Azeriler ezan okumuyor mu ?
Printable View
kimliği belirsiz bir şemsiye yaklaşıyor hem de açılmayan cinsten
ülkenin ekonomisi savunması eğitimi sağlığı devlet politikası olmalı siyasetten arındırılmalı
mahalle yanıyor bizimkiler sen başarılısın ben başarılıyım hesabı yapıyor hala
bu şemsiye açılmayan cinsten gittikçe de yaklaşıyor üstelik kimliği belirsiz
Sn ariston ezan işi en kolayı evi al,hemen bi dernek kur,yandaki park,pazar yeri gibi bi yer vardır vur kazmayı camin hazır ,diyanete atama için başvurmayı unutma. kimse bi şey diyemez merak etme ,hatta koca bi afiş bastırıp yardım da toplayabilirsin.
Ben Pazartesi günü patatesi 4 liradan aldım pazardan. Şimdi Şok reklamında soğan sadece 4.99 lira diyor. Bakanın dediği 2 liraya patates soğanı ben görmedim.
uskudar acıbadem'de chp'li gönüllüler iki ay engelleme yaptılar.
bekaroglu, ali mufit gurtuna, fettoşçu takımı bile engellemeye katıldı. sonunda polis nobet tutarak cami yapıldı.
gerci meherrem ile birlikte camiyle barışmış postuna bürundüler amma
siz yine de ariston abiye daha güvenli bir sistem önerin.
[emoji12]
Bu arada bu topiği bölme fikri nereden çıktı kendimi ortadan ikiye bölünmüş gibi hissediyorum resmen.
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2017 yılı ralli yılı demiştik
2018 yılı düşüş yılı şelale
netekim piyasalarda yine önemli bir işaret belirdi gibi, dow bile yükselişini saman alevi gibi yapıyor hemen sönüyor
bu durumda dikkatli olmalı, yaz dönemindeyiz zaten ölü sezon, finans sektörü tatile giriyor....
YTD..
Arjantin borsası yüzde 8-9 civarı düşüyomuş..Sebebi nedir bilen varmı?Yarın da bu etkiler biraz.
Bazı ürünlerin (1800kalem) ithalatındaki gümrük vergileri sıfırlanmış..Bunlar Türkiye de üretimi olmayanlar...Buda olumlu haber..
Yav artık camii, başörtüsü tartışmalarını bıraksak diyorum. Doğru zamanında bir çok sıkıntılar yaşanmış yaşandı. Artık başörtülü polis, gardiyan var çevremizde. Cemaat camilere mi sığmıyor sanki, Muhafazakar bir toplumuz doğru ama vakit namazlarına gidin bakın camilere üç beş yaşlı var. Millet cumalara gidiyor birde Ramazanda teravihlerde ve bayram namazlarında doluyor. Enerjimizi boşa harcamaktan bıkmadık usanmadık bir türlü.
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu olabilir miEk 19209
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ekonomi mi bozukmuş?
Şöyle bir haber var yeni ise.
https://www.sondakika.com/haber/habe...lara-10994259/
...
Açıklamada, gelişen piyasa ülkeleri içerisinde ABD dolarındaki artış ve dış finansman ihtiyacı nedeniyle risklere en çok maruz kalanların Arjantin, Gana, Moğolistan, Pakistan, Sri Lanka, Türkiye ve Zambiya olduğu belirtildi.
...
Bi bırakın bikaç gün olumlu olsun piyasa ...2 gün sürüyor mutluluk,...Ne güzel long ları kapamıştım118 den ..Baktım,para girişi filan iyi ,drençlerde zorlanıyor..Geri aldım...Yarın eksi gap kesin...
https://goo.gl/search/stocks:IMV
Merval (25.965,99)
�� -2.507,49 (-%8,81)
Enerji şirketlerine fena vermişler.
Hep bu S 400 yüzünden oluyor.
İstanbul da yağmur çokmu yağıyor?
İzmir de tüm tv. kanalları kapandı?
Tam zamanında vermişim longu
Metin sana geçenlerde demiştim dowu niye longladın die zaten tr borsasında terse gelmiştin o sıra biz düşerken onlar düşmemişti felan neyse sağlık olsun
Aristo’n abi senin aidat çok abi yanlış anlama millet 1600 tl ye çalışıyor ..
Onu geç 1000/2000 arası kredi ödeyerek ev alıyor abi
Bu arada abi kayınpederle yakın oturma işini unut abi büstürü sorun olur dıştan iç güvesi bile derler paranla rezil olma
Mehmet Şimşek’ten:
https://twitter.com/memetsimsek/stat...190004736?s=12
Bu meril 60 bin dene short boşa vurmamış dün eksi gap kaç puan gelir ?
Sabah gap hangi yöne şimdi?
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satacağım evi, boşanınca anlamı kalmadı. Şu saatten sonra evlenmek de akıl karı değil.
Yaşlanınca kadınlara ilgi de azalıyor.
ABD de insanlar karavan alıyor eyalet eyalet geziyor.
Bir cenaze hizmet şirketi lazım, atıyorum yıllık 250 TL verirsin, senin canlı olup olmadığını ve yerini günlük takip ederler, ölünce seni alıp cenazeni kılıp gömerler.
Geçen düşündüm şu hayatta gidip de birinden bir bardak su istememişim son 40 yıldır, ölüp de tanımadığım insanlara yük olmak istemem.
İran karışık resmi kur 4200 gayri resmi 10000 olmuş.
Birkaç gün önce grev gösteri yapmışlar İran’da Aristo’n abi esnaf kepenk kapatmış felan
Arjantin borsası yüzde 10 düştü die sağlam eksi gap gelirmi?