Bakab karı düşük müşteriden cıkıyor diye dusunuyorum. O nedenle hacimler artmıyor ama karlılkk artıyor. Bu karlılıgı korursa güzel günler yakın.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bakab karı düşük müşteriden cıkıyor diye dusunuyorum. O nedenle hacimler artmıyor ama karlılkk artıyor. Bu karlılıgı korursa güzel günler yakın.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İlk çeyrekte 4.50 euro birim satış fiyatı ile %22.47 brüt karlılık yakaladı.
İkinci çeyrekte 4.26 euro birim satış fiyatı ile %21.10 brüt karlılık vardı. İkinci çeyrek brüt karlılık daha düşük gözükmesine rağmen ilk çeyrekteki birim satış fiyatı ikinci çeyrekte de devam etse idi % 25'in üzerinde brüt karlılık olacaktı.
Hem euro/tl de artış olması hem de hammaddenin euro bazında düşmesi nedeni ile brüt karlılığın üçüncü çeyrekte ilk iki çeyreğe göre bir miktar daha yükselmesi lazım. 4.50 ye yaklaşan birim fiyatlarda brüt karlılığın %25'in üzerine çıkması gerekir.
1800 lot ile taban olup devre kesici yiyen bir hissemiz var arkadaşlar😂
Bugün 102 lot daha aldım 4,45-4.50 aralığından, Taban olsun yine bir daha devre kesici yiyelim, şirket sahipleri ayakta uyuyor şeref meselesi bu ya! adamın şirketinin hissesi taban olmuş, insan bir el atar destek olur, bunlarda hiçbir kıpırtı yok,
3.95 yazdık gelmedi 4.45 alabildik. Suni bir düşüş hacim yok. Maksat kimse bize bulaşmasın ve biz ne dersek o olur modunda işlem görüyor.
almayanı dövüyorlar, 1300 lot daha uzun vadeli aldım bugün 4,57-4,63 aralığından
Bir gün fena patlayacak, sabırlı olan kazanacak
Yer İmleri