Sayfa 130/331 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230 ... SonSon
Arama sonucu : 2646 madde; 1,033 - 1,040 arası.

Konu: ISMEN - İş Yatırım Menkul Değerler

1. Birçok arkadaşın hemfikir olduğu bir nokta var..İSMEN bir aracı kurumdan fazlası..bunun ne anlama geldiğini mutlaka zaman içinde anlayacağız ancak Sn Arif Turgay ın dediği gibi bir an öce görsek BU çeyrekte minumum 4 milyar kar bekliyorum..Yani 9 aylık total kar 8.5-9 milyar gelebilir..

2. Günaydın Sn Balina ve Ortaklar.Biz demiyoruzki şuan 70/80 olsun.Oda olur 12.ay bilançosu ile birlikte inşallah.Ama bu baskı prese iş yatırımın cevap vermesi lazım.Zira en iyi hesabı onlar yapıyor.Kumbaraya para atanlar içinde İş yatırım ortağı olanlar yokmu? İTİBARDAN TASARRUF OLMAZZZ.Sen gerçek itibar sahibisin. Daha ne yazayım sabah sabah[emoji3][emoji765][emoji765][emoji765]
     Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    Birçok arkadaşın hemfikir olduğu bir nokta var..İSMEN bir aracı kurumdan fazlası..bunun ne anlama geldiğini mutlaka zaman içinde anlayacağız ancak Sn Arif Turgay ın dediği gibi bir an öce görsek BU çeyrekte minumum 4 milyar kar bekliyorum..Yani 9 aylık total kar 8.5-9 milyar gelebilir..
    CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    Ak yatırım ın aldığı mallar nereye virmanlandı arkadaşlar bilen varmı ?
    121 sayfada 2 gün öncesinin pastası ile o günün takasını birlikde yapıştırdım orada görebilirsiniz . y t d

4.  Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    Bukadar teknik yorumunuzdan sonra 9.ay bilanço donemi yani Ekim ortalarında tahmini fiyat beklentiniz nedir.Malum Fitch görünüm değiştirdi olumlu yönde,dünya bankası ek kredi açıyor bunlarinda bu döneme gelmedi ilginç.İslem hacmi dahada artabilir.Buda ismene yaramaz mı? Tşk.ler.

Kaç olur bilmiyorum ancak temel olarak tüm göstergeler olumlu, teknik olarak ise olumlu değil maalesef. Buna karşın 1,64 doları yeniden deneyeceğini düşünüyorum ben. Artık orası ikili tepe mi olur, break out ile yukarı mı gider yaşayıp göreceğiz.

5. Tşk.ilginiz için.Performans böyle giderse ve ekonomide bir çatlak ses çıkmaz ise tepeleri geçmesi lazım diye düşünüyorum.
     Alıntı Originally Posted by isoleyte Yazıyı Oku
    Kaç olur bilmiyorum ancak temel olarak tüm göstergeler olumlu, teknik olarak ise olumlu değil maalesef. Buna karşın 1,64 doları yeniden deneyeceğini düşünüyorum ben. Artık orası ikili tepe mi olur, break out ile yukarı mı gider yaşayıp göreceğiz.

6.  Alıntı Originally Posted by isoleyte Yazıyı Oku
    Benim grafiğe göre 15-20 gün 35-45 bandında oyalanacak. Sonrasında yükseliş muhtemeldir. Eylül sonu gibi hareket beklerim. Öncesinde hareket başlarsa sert olmak zorunda.

Sayfa 130/331 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •