Çakaldan doğan çakal olurmuş, bunlar çakallar sürüsü, oynayın bakalım eğlenin durun, nah alırsınız malları
Printable View
Çakaldan doğan çakal olurmuş, bunlar çakallar sürüsü, oynayın bakalım eğlenin durun, nah alırsınız malları
Üçüncü çeyrekte 4.37 euro birim fiyat ile %22.53 brüt karlılık yakaladı. Önceki çeyrekler ile uyumlu bir bilanço geldi ancak bu birim fiyatlar ve hammadde fiyatları ile brüt karlılığın %25'lere çıkması lazım.
Satış tarafındaki zayıflık devam ediyor. Tonaj bazında geçen seneye göre %15 civarında bir daralma ile kapatacak seneyi. Genel yönetim gideri zaten yıllardır yüksek. Bu sene ufak bir iyileşme oldu o tarafta. Ancak bu sene de satış düşmesine rağmen pazarlama giderleri çok fazla yükseldi. Bu da muhtemelen bu sene her fuara katılmasından kaynaklanmış olabilir.
Herşeye rağmen bilançolar böyle devam ettiği sürece sıkıntı yok. Zaten şu anda bilançodan ziyade yürütülen psikolojik savaş kısmı daha önemli.
Yerım ben onların savaşlarını 2023 yılına kadar benden tek lot alamazlar....kendıleri bilir....ky nın cebine göz dikerken kaçırdıkları fırsattan haberlerı yok....kac yıldır beliyorlar maliyetlerı bizden fazla...Bnm için hisse fiyatı 1 yıl önceki fiyatın sadece 2.5 TL fazlası o kadar...Alıma devam
Bu hisseler ilk halka arz edildiğinde ortakların ruchan hakları kısıtlanarak sirket sermayesi artırıldı ve artan sermaye karşılığında çıkarılan hisseler halka arz edildi ve sirket kasasına para girişi oldu, para bakın şirketin parası, sonra CB ne yaptı kendi cebinden milyonlarca TL. vererek 2011-2017 araliginda hisseleri topladı ve toplamaya devam ediyor hala, canlı parasıni hisseye gömdü yani, ayrıca CB dışında hissesi olan yandaş güruh ta para vererek hisse aldı ve canlıyı hisseye gömdü değilmi? Bunlar Ak-ziraat-Philip kapital-şeker vs.Şimdi CB ve hisseye para gômen diger güruh 5-6 yıldır hisseye gömdüğü paradan doğru düzgün kar edemiyor, kagit ustunde kar gozukuyor ancak satmaya kalksalar zaten alici yok taban taban gider ve zarar ederler ve su anda bu fiyatlardan kimseye ellerindeki Malı satamazlar değilmi? O halde milyonlarca lota milyonlarca TL.baglayan zihniyetin bir amaci olmalı, "günü gelene kadar" iste o günü bekliyoruz bizde eyy CB efendi, bu kari adama tek basına yedirmezler bunu unutma, bizde bariz burada ve biz bekliyoruz, bizde var bir hisse sizde var bin hisse, varın siz düşünün, biz bekler bekler dururuz, bizim zararımiz bir ise sizinki bin, ama siz bu kadar hisse stoğu ile daha ne kadar bekleyebilirsiniz??sonsuza kadar bu durumun böyle gitmeyeceğini siz çok iyi biliyorsunuz, ticaretin mantıgina ve hayatın olağan akışına aykırı bir durum zaten değilmi? fiyatı istedigimiz rakamlara getirin alın hisseleriniz sizin olsun, bundan ötesi yok!
Kar super gelmesine ve devam etmesine ragmen neden bir tepki vermedi sasirdim kaldim.bu kagitta saglam teknigin calistigi bir yukselis olmasi icin ne olmali.Pottfoyumdeki diger kagitlarla karsilastirdigim da mantiga aykiri hareket edıyor.Bu yüzden koc sırketlerınden başka kağıt almamak lazım.Bu bana ufak bir ders olsun.
CB efendi 17.500 lot daha almış
Sayın Simoviç bu hisse de kar olsa yükselmez, kar dusuk gelse en onde düşer böyle bir karin agrisidir bu, bu tur hisseler beklemeyi bilene sabredene iyi para kazandırır, gerçi biz senelerdir bekliyoruz bir numara yok hala ancak benim beklentim yüksek olduğundan tutuyorum,
Baksana patron hala alıyor?
