Sayfa 127/1002 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 1,009 - 1,016 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1. Yaw benim anlamadığım bi konu var, haftalardır tv de, you tube da, falan yok emekliler şöyle zam alacak yok böyle zam alacak, deyerek yandaşı yancısı hesapta karşıtı caz yapıp duruyordu, aaa bugün enflasyon rakkamı geldi zam oranı yüzde 37.5 deyip sekterip çekildiler, cem küçüktür bilem yok prime göre zam alınacak felan deyip duruyordu.

Ulan manipüle enflasyon a göre olacak zammı biz bilmiyok mu ne maval okuyordunuz .

Bu arada memur emeklileri yüzde 50 aldı SGK ve Bağ-Kur ise babayı 37.55 ile...

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Yaw benim anlamadığım bi konu var, haftalardır tv de, you tube da, falan yok emekliler şöyle zam alacak yok böyle zam alacak, deyerek yandaşı yancısı hesapta karşıtı caz yapıp duruyordu, aaa bugün enflasyon rakkamı geldi zam oranı yüzde 37.5 deyip sekterip çekildiler, cem küçüktür bilem yok prime göre zam alınacak felan deyip duruyordu.

Ulan manipüle enflasyon a göre olacak zammı biz bilmiyok mu ne maval okuyordunuz .

Bu arada memur emeklileri yüzde 50 aldı SGK ve Bağ-Kur ise babayı 37.55 ile...
    Sahte manupüle edilmiş rakama göre adı her ne ise Memur ve Emeklisi %15 refah payı yanı gerçek zam aldılar ...SSK, Baükur sadece enflasyon farkı alacak ...RTE si bile çıkıp yılbaşını bekleyin sizlere bir güzellik yapacam diyordu , ağa da sahneden çekilmiş R yapmış durumda...

Ben çocuklarıma diyorum...Sadece GSS yatırın...Kesinlikle SSK primi yatırmayın onu yabancı para cinsinden fonlara yatırın...Yaşlanınca bu fonlar size TAK partinin en az 3 katı maaş verir...

3.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Sahte manupüle edilmiş rakama göre adı her ne ise Memur ve Emeklisi %15 refah payı yanı gerçek zam aldılar ...SSK, Baükur sadece enflasyon farkı alacak ...RTE si bile çıkıp yılbaşını bekleyin sizlere bir güzellik yapacam diyordu , ağa da sahneden çekilmiş R yapmış durumda...

Ben çocuklarıma diyorum...Sadece GSS yatırın...Kesinlikle SSK primi yatırmayın onu yabancı para cinsinden fonlara yatırın...Yaşlanınca bu fonlar size TAK partinin en az 3 katı maaş verir...
    Yaw bari memur emeklileri kadar zam vereydi şimdi bak yerel seçimde oy verecektim ama fikrim bayağı bi değişti mesela,
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Bu arada Haberlerde gördüm..Hamasın İsraile saldırı emrini veren Lideri suikastla öldürülmüş , eş zamanlı olarak IRAN da da kasım süleymaninin ölüm yıldönümünde uzaktan kumanda ile bomba patlatılıp 103 kişi öldürülmüş...Iran haması proxy yapınca başkalarıda rahat duracağını düşünenler bir daha düşünüp ona göre karar verecekler....

5.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bu arada Haberlerde gördüm..Hamasın İsraile saldırı emrini veren Lideri suikastla öldürülmüş , eş zamanlı olarak IRAN da da kasım süleymaninin ölüm yıldönümünde uzaktan kumanda ile bomba patlatılıp 103 kişi öldürülmüş...Iran haması proxy yapınca başkalarıda rahat duracağını düşünenler bir daha düşünüp ona göre karar verecekler....
    adamlar lafta müslüman lakin sülleymani'nin ölüm yıldönümünü
    gavur takvimine göre ayarlarsan münafıklar da bunu fırsat bilip
    bombayı yerleştirirler, anmaları kendi ay takviminize göre yapın evladım şaşırtın bu gavurları..!!

6.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Koçi Bey konusunda kafamda yatmayan konular var.

Wikipedia da böyle yazıyor.

Kardeşinin Rus Çarlığı'nda Koçi Beyin Osmanlıda yaptığı gibi yüksek danışmanlık yaptığı bildirilmektedir.

https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Ko%C3%A7i_Bey

Ayni anda farkli 2 İmparatorlukta gorev yapan üst düzey danışman 2 kardeş. Aynı yıllarda;

Birisi bizim risale yazanı, Osmanlı sarayında padişaha baş danışmanlık yapıyor.

Diğeri öteki kardeşi, Rus sarayında çara baş danışmanlık yapıyor.

Koçi bey kardeşler konusu tam bir muamma. Kafam karışık. Bizim tarih profesorlerinin ve akademisyenlerin bu konuda bir tane araştırmasi makalesi yok. Enteresan.

Bu konuda hala bir şey bulamadım. Ancak Osmanlı'nın çöküşü Koçi bey danışmanlığı zamanı ile başlıyor. Koçi bey in kardeşi kim? Aynı anda 2 farklı düşman imparatorluğa baş danışmanlık nasıl yapabilirler çaktırmadan?

Tarihçilerin yorumlarını rica ediyorum. Benim kafa yanmak üzere bu konuda.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bu söylem hiç hoş olmamış !

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 127/1002 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •