arkadaşlar işbirde ayrıcalıklı hisse yoktur.bütün hisseler aynıdır.şirketin veb sayfasına girip sıkça sorulan sorular kısmında bu husus cevaplanmıştır.
Printable View
Sayın Mamamiya bende KAP ta yayınlanan şirket esas sözleşmesini okuyarak üstte ilgili kısımda yayınladım.Eskiden olan bazı metinler zamanla genel kurulda yeniden değiştirilmiş ve şu anda İŞBİR HOLDİNG de İMTİYAZLI SENET YOK,KARDA HERKESE EŞİT DAĞITILIYOR.BU YÜZDEN sizden ve herkesten isteğim gücümüzü görmek,hatta İŞBİR senedi olanlarla iletişim kurabilen varsa genel kurula katılarak sadece BEDELSİZ SERMAYE ARTIRIMI VE ULUSAL PAZARA GEÇME isteği belirtilirse ve genel kurulda önümüzdeki dönemde yapılabileceği söylenirse ve tüm bunlar genel kurul tutanaklarına işlenmesi durumunda ve bunu herkesin öğrenmesi durumunda bile senedi birkaç kat artabileceğine inanıyorum.Son örnek YONGA senedi bedelsiz kararından sonra yaklaşık 10 kat artmasıdır.Lütfen bundan sonra burda bol bol önemli bilgileri paylaşalım,ne kadar çok kişi olursa genel kurulda o kadar sesimiz çıkar,bol kazançlar.
Bütün hisseler eşitse işbir yönetim kuruluna nasıl giriliyor bu şirketi kim yönetiyor? Diyelim ki borsadan 5000 lot satın alan biri nasıl bir pozisyonda olacak yönetim kuruluna falan girebilir mi?
Bol Şanslar.......:kalp:.......iyi hafta sonları olsun.:cck:.....:wave:
şu yazıların üzerine tıklayın linkler var :
buradan formu doldurun :
YARIŞMA >>> KATILIM LİNKi
buradan da doldurulan form sonucu liste var hem sizin hem de rakiplerinizin.
İZLEME >>> TAKİP LİNKi
Bilancoyu yeni inceledim oyun olduğu o kadar belli ki ciro geçen yıla göre yakkasık 130milyon artmış buna karşın satislarin maliyeti 98milyon artmış faaliyet karı mükemmel ama Ali Cengiz oyunu gibi geldi diğer giderler deki artışlar 380den sattiklarimi 251den yerine koydum 7adet ile her ay alım yaparak 20tane yapmayı düşünüyorum ve eğer basarabilirsem unutucam bu hisseyi
Yönetim kuruluna girmek için ne dalavereler dönüyordur o vakit
İşbir holding en son 2002 sermaye arttırımı yapmış 16 yıldır sermaye artışı yok artık sermayesi çok küçük olan birkaç firmadan biri olan bu şirkette hep beraber genel kurulda ses getirme zamanı genel kurulda artık yönetim kurulu bu kadar baskıya bu kadar talebe ve şirkete yük getirmeyecek duruma birşey demez ama önemli olan senet sahiplerinin aynı şekilde sermaye arttırımını genel kurulda seslice söylemeleri ve ayrıca ulusal pazara geçme isteklerini belirtmeleri ve genel kurulda yazıya döktürmeleri .Şirketin sermaye arttırımları aşağıdadır,bol kazançlar...
