Yönetim kuruluna girmek için ne dalavereler dönüyordur o vakit
Ýþbir holding en son 2002 sermaye arttýrýmý yapmýþ 16 yýldýr sermaye artýþý yok artýk sermayesi çok küçük olan birkaç firmadan biri olan bu þirkette hep beraber genel kurulda ses getirme zamaný genel kurulda artýk yönetim kurulu bu kadar baskýya bu kadar talebe ve þirkete yük getirmeyecek duruma birþey demez ama önemli olan senet sahiplerinin ayný þekilde sermaye arttýrýmýný genel kurulda seslice söylemeleri ve ayrýca ulusal pazara geçme isteklerini belirtmeleri ve genel kurulda yazýya döktürmeleri .Þirketin sermaye arttýrýmlarý aþaðýdadýr,bol kazançlar...
![]()
Ýþbir Holdingin yönetim kurulu 2016 yýlýnda 3 yýllýðýna seçilmiþ,2019 da yani önümüzdeki sene yine nisan ayý gibi yapýlacak olaðan genel kurulunda yönetim kurulu seçimi var.Bakýnýz arkadaþlar bu seneki 27 nisan 2018 perþembe günü yapýlacak genel kurul çok önemli ; toplantý tutanaðýnda dilek temenni bölümünde konuþulanlar oldu diye geçiþtiriliyor,þu anda bizim yapmamýz gereken olaðan genel kurula katýlacak arkadaþlar çok güzel uygun bir metin hazýrlayýp olabildiðince çok kiþi genel kurul gündemlerine muhalefet þerhi düþerken sermaye arttýrýmý ve ulusal pazara geçiþin þirketin deðerini çok arttýracaðý halde 16 yýldýr yapýlmadýðý için gündem maddelerine muhalefet serhi düþüp yazdýrmalarý gerekiyor,aksi takdirde yönetim kurulunun iyi niyetli olmadýðý belirtilip gerekirse hisse sahiplerinden VEKALET ALIP OLAÐANÜSTÜ TAPLANTI ÝÇÝN ÇAÐRI YAPILACAÐINI VE ÖNÜMÜZDEKÝ YIL ÝÇÝNDE GEREKÝRSE YÖNETÝM KURULU DEÐÝÞÝKLÝÐÝ YAPTIRMAK ÝÇÝN TÜM KANUNÝ YOLLARA BAÞVURACAÐIMIZI BELÝRTMEMÝZ LAZIM,ÝNANIN ÞÝRKETE YÜK GETÝRMEYECEK BU DURUMA
yönetim kurulu kötü niyetli deðilse olumlu cevap verir,ama olabildiðince kiþinin olaðan genel kurula katýlmasý ve baský yapmasý lazým,bu iþler olumlu olursa ÝÞBÝR HOLDÝNGÝN BEDELSÝZ ÝYÝ BÝR SERMAYE ARTTIRIM KARARI VE ULUSAL PAZARA GEÇME ÝÞÝ senedi nerelere götürebilir siz düþünün,bunun için kazma kürek sallamaya gerek yok,15 gün sonra
yapýlacak genel kurula olabildiðince katýlým gerekiyor,baský,baský yine baskýýý....bol kazançlar...
Türk Silahlý Kuvvetleri Güçlendirme Vakfý na ait bir kurumda böyle Alicengiz oyunu olmasý çok vahim yöneticileri mercek altýna alma vakti geldi
GM 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ÝÞBÝR HOLDÝNG in Enflasyon düzeltme farký:23 milyon,Geçmiþ yýllar karý:yaklaþýk 24 milyon TL SADECE BU RAKAMLAR kadar bedelsiz sermaye arttýrýmý yapýlsa 75 bedelsiz ediyor,baþka rakamlarda çýkarýlabilir ama ben en basit haliyle GEÇMÝÞ YIL KARI+ ENFLASYON DÜZELTME FARKIYLA 75 BEDELSÝZ YAPABÝLÝR.Bunun ne demek olduðunu yüksek bedelsiz açýklamasý sonrasý füze gibi uçuþa geçen senetler açýklar zamanýnda.Ýlaveten ULUSAL PAZARA GEÇME imkanýda olunca
,en az 75 BEDELSÝZ GERÇEKTEN müthiþ bir potansiyeli mevcut vede 15 gün diþimizi sýkacaðýz. Bundan sonra tek iþimiz 27 nisan perþembe saat 11:00 deki olaðan genel kurul ve mümkün olan en yüksek katýlým ve YÖNETÝM KURULUNA BASKI,BASKI VE YÝNEDE BASKI LÜTFEN,bol kazançlar...
Yer Ýmleri