Sayfa 136/1223 İlkİlk ... 36861261341351361371381461862366361136 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 1,081 - 1,088 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku

Ezan sesi olması lazım, Azerbaycan'da eksikliğini hissettim.

.
    Azeriler ezan okumuyor mu ?

2. kimliği belirsiz bir şemsiye yaklaşıyor hem de açılmayan cinsten

3.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Azeriler ezan okumuyor mu ?
    Sesi kısmışlar, fazla da yok. Değişik okuyorlar, sabahları duyuluyordu.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. ülkenin ekonomisi savunması eğitimi sağlığı devlet politikası olmalı siyasetten arındırılmalı
    mahalle yanıyor bizimkiler sen başarılısın ben başarılıyım hesabı yapıyor hala
    bu şemsiye açılmayan cinsten gittikçe de yaklaşıyor üstelik kimliği belirsiz

5. Sn ariston ezan işi en kolayı evi al,hemen bi dernek kur,yandaki park,pazar yeri gibi bi yer vardır vur kazmayı camin hazır ,diyanete atama için başvurmayı unutma. kimse bi şey diyemez merak etme ,hatta koca bi afiş bastırıp yardım da toplayabilirsin.

Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    ülkenin ekonomisi savunması eğitimi sağlığı devlet politikası olmalı siyasetten arındırılmalı
    mahalle yanıyor bizimkiler sen başarılısın ben başarılıyım hesabı yapıyor hala
    bu şemsiye açılmayan cinsten gittikçe de yaklaşıyor üstelik kimliği belirsiz
    Aynen katılıyorum en az 25-50 yıllık planlar çerçevesinde politikalar yapılmalı hemde.

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Ben Pazartesi günü patatesi 4 liradan aldım pazardan. Şimdi Şok reklamında soğan sadece 4.99 lira diyor. Bakanın dediği 2 liraya patates soğanı ben görmedim.

Alıntı Originally Posted by guvence Yazıyı Oku
    Sn ariston ezan işi en kolayı evi al,hemen bi dernek kur,yandaki park,pazar yeri gibi bi yer vardır vur kazmayı camin hazır ,diyanete atama için başvurmayı unutma. kimse bi şey diyemez merak etme ,hatta koca bi afiş bastırıp yardım da toplayabilirsin.
    uskudar acıbadem'de chp'li gönüllüler iki ay engelleme yaptılar.
    bekaroglu, ali mufit gurtuna, fettoşçu takımı bile engellemeye katıldı. sonunda polis nobet tutarak cami yapıldı.

gerci meherrem ile birlikte camiyle barışmış postuna bürundüler amma
    siz yine de ariston abiye daha güvenli bir sistem önerin.
    [emoji12]

Sayfa 136/1223 İlkİlk ... 36861261341351361371381461862366361136 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •