Şuna 40 milyar gayme deyinde bari olsun , rakamla 40.000.000.000 milyar.
Printable View
Yok bunların kafalar sağlam gitmiş, hala 40k lardalar ben Youtube'ye döneyim.:yes:
Şu anda bile daireler yeniden 5-10 milyonlu rakamlara döndü...
İsraile lanet, ticarete devam et...
Eurobond topiginde cok anlattik bunlari.
Anlatiyoruz anlatiyoruz hala altin diyor, bitcoin diyor.
Yaw benim anlamadığım bi konu var, haftalardır tv de, you tube da, falan yok emekliler şöyle zam alacak yok böyle zam alacak, deyerek yandaşı yancısı hesapta karşıtı caz yapıp duruyordu, aaa bugün enflasyon rakkamı geldi zam oranı yüzde 37.5 deyip sekterip çekildiler, cem küçüktür bilem yok prime göre zam alınacak felan deyip duruyordu.
Ulan manipüle enflasyon a göre olacak zammı biz bilmiyok mu ne maval okuyordunuz .
Bu arada memur emeklileri yüzde 50 aldı SGK ve Bağ-Kur ise babayı 37.55 ile...
Sahte manupüle edilmiş rakama göre adı her ne ise Memur ve Emeklisi %15 refah payı yanı gerçek zam aldılar ...SSK, Baükur sadece enflasyon farkı alacak ...RTE si bile çıkıp yılbaşını bekleyin sizlere bir güzellik yapacam diyordu , ağa da sahneden çekilmiş R yapmış durumda...
Ben çocuklarıma diyorum...Sadece GSS yatırın...Kesinlikle SSK primi yatırmayın onu yabancı para cinsinden fonlara yatırın...Yaşlanınca bu fonlar size TAK partinin en az 3 katı maaş verir...
Bu arada Haberlerde gördüm..Hamasın İsraile saldırı emrini veren Lideri suikastla öldürülmüş , eş zamanlı olarak IRAN da da kasım süleymaninin ölüm yıldönümünde uzaktan kumanda ile bomba patlatılıp 103 kişi öldürülmüş...Iran haması proxy yapınca başkalarıda rahat duracağını düşünenler bir daha düşünüp ona göre karar verecekler....
Bu konuda hala bir şey bulamadım. Ancak Osmanlı'nın çöküşü Koçi bey danışmanlığı zamanı ile başlıyor. Koçi bey in kardeşi kim? Aynı anda 2 farklı düşman imparatorluğa baş danışmanlık nasıl yapabilirler çaktırmadan?
Tarihçilerin yorumlarını rica ediyorum. Benim kafa yanmak üzere bu konuda.
https://i.hizliresim.com/qvn30ni.jpg bu söylem hiç hoş olmamış !
Bu forum benim hayatımı değiştirdi.
Üye iken ve üye olmadan önce bu forumda öğrendiğim şeylerle kazandığım deneyimlere paha biçilemez. Bir kamu çalışanı olarak başladığım meslek hayatımda geldiğim noktaya bakıyorum da Haluk Bey'in sağladığı bu ortam olağanüstü bir yer tutuyor. Yaşını ve vefat nedenini bilmiyorum ama en içten duyguyla umuyorum ki bu dünyadan huzur içinde ayrılmıştır. Benim üzerimde hakkı olduğunu düşünüyorum.
Çok üzüldüm. Toprağı bol olsun, ışıklar içinde sonsuzluğa karışsın. Devri daim olsun.
Koskoca BIS bank of international settlements , işi gücü bırakmış ALTIN fiyatını manipüle etmeye çalışıyor. Herkes sarı tenekeye hücum ediyor. Sarı tenekenin hikmeti nedir acep?
https://pbs.twimg.com/media/GC7PKPqWoAApUZE.png
Allah rahmet eylesin.
Haluk beye Allahtan rahmet , ailesine sabırlar diliyorum.
SM-A536E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hissenet in kurucusu ise çok değerli bir şahsiyetmiş.Ben de gerek finansal konularda gerek diğer bilmediğim yüzlerce konuda altın değerinde bilgiler aldığım bu forumun yaratıcısı için şükranlarımı sunuyorum.Allah rahmet eylesin.
Işıklar içinde? Bunu kastetmediğinizi biliyorum ama bu bir şekilde dilimize yanlış girmiş. Belki de kasıtlı da olabilir. Dikkatli kullanmakta veya belki de hiç kullanmamakta fayda var.
https://x.com/_BirolALKAN/status/1685243970136297472
https://sorularlaislamiyet.com/isikl...k-sakincali-mi
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
Rahmetli bize ölürken bile pozitif tartışma ortamı sağlıyor. Ruhu şad olsun.
haluk bey işıklar içinde uyusun, yakınlarına sabır dilerim..
bana ilginç gelen ismi google'da aratıldığı zaman hisse net şirket kayıtlarına ilişkin sadece 2 yerde adı geçiyor.
böyle bir girişimciyle 25 yıldır hiç bir ekonomi veya borsa dergisinin röportaj yapmaması, basında hakkında yazı veya haber çıkmaması ilginç geldi.
Rahmetli Haluk bey , yanlış hatırlamıyorsam Mimar dı ve hisseneti tüm birikimini borsada batırdıktan sonra kurmuştu...Seanssalonu gibi hizmetler de vermişti...Güzel bir sistem geliştirmişti..
Allah rahmet eylesin, sevenlerinin başı sağ olsun.
Misal toprağı bol olsun denmesinin nedeni bazı kültürlerde ölene sevenleri kendi geldiği yerlerden toprak getirir mezarına atarlarmış.Ne kadar çok sevenin varsa o kadar çok toprak olacağından aslında seveni çok olsun anlamında bir deyim.Gayrı müslim derken müslüman olmayan tek tanrılı diğer dinler için bu deyim kullanılıyor ama aslında kökeni bence tek tanrılı dinlerden de eskiye dayanıyor.
Allah rahmet eylesin İbrahim bey.....İyiki kurmuşsunuz.....hisse neti....
Allah razı olsun....!!!!!!!!!!!!