Çok teşekkür ederim nazik iltifatlarınız için :)
Dilim döndüğünce bildiğim kadarını aktarmaya çalışıyorum.
Sevgiler, saygılar.
Printable View
Ortaklar ben daha öncede bahsettiğim gibi emekli bankaciyim.V e temelciyim.Grafikte sizin yorumlarınıza saygım sonsuz.Zaten bilgiyi paylaşmak çok değerlidir.Alan alır ,dikkate almayan almaz.bazen 300 bazen 1000 lotum olur.Bazende bı muddet başka sularda olurum.Zarar etmeyelim banka faizinden birkaç tik fazla kazanayım yeter.Bu vesile ile yaslar kaç olursa olsun yorum yapan herkese sevgi ve saygılar.Bol şans..
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün sanki dönüş için sinyal verdi gibi..Hadi hayırlısı diyelim ama benim için büyük gün 15 Eylül..Gel 15 eylül gell
İnveo menkul bilmem kacinci tavan[emoji3]
Bir umud la başladı ,kayış gevşedi.insallah burada durur.
Hergun 50 milyar hacım var neredeyse bunun anlamını çoğunluk daha anlayamıyor ismen şu anda aşırı sermaye biriktiriyor, bununla neler yapacak ilerleyen günlerde göreceğiz
SM-A047F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir de şu ortalama fk mevzusu var
Bu şirket 2014 2015 2016 yıllarında 50 milyon 80 milyon civarında kar eden karını çok arttırmaya bir sirketti ki fk lafının yüksek olmasını bekleyemezdik ama şirket pandemi öncesi ve sonrası level atladı hızlı büyüme sürecine girdi artık bu şirket için ortalama fk dan bahedilmemeli bu şirket sanki ivmesi yatırımları vs daha yüksek fk lerim hakediyor
SM-A047F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Genel olarak sektör ortalaması altında fiyatlanır ve tam ederine kolay götürmezler...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f379a098dd.jpg
Aslında 20 den 40 i devirince vedalaşmak lazımdı bir süre için.Ama aşık oluyoruz[emoji3]
Bana göre sektörün en kurumsal ve düzenli temettü veren şirketinin fk si sektör ortalaması altında olmamalı ama piyasa işte SM-A047F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zamanla olacak.
Kesinlikle sektör oralamasının üzerinde olmalı.
Zira, geliri sadece komisyona bağlı değil.
Aynı zamanda, çeşitli sektörlere yatırım yapan
(üstelik çok iyi alanlara) bir yatırım bankası hğviyetinde.
Böyle olması belki de daha iyi, ucuz yatırım fırsatı veriyor.
Ytd.
Bı daire satışı isim vardı annemin, karşılığında da farklı bir daireye bağladık parayı aksiyon almak istemedi. İçine eşya alacağız nakit kalmadı yüzde 3,5 dan aşağı kredi yok mecbur çektik. Bu faizlerle para satan bankalarda hacim düşmüştür ancak aracı kurumlar en aktif zamanında ve paralel kredili işlemlerde inanılmaz kar yazıyorlar. Hisse özelinde pozitif seans yok gibi üç haftadır anlık parlamalar dışında artık bilanço patlamasına kadar umudum yok
Hayırlı olsun.Emekli bir bankacı olarak bende onu düşündüm.Komisyondan çok kredili işlem faizlerinde kumparanin patlaması lazimm.islemvhacimleri yüksek volatilite kredili işlem ihtiyacı doğuruyor.Buda faiz gelirlerini bu dönem patlatmistir diye düşünüyorum.CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkür ederim,zaten piyasa bunu görerek geleceği aldı ve mali bize 40 dan teslim etti biz şimdi o öyle bu böyle diye debelenip hissenin yüzde 3-4 çıkması için bı kaç ay taşıyacağız. Ne yazık ki beklenti gerçekleşti ve bilanco öncesi coşkuya kadar sırayla birileri realize olacak biz beklerken geçmiş olsun
07.08.2023 tarihinden beri İş Yatırım 5 milyon lot satmış, Yatırım Fonları 10 milyon lot satmış, Diğerleri 16 milyon lot almış.
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Brüt takasa girdiğinden beri iflah olmadı.Cuma günü normal prosedüre geçecek herhalde...ordada acikcilar sever bizi..yazık..bide bikac kişiye onerdigim bir kagitti.Mahcupda olduk..
Endeks düşükken, bu kadar düşmemişti.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güzel öptüler.
Endekste doğru düzgün düzeltme nin d si görülmedi,şu seanslık kaybın derinliğine bakın,matriks den bakıyorum aşağı hiç bakmadan farklı kurumlardan satışlar,iş tarafı tek düzgün alıcı ama şirketten geri alım gelmedi uzun süredir bugünkü alıcı olacağını da sanmıyorum. Benim açımdan UV çok güzel bir hissemin başını yedi burdaki kayıp. Bu hacimlerde bu dayağı beklemezdim
Çok giden çok gelir.....
Al satçı trader değilseniz, kısa vadeli ihtiyaç duyduğunuz para ile borsaya girmediyseniz panik yapacak birsey yok... su akar yolunu bulur.
SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gereğinden fazla karamsarlık hakim...
Bence gerek yok..
Gelecek yıl sonu kar yaklaşık belli... Oradan oluşacak fiyatlamada şu anki rakamın tatmin edecek derece üstünde...
Teknik olarak belki 1.30 dolara da gelebilir. Altında kalıcılığa ihtimal vermem...
1 haftadır düşüyor ama hacimde ortalama altında...
Bol kazançlar...
Anladığım kadarıyla trader değil de trendçiler gelmişti son zamanlarda. Baktılar Paris'e giden bir tren var, koşup atladılar. Kaptan da uyanık, adamların atladığını görünce geri vitese taktı. Paris'e gidiyorduk Mardin'e geldik.
Kalın sağlıcakla.
Benim için sorun yok, düştükçe alıyorum.
O değilde endeks eksi iken benim portföy bu kadar düşmemişti, endeks artıyı arttırdıkça benimki dahada düşüyor. :) ilginç
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İş yatirimda almasa taban olacaktı herhalde..Veya olmuş armutları topluyor..Şurası gercekki borsa bir kumar.gunune denk gelirsen kazanıyorsun.Bir fırtınaya da yakalandı mi sat kurtul ..başka yolu yok.CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alanin ordan alası varmış,satanin zaten niyeti bozuk karanlıkta bile hususi yarım puan çaldılar yarın yeşil görürsen karanlıktaki hırsızın çaldıkları onlar da. 10 gündür basıyor -2 ye gram hareket de yok yediriyor da yediriyor,artık niyeti bozdu -4 lerde takılıyor
Bu kagidin arkasında Koskoca İş Bankası yokmu? daha önceki yorumlarda yazıldı çizildi.İs menkulun bağlı ortaklıkları başlı başına bir dünya dendi.kom gelirleri+kredili işlem faiz gelirleri+viop.varant işlem gelirleri,aracılık işlemleri hergun nakit girişi sağlamıyor mu.Ceksiz senetsiz..Bilanço dönemi nerdeyse 15 gün sonra bitiyor.kagit gördüğü en yuksekten%15/20 geri geliyor.yazik ki yazık.bistte 100/200/300 Luk kağıtlar havada uçuşuyor.Bu kurum finans piyasalarının ennkurumsallarinin ilklerinden ama speklerin oyuncağı olmuş.
https://i.hizliresim.com/97dwu1o.png
19 temmuza bölündü 21 temmuzdan sonra bugüne kadar olan takas büyük miktardaki alım ve satımlar hep karşılıklı bir taraftan satıcılı görürünüyorlar diğer taraflada değişik aracı kurumlardan alıyorlar hem hisseyi düşürüyor yatırımcılardan da hisse düşürüyorlar .
yatırım tavsiyesi değildir
https://i.hizliresim.com/aa2f0pp.png 1 eylülde en yüksek yeri görmüştü o günden bu güne takas değişimi y t d
Bu gidişle 15 Eylülü sinirden goremeyecegiz.Sanki batık şirket.Sanki hergun milyon TL leri kumbaraya atmıyor..Bir ekonomi vuruyor bide siz vurun..CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
15 Eylül ü bekliyorum..gel 15 eylül gel..
İş yatırım başka şirketler için al onerisinde bulunurken kendi kağıdı sahipsiz bir şekilde sallanıp duruyor.İyi sağlam kağıt böyle ise digerleri nasıldır[emoji35]
1 dakikada devre kesti
SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birisi fena sinirlenmiş galiba..30 bin lotla devre kestirdi..