Bu CB şahsiyetinin bir bildiği olmasa niye para bağlasın? Bu sebeple bekleme pozisyonuna devam☺
Patron 5.30'a aldım diye açıklama yapıyor.Seans açılıyor hisse 5.11 e kadar düşüyor. Bunu başka hiçbir hissede göremezsiniz.Hisse sığ olduğu için istedikleri gibi oynuyorlar.
Bunun dışında petrol fiyatları 55 dolardan 65 dolara çıkmasına rağmen hammadde fiyatları düşük seyretmeye devam ediyor ve iki haftadır daha da düştü.
Bakab bugün geçici vergi beyannamesi ekinde gelir tablosu gönderecek bugün maliyeye beyanname verme son günü zaten, yine seans kapandıktan sonra tahminim 18:30 gibi KAP'a gönderir, konsolide ile VUK'a göre hazırlanmış gelirtablosu arasında çok büyük fark olmayacak,
Bu arada Ziraat 5,19 dan alıyor Oyak ve vakıftan, 5,18 e çakıyor alan ise Ak-Philip kapital-Gedik
Çevirin gelsinnnnn
3-5 lota göz diken sülükler
Ama mal alamıyorlar kaç gündür, CB nin aldığı kendi yandaşlarının malı
5.09 a kadar verdin de ne oldu?
Satıcı geldi mi?
Gelmedi
Eeeee ne diye kasıyorsun hala
12 senedir anlamadın mı hala
Aynı filmi defalarca seyredince final sahnesi mi değişecek?
Seyret hala aynı filmi!
Sana bu fiyatlardan mal yok!!
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam ben verdim ve 5.24 e 6.000 lot satış yazdım alan yok artı 5.19 5.20 ve 5.21 e 100 er lot satış yazdım alan yok, paraya ihtiyaç var mecburuyetten satıyorum. Hani mal topluyorlardı alsın gulağına soksun malını satmak istiyorum alan yok. Lanet olsun böyle hisseye bunun kazandıracağı paraya. Benim bundan önceki nikim ademcolak tı 2005 yılından beri tutuyorum bu haysiyetsiz kağıdı.
5 ve altına gelirse çok mal kaptırır. Ben mal almak için heyecanlanan en az 50 bakab fanatiği biliyorum. Kendi paşa gönlü bilir
Tarlada ekim var deme ambara girmeyince, Oğlum var deme el kızının koynuna girmeyince, Ve hiç bir zaman BAKAB'da şu kadar param var deme cebe girmeyince.
Hocam pardon!
Aynı hareketleri spek te yapıyor da.
O sandım.
Zamanı gelince hepsini alırlar hocam
Sıraya girerler bana da sat diye..
Sizde bildiğim yüklü mal olmalı :)
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eskiden yüklüydü bayağı hafifledim, 5.25 ve 5.26 10.000 lot verdim bi 10.000 lot da bugün paraya ihtiyaç olduğundan satacaktım bugün gördüğün gibi tahta, ama şurası bir gerçek bu tahtadan baya bi soğudum. Elimde 70.000 lot kaldı biraz daha yükselince hepsini verip çıkacağım bu ne ya. 2005 yılında aldım 2008 yılında ASELSAN aldım servet yaptı, tabi nasibde yanlışlıkla BAKAB yerine ASELSAN alsaymışım heralde 10 larca trilyonum olurdu. Elhamdülillah ASELSAN ın sadece kâr hanesinde tirilyonu görüyorum.
Hadi say SN Puma 49 tane fanatıgı...Recep ıvefık filmindeki 300 tane balık yasar bu denizde repliği gb...ben alırım...Cb nin malını iştahla hemde...2023 dede varlık fonuna bagıslıcam tek şartım satmasınlar her yıl Gnl kurulda oy kullanma ve temettu halklarını kullansınlar birde her yıl İzmir vergı dairesı denetıme gitsın... Bedavadan 70 kusur bin lotunu TC varlık fonuna helal olsun ...biz basa çıkamadık insallh varlık fonu bunların Hakkı'ndan gelir....ytd
Bnm yanımda garsonluk resepsiyonist çalışanlar 4 ay kadar önce ASELSAN'ı 15 lerden aldılar bnada al dedıler almadım...ben bu kağıttayım birde ecilac var... Allah gostermesın acil bir durum olmadıktan sonra satmam...bu gotoji lere satılacak tek lotum yok...Arnavut inadım tuttum bedava verecem ama bu cakalişkolara tek lot yok...ufak hesaplarA takılsın onlar...YTd
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisseye uzun vadeli yatırım yapanlar aslında doğru karar verdiler. Çünkü son 5 yılda ana parametreler hep şirketin lehine gelişti. Döviz kurları çok yüksek seyretti, hammadde fiyatları düştü. Bunun gibi ihracatçı şirketler bu süre zarfında fiyatlarını 10'a, 20'ye katladı.
Ancak hesapta olmayan konu patron ve ekibinin bir plan dahilinde hareket etmeleri oldu. Bilançoları bozarak 2'li fiyatlardan inanılmaz derecede malı rahatlıkla topladılar. Bu plan yüzünden yatırım yapanlar reel olarak zarardalar.
Şirketin en iyi olduğu 2011 yılına göre şu anda hammadde fiyatları daha düşük. Euro ise 2 katında. Birim satış fiyatı da o yıla göre aynı seviyede. Ancak o yılda yakalanmış olan %9'un üzerindeki net kar marjı henüz yakalanmış değil.
Mevcut durumda hammadde fiyatları euro bazında tarihi düşük seviyelerde. Euro ise tarihi yüksek seviyelerinde. Şirketin %10 ve daha üzeri net kar marjını rahatlıkla yakalaması lazım. Ben mali tabloların iyileşerek devam edeceğini düşünüyorum.
Teşekkürler sayın yarımada. Vestel,aselsan,yataş,tupraş ta milleti zıplatan merry teyze ve citi deutch buraya dadanırsa o zaman görürüm ben bakioğlu holdingi. Adam gelir ayağından alır donunu haberin olmaz hey bakab.
Aman SN kucvuk yatırımcı abim sakın satmayın bizlerde sırket kot dışına çıkacak dıye korkuyoruz...en azından Cb ye satmayın... 2018 de yuzde 2 olacak borsadan çıkamama krıterı ...buda 720 Bn lot eder... Simdi 1080 Bn lot....ytd
Bugün tacirler sürekli globale verdi,
Bu ikilinin ortak çalıştığı aşikar 41 bin lot mal, tüm kademelerde satıcı tek Tacirler, alıcıda tek Global☺ Pazartesi KAP'a düşer CB nin alim haberi, baktimda yapılan harekette en fazla 3-4 bin lot mal alabilmis Global-Ziraat-GEDİK-Deniz-Ak topluluğu, Alici ve satıcıda yok zaten,
Çevir gelsin çevir gelsin yapıyorlar, böyle mal mi alınır ya? İş mi bilmiyorlar, aptala mi yatıyorlar anlaşılmıyor, once alırsın yukarıya 5,35-5,40 larda çalışırsın sonra ver elini 5,60 lar, ertesi gün 5,80-5,90 lari gösterirsin, orada bir oyalanmaca, veren verir zaten, sonra 6 üstüne atarsın, hızlı bir yükseliş 6,50 leri gösterirsin sonra tekrar bir aşağı 5,70-5,80 lere geri dönüş, oradan yine bir yukarı hareket sonra aşağı bizim öğreteceğiz bu adamlara,
Bu hareketler benim de dikkatimi çekti.
Daha yüksek fiyatlarda kademelere alış yazıldığında Tacirler mal vermedi. Ama daha düşük fiyatlarda olmasına rağmen altta Global olunca malı hiç çekinmeden verdi. Zaten Tacirler'in bütün malları Global'e gidiyor. Üstelik Global daha önce aktiften alırken bu sefer pasifte kalarak alım yapıyor. Mesela bugün tam 20-25 kademe aşağıda bekleyerek mal aldı. Yoksa geleceğini biliyor muydu?:notr:
Evet bunlar işbirlikçi, Tacirler globalin alis girdiğini bilmese bu kadar Mali gözü kapalı veremez zaten, kademelere yandaşlarının ne kadar alis girdiğini biliyor ve veriyor ki satış olduğu izlenimi vermeye çalışıyor bariz belli ediyor kendini cahil işbilmez ahmaklar, verin verin işe yaramazlar, bu arada ben bu fırsatta 102 lot daha kaptım 4,93 ten👍
Son dakikalarda 70 bin lot 5,13 e satış girdi birisi, bence kendi malları tahtayı mi test ediyorlar nedir? çünkü CB efendi geçen 5,25-5,31 araligindan almıştı, bu 70 bin lot 5,13 te başkasına ait olsaydı direkt aktiften hupletirdi CB
CB nin masum olmadığı bir kez daha anlaşıldı KY öpmeye çalışıyor hala, bokunu desen tavuk CB, bundan sonra senin bendeki lakabın BDT CB😂 büyük oyun dönüyor ama,
Aldığım her lot domuzdan kil koparır gibi, aldıkça her lot bunlardan bir sey koparır gibi, aldığım her lot suratlarına tokat vurur gibi,