http://i67.tinypic.com/i36h5k.jpg
İşbir Holdingin yönetim kurulu 2016 yılında 3 yıllığına seçilmiş,2019 da yani önümüzdeki sene yine nisan ayı gibi yapılacak olağan genel kurulunda yönetim kurulu seçimi var.Bakınız arkadaşlar bu seneki 27 nisan 2018 perşembe günü yapılacak genel kurul çok önemli ; toplantı tutanağında dilek temenni bölümünde konuşulanlar oldu diye geçiştiriliyor,şu anda bizim yapmamız gereken olağan genel kurula katılacak arkadaşlar çok güzel uygun bir metin hazırlayıp olabildiğince çok kişi genel kurul gündemlerine muhalefet şerhi düşerken sermaye arttırımı ve ulusal pazara geçişin şirketin değerini çok arttıracağı halde 16 yıldır yapılmadığı için gündem maddelerine muhalefet serhi düşüp yazdırmaları gerekiyor,aksi takdirde yönetim kurulunun iyi niyetli olmadığı belirtilip gerekirse hisse sahiplerinden VEKALET ALIP OLAĞANÜSTÜ TAPLANTI İÇİN ÇAĞRI YAPILACAĞINI VE ÖNÜMÜZDEKİ YIL İÇİNDE GEREKİRSE YÖNETİM KURULU DEĞİŞİKLİĞİ YAPTIRMAK İÇİN TÜM KANUNİ YOLLARA BAŞVURACAĞIMIZI BELİRTMEMİZ LAZIM,İNANIN ŞİRKETE YÜK GETİRMEYECEK BU DURUMA
yönetim kurulu kötü niyetli değilse olumlu cevap verir,ama olabildiğince kişinin olağan genel kurula katılması ve baskı yapması lazım,bu işler olumlu olursa İŞBİR HOLDİNGİN BEDELSİZ İYİ BİR SERMAYE ARTTIRIM KARARI VE ULUSAL PAZARA GEÇME İŞİ senedi nerelere götürebilir siz düşünün,bunun için kazma kürek sallamaya gerek yok,15 gün sonra
yapılacak genel kurula olabildiğince katılım gerekiyor,baskı,baskı yine baskııı....bol kazançlar...
Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı na ait bir kurumda böyle Alicengiz oyunu olması çok vahim yöneticileri mercek altına alma vakti geldi
GM 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İŞBİR HOLDİNG in Enflasyon düzeltme farkı:23 milyon,Geçmiş yıllar karı:yaklaşık 24 milyon TL SADECE BU RAKAMLAR kadar bedelsiz sermaye arttırımı yapılsa 75 bedelsiz ediyor,başka rakamlarda çıkarılabilir ama ben en basit haliyle GEÇMİŞ YIL KARI+ ENFLASYON DÜZELTME FARKIYLA 75 BEDELSİZ YAPABİLİR.Bunun ne demek olduğunu yüksek bedelsiz açıklaması sonrası füze gibi uçuşa geçen senetler açıklar zamanında.İlaveten ULUSAL PAZARA GEÇME imkanıda olunca
,en az 75 BEDELSİZ GERÇEKTEN müthiş bir potansiyeli mevcut vede 15 gün dişimizi sıkacağız. Bundan sonra tek işimiz 27 nisan perşembe saat 11:00 deki olağan genel kurul ve mümkün olan en yüksek katılım ve YÖNETİM KURULUNA BASKI,BASKI VE YİNEDE BASKI LÜTFEN,bol kazançlar...
Ben katilacagimi belirttim.katilmak istemeyen baskasina vekalet verebilir.
Bu grup sirketlerde elektronik ortamda kattilim yok bilginize.
Ayrica katilmayacak ortaklar mail yoluyla neden 2015 yili genel kurul gorusmelerde soz verdiginiz sermaye artisini nden yapmadiniz diye hesap sorun
Aradaşlar sizden bazı cevaplar bekliyorum.Geçmiş senelerde İŞBİR genel kurullarına katılan varsa,lütfen burda yazsın hangi yıl katıldı ve genel kurulda bedelsiz sermaye arttırımı için vede pazar değişikliği gibi konular konuşuldumu ve ayrıntısıyla anlatırlarsa sevinirim.Çünkü genel kurullarda bu kısım sadece ''gündemin dilek ve öneriler maddesinde muhtelif ortaklar söz alarak şirketin geleceğine dönük iş ve işlemleri hakkında görüş ve beklentilerini dile getirdiler '' şeklinde geçiyor. BU KESİNLİKLE OLMAZ HEM OLUMSUZ OY KULLANANCAKSINIZ HEMDE BUNUNLA İLGİLİ MUHALEFETİNİZİ TUTANAĞA GEÇİRECEKSİNİZ.Artık eski günler geçti,ortakların rahatsız olduğunu ve bazı tabii hakları olduğunu ve masrafı olmayan BEDELSİZ SERMAYE ARTTIRIMI VE ULUSAL PAZARA GEÇME İSTEĞİ Bunların en başında olduğunu böyle 2 işlemin yapılması tüm ortakların senetlerinin değerlerini çok yükseklere çıkaracağını ve Türkiyede böyle yüksek oranlı sermaye arttırımının küçük sermayeli şirketlerin fiyatlarını çok uçuk fiyatlara çıkarabildiğini vede ilaveten pazar değişikliği olduğu zaman böyle küçük sermayeli şirketin fiyatlarını oldukça yukarılara çıktığını vede bununda bir masraf gerektirmediği muhalefet şerhinde uygun şekilde yazılmalı.Tüm bunlara rağmen yönetim kurulu bunları geçiştirirse kötü niyetli olduklarını muhalefet şerhi olarak tutanağa geçirecekler.Ayrıca gerekirse olağanüstü genel kurul toplantısı isteneceği muhalefet şerhi olarak tutanağa geçirilebilir. Tüm hissedarlara bilgi verilerek şirketin değerini bu yönetim kurulu arttırmak istemiyor gibi CÜMLELERLE YA OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL VEYA ÖNÜMÜZDEKİ yıl yönetim kurulu seçimlerinde yönetim kurulunun yenilenmesi talep edileceği belirtilir,bazı cümleler muhalefet şerhi olarak tutanağa geçirilebilir,Örnek olarak geçen seneki olağan genel kurul toplantı tutanağındaki özellikle 10.maddeye bakınız,biz bu sene böyle yapmayacağız,gündem konuları görüşülürken bol bol muhalefet şerhi konulacak,olumsuz oy kullanılacak vede muhalefetlerimizi tutanağa geçireceğiz,burda bir ortak metin belirleyerek bunu yapabiliriz,lütfen genel kurula çokca katılım yapalım,bol kazançlar.
http://i67.tinypic.com/2vmwr2b.jpg
arkadşlar ben 2015 tarihli genel kurula 24 lotla katıldım.2015 yılı genel kurul kararlarının yayınlandığı tutanaklarda görebilirsiniz.
aynı lotum devam ediyor.
o genel kurulda söz verdiler ama bugüne kadar bu yönde bir karar almadılar.keşke o zaman bunu tutanaklara işlenmesini isteseydim.ne bileyim bunların böyle yapacağını.
bu genel kurulda faaliyet raporu görüşülürken vede kar zarar maddesinde dile getireceğim
Vartolu süs tavukçusu Tatar Sadettin bırak şimdi cemaşı işbir genel kuruluna katılacakmısın onu söyle?
E-Posta : isbir@isbir.com.tr
Şirketin mail hesabını paylaşarak ilk adımı ben atıyorum tüm arkadaşların ilgilenmelerini ümit ediyorum...
Ama esas etki cinali hocamın dediği gibi genel kurula katılıp sermaye arttırımının ve normal pazara geçiş işlemlerinin dile getirilmesi ve genel kurul tutanağına işlenmesidir...
Örnek olarak zamanında İşbir ile aynı pazarda işlem gören ve yine bir Ankara firması olan Ostim'in bu pazardan normal pazara geçişi gösterilebilir...
ben fazla ümitli değilim çünki burda yazarlar ama icraata gelince ortada birşey olmuyor.
şimdiden paylaşılan mail adresine göndermeye başlıyalım.
gönderen burda paylaşsın derim.
Aynen herkes kendi metnini göndersin ve gönderdiği metni burda paylaşsın sonra gönderilenler arasında en iyi yazılmış olan metni aramızda seçip herkes seçilen metni tekrar göndersin...
Arkadaşlar Cok arkadaşın belirtiği gibi aşağıdaki mail adresine sizde lütfen mailinizi gönderiniz ben aşağıda kabaca yazdığım maili 2 kez YOLLADIM. Sizde bunu veya kendinize uygun şekilde yeni bir mail gönderiniz,lütfen artık hem mail bombardumanına tutalım hemde olağan genel kurula katılıp genel kurul kararlarına olumsuz oy kullanıp muhalefetlerinizi tutanağa işletiniz.Unutmayın temenniler kısmını tutanağa işletemiyorsunuz,sadece olumsuz oy kullandığınız maddelere olan muhalefet nedeninizi tutanağa işletiniz.
İŞBİR HOLDİNG e-mail adresi: isbir@isbir.com.tr
Bende kabaca bir yazı yazdım ve şirkete mail olarak atacağım belki sizlerle beraber düzetmeler olabilir,yarın veya sonraki gün yollayacağım erken yollayalımki şirket durumu bilsin.Yazım aşağıdadır.
'' İyi günler.Ben İŞBİR HOLDİNG ortaklarından ...
İşbir Holding olarak şirketimizin en iyi yerlere gelmesini canıgönülden istiyoruz . Bu sene yapılacak olağan genel kurul öncesi ; daha önceleri olağan genel kurullarda dile getirilen ama özellikle 2015 yılında söz verilen Bedelsiz sermaye artışı hala yapılmamış durumdadır ve bu konuda yönetim kurulu karar almamıştır.Biliyorsunuzki Türk Hisse senetleri piyasasında özellikle sermayesi küçük olan şirketlerin yüksek oranda BEDELSİZ SERMAYE arttırımı kararı almaları durumunda şirketin piyasa değerleri aşırı artıyor en son örnek olarak YONGA şirketi Bedelsiz sermaye arttırım kararı aldıktan sonra şirket piyasa değeri çok kısa sürede 10 kat artmıştır.Burçelik,Netaş gibi şirketler diğer örnekleridir.(10-30 kat arası artmıştır).Şu anda İŞBİR HOLDİNGİN en basit hesapla enflasyon düzeltmesinde 23 milyon TL,Geçmiş yıllar karında yaklaşık 24 Milyon TL bulunmaktadır.Başka bazı kalemlerde ilave edilebilmesine rağmen en basitinden bu 2 kalemde şirketin 1 e 75 BEDELSİZ hisse senedi verme potansiyeli var.Bedelsiz sermaye arttırımı için karar alma haricinde hiçbir maliyeti yoktur.Sadece bu alıncak kararla şirket değeri çok yukarılara çıkacaktır.
İkinci bir hususta şirketin Pazar değişikliği işidir.Şu anda şirket piyasa öncesi işlem pazarında işlem görmektedir ama normal işlem görmemektedir ,buda İŞBİR HOLDİNGin gerçek değerine ulaşmamasına neden olmaktadır.Bunun için yapılacak sadece yönetim kurulu ile ana pazara geçiş için borsaya başvurma kararı alınmasıdır.OSTİM adlı şirkette sizinle anı pazarda iken karar almıştır ve ana pazara geçmiştir .Bununda hiçbir maliyeti yoktur.
Sizlerde şirket hissedarları olarak isteğimiz BEDELSİZ SERMAYE ARTIRIMI İÇİN SADECE SÖZ VERMENİZ DEĞİL KARAR ALMANIZ VEDE PAZAR DEĞİŞİKLİĞİ İÇİN BORSAYA BAŞVURMA KARARI ALMANIZDIR.
1968 yılıdan beri büyüme eğiliminde olan bu büyük şirketin hissedarları olarak ; bu kararların alınması durumunda gerçekten tüm hissedarlar olarak şirketimizin değeri çok yükselecektir buda herkesi mutlu edecektir.Bu olağan genel kurulda gerekli dilek temenniler kısmında BELİRTMİŞ OLDUĞUMUZ BEDELSİZ BÖLÜNME VEDE PAZAR DEĞİŞİKLİĞİ durumu konuşulacak olup diğer olağan genel kurul gündem maddeleri sonunda olan oylamada olumsuz oylar kullanacağımızı vede muhaletlerimizi tutanağa uygun şekilde işleteceğimizi belirtmek isterim.
