Yönetim kuruluna girmek için ne dalavereler dönüyordur o vakit
İşbir holding en son 2002 sermaye arttırımı yapmış 16 yıldır sermaye artışı yok artık sermayesi çok küçük olan birkaç firmadan biri olan bu şirkette hep beraber genel kurulda ses getirme zamanı genel kurulda artık yönetim kurulu bu kadar baskıya bu kadar talebe ve şirkete yük getirmeyecek duruma birşey demez ama önemli olan senet sahiplerinin aynı şekilde sermaye arttırımını genel kurulda seslice söylemeleri ve ayrıca ulusal pazara geçme isteklerini belirtmeleri ve genel kurulda yazıya döktürmeleri .Şirketin sermaye arttırımları aşağıdadır,bol kazançlar...
![]()
İşbir Holdingin yönetim kurulu 2016 yılında 3 yıllığına seçilmiş,2019 da yani önümüzdeki sene yine nisan ayı gibi yapılacak olağan genel kurulunda yönetim kurulu seçimi var.Bakınız arkadaşlar bu seneki 27 nisan 2018 perşembe günü yapılacak genel kurul çok önemli ; toplantı tutanağında dilek temenni bölümünde konuşulanlar oldu diye geçiştiriliyor,şu anda bizim yapmamız gereken olağan genel kurula katılacak arkadaşlar çok güzel uygun bir metin hazırlayıp olabildiğince çok kişi genel kurul gündemlerine muhalefet şerhi düşerken sermaye arttırımı ve ulusal pazara geçişin şirketin değerini çok arttıracağı halde 16 yıldır yapılmadığı için gündem maddelerine muhalefet serhi düşüp yazdırmaları gerekiyor,aksi takdirde yönetim kurulunun iyi niyetli olmadığı belirtilip gerekirse hisse sahiplerinden VEKALET ALIP OLAĞANÜSTÜ TAPLANTI İÇİN ÇAĞRI YAPILACAĞINI VE ÖNÜMÜZDEKİ YIL İÇİNDE GEREKİRSE YÖNETİM KURULU DEĞİŞİKLİĞİ YAPTIRMAK İÇİN TÜM KANUNİ YOLLARA BAŞVURACAĞIMIZI BELİRTMEMİZ LAZIM,İNANIN ŞİRKETE YÜK GETİRMEYECEK BU DURUMA
yönetim kurulu kötü niyetli değilse olumlu cevap verir,ama olabildiğince kişinin olağan genel kurula katılması ve baskı yapması lazım,bu işler olumlu olursa İŞBİR HOLDİNGİN BEDELSİZ İYİ BİR SERMAYE ARTTIRIM KARARI VE ULUSAL PAZARA GEÇME İŞİ senedi nerelere götürebilir siz düşünün,bunun için kazma kürek sallamaya gerek yok,15 gün sonra
yapılacak genel kurula olabildiğince katılım gerekiyor,baskı,baskı yine baskııı....bol kazançlar...
Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı na ait bir kurumda böyle Alicengiz oyunu olması çok vahim yöneticileri mercek altına alma vakti geldi
GM 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İŞBİR HOLDİNG in Enflasyon düzeltme farkı:23 milyon,Geçmiş yıllar karı:yaklaşık 24 milyon TL SADECE BU RAKAMLAR kadar bedelsiz sermaye arttırımı yapılsa 75 bedelsiz ediyor,başka rakamlarda çıkarılabilir ama ben en basit haliyle GEÇMİŞ YIL KARI+ ENFLASYON DÜZELTME FARKIYLA 75 BEDELSİZ YAPABİLİR.Bunun ne demek olduğunu yüksek bedelsiz açıklaması sonrası füze gibi uçuşa geçen senetler açıklar zamanında.İlaveten ULUSAL PAZARA GEÇME imkanıda olunca
,en az 75 BEDELSİZ GERÇEKTEN müthiş bir potansiyeli mevcut vede 15 gün dişimizi sıkacağız. Bundan sonra tek işimiz 27 nisan perşembe saat 11:00 deki olağan genel kurul ve mümkün olan en yüksek katılım ve YÖNETİM KURULUNA BASKI,BASKI VE YİNEDE BASKI LÜTFEN,bol kazançlar...
Yer İmleri