytired Mustafa hocam bu bir szck oyunu mu, biz u an niteliksiz miyiz..glme geliyor bunu hem yazarken hem okurken Nitelik var ama 1 milyon metelik yok stadm
Originally Posted by admustafa Nitelik var ama 1 milyon metelik yok stadm .......😂😂👍
Originally Posted by Maydonozcu Kamil Tatilde bile para kazanyorsunuz stadm. Hayat size gsel. Kaybettiklerimi diyelim ustadim 15 inde zararim tam 26 k olmustu😃
Forum Rules
Yer mleri