İşbir holding olarak çalışmalarınızda başarılar diler bizim bu belirtmiş olduğumuz hususları dikkate almanızı istirham ediyorum.Tüm belirtmiş olduğum konularla ilgili herhangi bir olumlu karar alınmadığı takdirde ŞİRKETİN İYİ YÖNETİLMEDİĞİ belirtilerek hissedarlar olarak OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL talep edeceğiz vede önümüzdeki yıl genel kurul seçimlerinde yönetim kurulunun değiştirilmesi talep edeceğiz.
Temennimiz önümüzdeki günlerde veya en geç 27 nisan Perşembe günkü genel kurulda BEDELSİZ BÖLÜNME İŞİ VEDE ŞİRKET PAZAR DEĞİŞİKLİĞİ durumu olumlu olarak kabul edilir ve karara bağlanır.
Herkese ayrı ayrı teşekkür eder,iyi günler dilerim.
İsim :
Tel:
Adres:
''
Geçen sefer ki 220den başlayan hareket sonrası 310lari görmüş sonra 250lerden dönüp 400e gitmişti .biloncolari sonra 248 den tekrar dönüp 270leri gördü cuma günü ise 250 ye tekrar geldi böyle hisse lerden teknik İşler mi bilemem ama bugün merakla izleyelim bakalım ne yapacak belki buralarda kalıp milleti korkutmaya çalışabilirler ama ben insanların panik yapacaklarını sanmıyorum çünkü bu hisse çok ucuz herkes bunun farkında sadece zamanlama
cok hocam bu bedelsizleri nasıl alırız 40 senedir hiç verilmemiş a gurubuydu bizim hisse 3000 kişiden biriyiz 33 payın var diyo nedemek
Daha önce 26.04.2018 olarak ilan edilen olağan genel kurul tarihi, 08.05.2018 olarak değiştirilmiştir.
05.04.2018 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında;
Şirketimizin 01.01.2017-31.12.2017 faaliyet dönemi ile ilgili Olağan Genel Kurulu Toplantısının, 08.05.2018 tarihinde saat 11.00 'de Tunus Caddesi No. 20 Kavaklıdere-ANKARA adresindeki Midas Otel toplantı salonunda yapılmasına oybirliği ile karar verilmiştir. Genel Kurul çağrı ilanlarımız, gündem ve vekaletname örneğini de içerecek şekilde yazımız ekinde verilmektedir. Olağan genel Kurul toplantısı ile ilgili bilgi ve dokümanlara şirketimizin www.isbir.com.tr adresindeki internet sitesinden de ulaşılabilir.
Saygılarımızla,
EKLER:
1 - Olağan Genel Kurul Daveti
2 - Olağan Genel Kurul Gündemi
3 - Vekaletname Formu Örneği
Arkadaşlar sayfanın en üstünde İŞBİR HOLDİNG e yolladığım e-mailde genel kurul tarihi 27 nisan olarak yazılmıştı bu hatayı düzeltecekken bugün şirketten olagan genel kurul tarihinin 8 mayıs 2018 salı günü 11:00 olarak değiştirildiği bildirildi,sizde bu değişiklikleri yapıp ona göre kendinizi ayarlarsınız,bol kazançlar...
Sayın Mamamiya konuyu çözmek için olayın hukuki prosedürüne vakıf birinden fikir almak en akıllısı sanırım. Ayrıca bizzat holdingin Ankara'da ki genel merkezine önce telefon mail v.s ile iletişim kurmak ve gerekirse otobüse atlayıp Ankara'ya holdinge gitmekte bence bir çözüm yolu olabilir . Kararı siz vereceksiniz bu hakkınızı arama konusunda...
İŞBİR HOLDİNG e dün gönderdiğim mailin genel kurul tarihindeki değişiklikten dolayı yeniden güncellenmiş halini aşağıda yayınlıyorum,banada dün göndermiş olduğum mailden sonra hemen genel kurul tarihinin değiştirilmesi ilginç geldi,belkide tesadüfde olabilir mailde yazılanlardan dolayıda olabilir,önümüzdeki günlerde göreceğiz.Lütfen sizlerde maillerinizi isbir@isbir.com.tr adresine yollayınız,bol kazançlar...
'' İyi günler.Ben İŞBİR HOLDİNG ortaklarından ...
İşbir Holding olarak şirketimizin en iyi yerlere gelmesini canıgönülden istiyoruz . Bu sene yapılacak olağan genel kurul öncesi ; daha önceleri olağan genel kurullarda dile getirilen ama özellikle 2015 yılında söz verilen Bedelsiz sermaye artışı hala yapılmamış durumdadır ve bu konuda yönetim kurulu karar almamıştır.Biliyorsunuzki Türk Hisse senetleri piyasasında özellikle sermayesi küçük olan şirketlerin yüksek oranda BEDELSİZ SERMAYE arttırımı kararı almaları durumunda şirketin piyasa değerleri aşırı artıyor en son örnek olarak YONGA şirketi Bedelsiz sermaye arttırım kararı aldıktan sonra şirket piyasa değeri çok kısa sürede 10 kat artmıştır.Burçelik,Netaş gibi şirketler diğer örnekleridir.(10-30 kat arası artmıştır).Şu anda İŞBİR HOLDİNGİN en basit hesapla enflasyon düzeltmesinde 23 milyon TL,Geçmiş yıllar karında yaklaşık 24 Milyon TL bulunmaktadır.Başka bazı kalemlerde ilave edilebilmesine rağmen en basitinden bu 2 kalemde şirketin 1 e 75 BEDELSİZ hisse senedi verme potansiyeli var.Bedelsiz sermaye arttırımı için karar alma haricinde hiçbir maliyeti yoktur.Sadece bu alıncak kararla şirket değeri çok yukarılara çıkacaktır.
İkinci bir hususta şirketin Pazar değişikliği işidir.Şu anda şirket piyasa öncesi işlem pazarında işlem görmektedir ama normal işlem görmemektedir ,buda İŞBİR HOLDİNGin gerçek değerine ulaşmamasına neden olmaktadır.Bunun için yapılacak sadece yönetim kurulu ile ana pazara geçiş için borsaya başvurma kararı alınmasıdır.OSTİM adlı şirkette sizinle aynı pazarda iken karar almıştır ve ana pazara geçmiştir .Bununda hiçbir maliyeti yoktur.
Sizlerden şirket hissedarları olarak isteğimiz BEDELSİZ SERMAYE ARTIRIMI İÇİN SADECE SÖZ VERMENİZ DEĞİL KARAR ALMANIZ VEDE PAZAR DEĞİŞİKLİĞİ İÇİN BORSAYA BAŞVURMA KARARI ALMANIZDIR.
1968 yılıdan beri büyüme eğiliminde olan bu büyük şirketin hissedarları olarak ; bu kararların alınması durumunda gerçekten tüm hissedarlar olarak şirketimizin değeri çok yükselecektir buda herkesi mutlu edecektir.Bu olağan genel kurulda gerekli dilek temenniler kısmında BELİRTMİŞ OLDUĞUMUZ BEDELSİZ BÖLÜNME VEDE PAZAR DEĞİŞİKLİĞİ durumu konuşulacak olup diğer olağan genel kurul gündem maddeleri sonunda olan oylamada olumsuz oylar kullanacağımızı vede muhaletlerimizi tutanağa uygun şekilde işleteceğimizi belirtmek isterim.
İşbir holding olarak çalışmalarınızda başarılar diler bizim bu belirtmiş olduğumuz hususları dikkate almanızı istirham ediyorum.Tüm belirtmiş olduğum konularla ilgili herhangi bir olumlu karar alınmadığı takdirde ŞİRKETİN İYİ YÖNETİLMEDİĞİ belirtilerek hissedarlar olarak OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL talep edeceğiz vede önümüzdeki yıl genel kurul seçimlerinde yönetim kurulunun değiştirilmesi talep edeceğiz.
Temennimiz önümüzdeki günlerde veya en geç 8 Mayıs 2018 salı günkü genel kurulda BEDELSİZ BÖLÜNME İŞİ VEDE ŞİRKET PAZAR DEĞİŞİKLİĞİ durumu olumlu olarak kabul edilir ve karara bağlanır.
Herkese ayrı ayrı teşekkür eder,iyi günler dilerim.
İsim :
Tel:
Adres:
''