Sayfa 131/331 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231 ... SonSon
Arama sonucu : 2646 madde; 1,041 - 1,048 arası.

Konu: ISMEN - İş Yatırım Menkul Değerler

1.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Sayın Arif Turgay büyüğümüzsün bana kızma Sayın Müzikal'in yazdığı her yazı ayrı itibar puanı vermelik.Bence aynı kişiye üst üste itibar puanı verilememesi kendisi için haksızlık.Kitabın ortasından konuşuyor daha ne yapsın.Dikkate alsanız yararınıza olur. Saygılarımla.
    Çok teşekkür ederim nazik iltifatlarınız için

Dilim döndüğünce bildiğim kadarını aktarmaya çalışıyorum.

Sevgiler, saygılar.

2. Ortaklar ben daha öncede bahsettiğim gibi emekli bankaciyim.V e temelciyim.Grafikte sizin yorumlarınıza saygım sonsuz.Zaten bilgiyi paylaşmak çok değerlidir.Alan alır ,dikkate almayan almaz.bazen 300 bazen 1000 lotum olur.Bazende bı muddet başka sularda olurum.Zarar etmeyelim banka faizinden birkaç tik fazla kazanayım yeter.Bu vesile ile yaslar kaç olursa olsun yorum yapan herkese sevgi ve saygılar.Bol şans..

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Benim grafiğe göre 15-20 gün 35-45 bandında oyalanacak. Sonrasında yükseliş muhtemeldir. Eylül sonu gibi hareket beklerim. Öncesinde hareket başlarsa sert olmak zorunda.
    Teknik taraftan ben de oyalanacak diyorum, temel taraftan bakınca da nasıl duracak bu diyorum

4.  Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    Tşk.ilginiz için.Performans böyle giderse ve ekonomide bir çatlak ses çıkmaz ise tepeleri geçmesi lazım diye düşünüyorum.

Ne demek abi ben teşekkür ederim.

5.  Alıntı Originally Posted by isoleyte Yazıyı Oku
    Teknik taraftan ben de oyalanacak diyorum, temel taraftan bakınca da nasıl duracak bu diyorum
    Teknik ve temel savaşı hep çetin geçmiştir. Sonuçta hep biz kazanırız, bu değişmez

6. Bugün sanki dönüş için sinyal verdi gibi..Hadi hayırlısı diyelim ama benim için büyük gün 15 Eylül..Gel 15 eylül gell

7. İnveo menkul bilmem kacinci tavan[emoji3]

8.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Teknik ve temel savaşı hep çetin geçmiştir. Sonuçta hep biz kazanırız, bu değişmez
    siz bakmayın isoleyte nin teknikçi göründüğüne , teknikçi olsa da temeli düzgün olmayan tahtada işlem yapmaz o ...

Sayfa 131/331 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •