Sayýn Mamamiya bende KAP ta yayýnlanan þirket esas sözleþmesini okuyarak üstte ilgili kýsýmda yayýnladým.Eskiden olan bazý metinler zamanla genel kurulda yeniden deðiþtirilmiþ ve þu anda ÝÞBÝR HOLDÝNG de ÝMTÝYAZLI SENET YOK,KARDA HERKESE EÞÝT DAÐITILIYOR.BU YÜZDEN sizden ve herkesten isteðim gücümüzü görmek,hatta ÝÞBÝR senedi olanlarla iletiþim kurabilen varsa genel kurula katýlarak sadece BEDELSÝZ SERMAYE ARTIRIMI VE ULUSAL PAZARA GEÇME isteði belirtilirse ve genel kurulda önümüzdeki dönemde yapýlabileceði söylenirse ve tüm bunlar genel kurul tutanaklarýna iþlenmesi durumunda ve bunu herkesin öðrenmesi durumunda bile senedi birkaç kat artabileceðine inanýyorum.Son örnek YONGA senedi bedelsiz kararýndan sonra yaklaþýk 10 kat artmasýdýr.Lütfen bundan sonra burda bol bol önemli bilgileri paylaþalým,ne kadar çok kiþi olursa genel kurulda o kadar sesimiz çýkar,bol kazançlar.
Son düzenleme : sensor; 07-04-2018 saat: 18:35.
Bütün hisseler eþitse iþbir yönetim kuruluna nasýl giriliyor bu þirketi kim yönetiyor? Diyelim ki borsadan 5000 lot satýn alan biri nasýl bir pozisyonda olacak yönetim kuruluna falan girebilir mi?
Bol Þanslar..............iyi hafta sonlarý olsun.
.....
þu yazýlarýn üzerine týklayýn linkler var :
buradan formu doldurun :
YARIÞMA >>> KATILIM LÝNKi
buradan da doldurulan form sonucu liste var hem sizin hem de rakiplerinizin.
ÝZLEME >>> TAKÝP LÝNKi
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
Bilancoyu yeni inceledim oyun olduðu o kadar belli ki ciro geçen yýla göre yakkasýk 130milyon artmýþ buna karþýn satislarin maliyeti 98milyon artmýþ faaliyet karý mükemmel ama Ali Cengiz oyunu gibi geldi diðer giderler deki artýþlar 380den sattiklarimi 251den yerine koydum 7adet ile her ay alým yaparak 20tane yapmayý düþünüyorum ve eðer basarabilirsem unutucam bu hisseyi
Yer Ýmleri