Sayfa 126/844 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226626 ... SonSon
Arama sonucu : 6752 madde; 1,001 - 1,008 arası.

Konu: ISBIR - İşbir Holding

Alıntı Originally Posted by viking Yazıyı Oku
    a gurubu hisseler ayrıcalıklıdır.benim 1 oyum varsa a kurucu hissenin 2 dir.sana nerden geldi takip etmedim ancak bedelsizleri alman gerekli o nun hakkı grçmez .bedelli ise belli zaman zarfında ödeme yapılmaz ise hak ortadan kalkar.öncelikle borsa nın yatırımcı danışmanları var.evt direk bist i ara yatırımcıyı koruma yada danışmanlığı gibi bir bölümü var.bu konu hakkında yardımcı olurlar.net kesin bilgi oradan.ancak benim bildiğim bu kadar.
    arkadaşlar işbirde ayrıcalıklı hisse yoktur.bütün hisseler aynıdır.şirketin veb sayfasına girip sıkça sorulan sorular kısmında bu husus cevaplanmıştır.

2.  Alıntı Originally Posted by sensor Yazıyı Oku
    İŞBİR HOLDİNGLE İLGİLİ GENEL BİLGİLER
    Şirketin 2017 yılı olağan genel kurulu toplantısına katılanlar asaleten yaklaşık 35.000 lotla koca holding yönetiliyor (şirket sermayesi 635.000 lot),geri kalan 130.000 lot civarı vekaleten.Bilgiler aşağıdadır.
    Şirketin esas sözleşmesinde okuduğuma göre İMTİYAZLI SENET YOK eski 11 grup senet daha sonra birleştirilmiş ve hamiline çıkarılmış.Kar dağıtımındada herkese eşit KAR dağıtımı var sadece karın %4 ü yönetim kuruluna dağıtıldıktan sonra herkese eşit dağıtılıyor.

Sayın Mamamiya bende KAP ta yayınlanan şirket esas sözleşmesini okuyarak üstte ilgili kısımda yayınladım.Eskiden olan bazı metinler zamanla genel kurulda yeniden değiştirilmiş ve şu anda İŞBİR HOLDİNG de İMTİYAZLI SENET YOK,KARDA HERKESE EŞİT DAĞITILIYOR.BU YÜZDEN sizden ve herkesten isteğim gücümüzü görmek,hatta İŞBİR senedi olanlarla iletişim kurabilen varsa genel kurula katılarak sadece BEDELSİZ SERMAYE ARTIRIMI VE ULUSAL PAZARA GEÇME isteği belirtilirse ve genel kurulda önümüzdeki dönemde yapılabileceği söylenirse ve tüm bunlar genel kurul tutanaklarına işlenmesi durumunda ve bunu herkesin öğrenmesi durumunda bile senedi birkaç kat artabileceğine inanıyorum.Son örnek YONGA senedi bedelsiz kararından sonra yaklaşık 10 kat artmasıdır.Lütfen bundan sonra burda bol bol önemli bilgileri paylaşalım,ne kadar çok kişi olursa genel kurulda o kadar sesimiz çıkar,bol kazançlar.
    Son düzenleme : sensor; 07-04-2018 saat: 18:35.

Bütün hisseler eşitse işbir yönetim kuruluna nasıl giriliyor bu şirketi kim yönetiyor? Diyelim ki borsadan 5000 lot satın alan biri nasıl bir pozisyonda olacak yönetim kuruluna falan girebilir mi?

Alıntı Originally Posted by cok Yazıyı Oku
    bütün hisseler eşitse işbir yönetim kuruluna nasıl giriliyor bu şirketi kim yönetiyor? Diyelim ki borsadan 5000 lot satın alan biri nasıl bir pozisyonda olacak yönetim kuruluna falan girebilir mi?
    genel kurul oylarıyla seçılıyor tabiki ama katılım çok az ben 2014 de katıldım
    ankarada olduğum için yine katılacağım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
    Bol Şanslar..............iyi hafta sonları olsun......

şu yazıların üzerine tıklayın linkler var :

buradan formu doldurun :

YARIŞMA >>> KATILIM LİNKi

buradan da doldurulan form sonucu liste var hem sizin hem de rakiplerinizin.
    İZLEME >>> TAKİP LİNKi
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

6. Bilancoyu yeni inceledim oyun olduğu o kadar belli ki ciro geçen yıla göre yakkasık 130milyon artmış buna karşın satislarin maliyeti 98milyon artmış faaliyet karı mükemmel ama Ali Cengiz oyunu gibi geldi diğer giderler deki artışlar 380den sattiklarimi 251den yerine koydum 7adet ile her ay alım yaparak 20tane yapmayı düşünüyorum ve eğer basarabilirsem unutucam bu hisseyi

Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    genel kurul oylarıyla seçılıyor tabiki ama katılım çok az ben 2014 de katıldım
    ankarada olduğum için yine katılacağım
    Borsadan 5000 lot alan biri ne oluyor?

Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Borsadan 5000 lot alan biri ne oluyor?
    5000 hisseli ortak oluyor.hisse sayısının çok olması onemli değil aday olur çoğunluk karar verirse seçilir

Sayfa 126/844 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226626 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •