Ons altın yükseliyor.
Printable View
Ons altın yükseliyor.
Hadi aldım 165 den alımı satım vergisi ,harç şu bu derken 170 küsur maliyet olur.Ben biraz bekleyeyim karla satayım diyene kadar dolar uçar satana kadar aidat bana patlar,bu piyasada en büyük aptal teoremi işler o aptal da ben olurum.Alınmasın aman kimse ,şahsi kanaatimi yazdım.Yoksa serbest piyasa isteyen alsın.Ha diyelim kiraya verdim kiracı ödedi ödemedi derdi,gelir vergisi,emlak vergisi,aidatlar, faturalar ödendi mi derdi uzun işler.Ben kaçardım valla :)))))))))))
115 bin peşinat ile kredi cek 10 yıl vade ile devlet bankasından. Geriye kalan 100 bin lirani faize koy.
Faizden 1400 lira geliyor 1200 de kira 2600 lira.
Kredi taksidinde 1750 li civari oluyor
Şuan için cebine kalan 800 civarı para oluyor . Onuda kenarda her ay tutarsın kiracı çıkarsa diye.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dap ların bu absürt projelerinde en büyük sorun yönetim ve bina genel giderleri ki ileriki yıllarda ciddi sorunlara neden olacaktır diye düşünüyorum. Uzun vade yüksek aidatları öder bina bakım masraflarıda bana komaz derseniz ve o dediğiniz fiyata o DAP `ı alırsanız belki çok fazla zararlı çıkmazsınız amma velakin uzun yıllar kütü yönetilen ve aşırı yüksek genel giderler yüzünden çıban başı olarak canınızı acıtabilir.
Bende basın express yolunda aırport 24 projesınden 8 tane 1+1 aldım...en ucuzu 195 en pahalısı 245 bin lira.1100 ve 1200 lira arasında kıracılar var...Toplam 12 kıra alacağım var.Noterden ıhtarname çekmek için dünya para verıp Almanyadan geldım.Daırelerın banyosunda şofben yok doğalgaz yok.500 liralık elektrıklı şofbeni taktırdık kısın soğuk su akıyor büyük şofben koysan banyo dolabınıza sığmıyor.Banyoda tadılat yapsan 10 Bn maliyet en az.Lobby ye 2 kırık Çekyat koymuşlar ve resepsıyon için ayda 250 lira aidat ıstıyorlar.Gecıkme olursa yuzde 5 cezalı....Ev ısı yatırım degıl arkadaş.Almamyada alsaydım daha karlı olurdu.DAp dün benı de aradı zaten günde en az 5 kez tel ile Cagrı veya mesaj ile halımızı hatırımızı soruyorlar....YTD