Originally Posted by admustafa Webster üstad ve çevresinden 3 milyon gelse olur bu iş Ustadim tatildeyiz Ben ve cevrem 😃😃😃
Varan biiiir https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/...orlar-5414160/
Originally Posted by admustafa Nitelikli olunca soralım o zaman MAC'da belli bir tutarın üzerinde yatırım yaparsanız özel bildirim yapıyordu bunlarda o şekilde olabilir Mustafa hocam bu bir sözcük oyunu mu, biz şu an niteliksiz miyiz..gülme geliyor bunu hem yazarken hem okurken
Originally Posted by Webster Ustadim tatildeyiz Ben ve cevrem Tatilde bile para kazanıyorsunuz üstadım. Hayat size güsel.
Originally Posted by melihsah Giriş için minimum 100.000-TL gerekiyor. Yanlız kazanç belli bir miktarı geçerse %20 kesinti yapılıyor bu fonda. Originally Posted by r.lucas En az 100 bin lira ile giris yapiliyor lakin , nitelikli yatirimci olma sarti araniyor . O zaman nitelikli yatırımcı olursak 100.000 TL ile girebiliriz. %20 de performans ücreti ödeyeceğiz. Teşekkürler arkadaşlar
Originally Posted by verytired Mustafa hocam bu bir sözcük oyunu mu, biz şu an niteliksiz miyiz..gülme geliyor bunu hem yazarken hem okurken Nitelik var ama 1 milyon metelik yok üstadım
Originally Posted by admustafa Nitelik var ama 1 milyon metelik yok üstadım .......😂😂👍
Originally Posted by Maydonozcu Kamil Tatilde bile para kazanıyorsunuz üstadım. Hayat size güsel. Kaybettiklerimi diyelim ustadim 15 inde zararim tam 26 k olmustu😃
Forum Rules
Yer İmleri