Bu arada bu topiği bölme fikri nereden çıktı kendimi ortadan ikiye bölünmüş gibi hissediyorum resmen.
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu arada bu topiği bölme fikri nereden çıktı kendimi ortadan ikiye bölünmüş gibi hissediyorum resmen.
2017 yılı ralli yılı demiştik
2018 yılı düşüş yılı şelale
netekim piyasalarda yine önemli bir işaret belirdi gibi, dow bile yükselişini saman alevi gibi yapıyor hemen sönüyor
bu durumda dikkatli olmalı, yaz dönemindeyiz zaten ölü sezon, finans sektörü tatile giriyor....
YTD..
Arjantin borsası yüzde 8-9 civarı düşüyomuş..Sebebi nedir bilen varmı?Yarın da bu etkiler biraz.
Bazı ürünlerin (1800kalem) ithalatındaki gümrük vergileri sıfırlanmış..Bunlar Türkiye de üretimi olmayanlar...Buda olumlu haber..
Yav artık camii, başörtüsü tartışmalarını bıraksak diyorum. Doğru zamanında bir çok sıkıntılar yaşanmış yaşandı. Artık başörtülü polis, gardiyan var çevremizde. Cemaat camilere mi sığmıyor sanki, Muhafazakar bir toplumuz doğru ama vakit namazlarına gidin bakın camilere üç beş yaşlı var. Millet cumalara gidiyor birde Ramazanda teravihlerde ve bayram namazlarında doluyor. Enerjimizi boşa harcamaktan bıkmadık usanmadık bir türlü.
Bu olabilir miIMG-20180627-WA0028.jpg
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dürüstlük bitmeyen sermayedir.
Ekonomi mi bozukmuş?
Yer İmleri