Euro olmuş nerdeyse 9 Lira, 1,5 yıllık işi hazır. Giderler TL, Dolar gelirin büyük kısmı euro. Yeni iş alma ihtimalleri de mevcut. Daha ne yapsam diye düşünüyor.
Printable View
Euro olmuş nerdeyse 9 Lira, 1,5 yıllık işi hazır. Giderler TL, Dolar gelirin büyük kısmı euro. Yeni iş alma ihtimalleri de mevcut. Daha ne yapsam diye düşünüyor.
Demek ki yabancının sıvıştığı dönemde böyle hisselerde pozisyon sıkıntılı oluyor. Sorun şirketlerde değil yabancının satışları ve isteksizliğinde.
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tavan oluyor guzel sırket ama altta takıpcı sayısı cok az yıne mıllet batak hısseler pesınde maaelsef borsamız bu halde
Orge enerji/gündüz: Işbirliği için dünyanın en büyük şirketlerinden biri ile temas içindeyiz, önümüzdeki günlerde görüşmeleri neticelendirip anonsu yapacağız- bloomberg ht
Japon ortak geliyor dedi patron aklıma banvit in brezilyalı ortağı geldi şükürler olsun elimizde vardı
Dejavu gibi)))
Ne zaman tv ye çıksa konuşsa, ya da bi dergiye röportaj verse tavan oluyor ordan düşüyor.
En az 5-6 kere denk gelmişimdir bu olaya.
—-///
ORGE ENERJİ/GÜNDÜZ: İŞBİRLİĞİ İÇİN DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞİRKETLERİNDEN BİRİ İLE TEMAS İÇİNDEYİZ, ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE GÖRÜŞMELERİ NETİCELENDİRİP ANONSU YAPACAĞIZ- BLOOMBERG HT
—//
Ekranıma düşen haber bu.
Bugün tavandan alan varsa, eğer akşam tavan kapatmazsa,
Bu açıklamanın Kap ta bildirilme zorunluluğu olup olmadığını? Açık ekranlarda, Kap tan önce kamuoyuna seans işlem saatleri içinde bildirilmesinin SPK mevzuatına uygunluğunu sorun.
Ayrıca bugün ki işlemlerin incelenmesini talep edin, eğer mağduriyet oluşursa.
Özellikle Yatırım Finansmanın işlemlerini. Bi ara +500 bin alım öndeydi, tavan olunca eksiye döndü.
—///
Spk özellikle bu yıl, Aracı kurum sahiplerine, aracı kurum çalışanlarına, şirket patronlarına, manipülatörlere
Eğer mevzuatlara aykırı işlemler olmuşsa büyük cezalar kesiyor.
Eğer tavandan alanlar akşam tekrar tavan kapatmazsa, Mağduriyet oluşursa bugün, mağduriyet yaşayanlar, bişey olmaz demeyin. Emin olun SPK , patron, aracı kurum ayırt etmeksizin gerekli işlemleri yapıyor.
Bu Spk nın faks no su
+90 (312) 292 90 00
Ya da E-devlet Cimer den başvurabilirsiniz.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Al-Sat-Tut tavsiyesi değildir.
https://i.hizliresim.com/bZ1Ou3.jpg
tavandan ciddi alım olmuş
Bu yapılana ne denir çıkıyor konuşuyor hisse tavan işlem bitince hadi eyvallah çok yanlış çok orge yönetimi spk müdahale etmeli bu nedir böyle
Önemli olan patronun niyeti. Ben kötü niyetli olduğunu sanmıyorum. Konuşmasında da herhangi bir olumsuz durum görmedim. Japon şirketle işbirliğinden kasdı nedir? Birkaç gün dediği zaman dilimi gercekten birkaç gün müdür? Eger uydurmaysa insanları yanlış yönlwndirmiş oluyor. Ama herhalde uydurma degildir. Kalitesiz ucuz bir insana benzemiyor. Bagfasla birlikte pozisyon aldığım ikinci kagıdım bu ve bugun maliyetim civarında kapattı. Umarım japon şirket ile işbirliği olayı gercege dönüşür de para kazanırız. Herkese hayırlı ve bol kazanç dilerim
Can çıkmadan huy çıkmazmış, sağ olsun Ceo efendi operasyon yapılmadan önce çıkar bir arzı endam eder, operasyon bitince ortadan kaybolur.Patronun niyeti nedir bilemem müneccim değilim ama ortakları olan küçük yatırımcı hakkında iyi şeyler düşünmediği belli. Pandemi gerekçe gösterilerek hisse fiyatı 6 TL lerden 3 TL lere şirket götürülürken Ceo çıkıp tek laf etmedi, ne yurt dışı işlerinden ne de nakit durumundan bahsetti.Hisse 6 lirayı geçince yine boy gösterip işlerimiz yürüyor hiçbir sorun yok hatta yurt dışından iş bile alabilir dedi. pandemide şirket tepe taklak giderken konuşur yada Faliyet raporları haricinde beyanda bulunmaması gerekirdi.
Şirketin iyi yönetildiği ve borsada kar marjları en iyi şirketlerden olduğu açık ama yatırımcı ilişkileri bakımından bir gün tavan bir gün taban olan hisselerden hiçbir farkı yok..12 ay taşıdım elime komisyon gideri haricinde hiçbir şey geçmedi, bunda muhakkak benim de kusurum var ama bu kadar iyi finansalları olan ve bizi bu kadar düşünen bir patrona sahip olan şirketin hisse fiyatı operasyon hisseleri gibi hareket etmemeli.Ortaklarının bol kazanç sağlaması dileğiyle.
Böyle kahpelik olmaz. Adi it soyları.
Hissede manipülasyon yapılıyor. Soygun var. Yatırımcı zarara uğratılıyor.
Patronun hazırladığı orge tiyatrosunu izledik. Beklenti yaratıp tahtayı yukarı çekip milleti tokatladılar. Çok yakıştı. Bu kafayla devam edin.
Orge enerji de bu işlem hacmi ile yapılan alımlar hisseyi yerinden bile oynatmıyor. Görende bu hisse uçacak sanır. Gerçektede işleri çok iyi ama spek temi iş yok Sahibindemi iş yok anlaşılır gibi değil...Yatırımcı sözüm ona iyi hisse alıyor ama hisseyi kötü niyetliler BERBAT ediyor...Sonra diyoriarki ky yatırımcı kaçıyor bu tip insanların yüzünden ky. soğuyor. Yazık gerçekten çok yazık. Kaç defa haber geldi tavan yaptırıp herkesin ellerine verdiler sonra bu her kötü haber borsaya düştüğünde yine ky'nın elerinden korku salınarak hisseleri topladılar.
Önümüzdeki günlerde açıklama gelecekti ne oldu? Hisseyi manipüle ettiler. Açıklama gelmezse şikayetçi olacağım.
Bence bu hisseye daha kuvvetli bir spek gelsede diğerinin elinden alsa. Hisseyi daha yukarılara taşısa.
Anlaşıldı, yanlış bilgi yayarak piyasa dolandırıcığı nasıl yapılırmış haftaya göreceğiz patron efendiler. Seans açıkken ver haberi büyükler malı boşaltsın arkasından şirketin geri alımları satsın. Ne zaman televizyona çıksan bir pislik çıkıyor.
Söylediğim gibi konuyla ilgili gerekçeli şikayet başvurumu yaptım. Borsa patronların at çiftliği değil. Kimse kanunların üzerinde değil.
Herkes haklarının takipçisi olsun yoksa meydanı bunlara bırakırsanız borsa yoluyla hepimizi soyarlar. O kadar olumlu haberi pompalayıp 3 günde hisseyi çökerttiler. Ne oldu japon ortak haberi SPK bir zahmet soruversin. Bir değil iki değil yıllardır aynı tezgah kuruluyor hissede.
Almanya'dan iş alacağız, japon ortak yolda falan filan. Tek ayaklarının üzerinde binbir yalan dolan. Yılardır iş alacaklar yurt dışından bu beklenti ile gelene gidene çaktılar. En zor zamanlarda patron ortadan sıvışıyor ki millet korkup malı versin. Hep iyi günlerde ortada millet mal cakmak icin çok yazık.
Her tahtanın bir pezevengi(iş adamı) vardır. Kimse kimsenin tahtasına ilişmez yoksa malı kucağa verirler. Bu tahtanın pezevengide bıyıklı yabancıdiır. Spk'ya enselenmeden gemisini iyi yuzduruyorlar. Pandemi öncesi adam gibi yükseliş yasatmadan kağıdı dibin dibine soktular. Sanki yükselmiş gibi türlü operasyon peşindeler. Bu tip kontrollü ve sahipli hisseler çok zor ekmek yedirir adama.
Temel potansiyel ortada satış ve favok iyi yerlere gelecek. Euro almış başını gidiyor. Bu neyin ecelinde daha anlamış değilim.
İnşaallah SPK asılsız beklenti yaratıp piyasayı manipüle etmekten cezayı keserde bizim yüreğinizde soğur.
Mevcut ve potansiyel yatırımcılarımızın Şirketimizin iş geliştirme faaliyetlerine ilişkin kamuyu aydınlatma uygulaması hakkında ve Şirketimiz Genel Müdürü Sn. Nevhan Gündüz'ün 19.08.2020 tarihinde Bloomberg HT kanalında Piyasa Hattı programında Japon bir şirketle sürdürülmekte olan iş görüşmelerine ilişkin açıklamaları hakkında daha detaylı bilgilendirilmelerini teminen ve görülen lüzum üzerine, aşağıda yer alan açıklamalarda bulunulmasına karar verilmiştir.*
Şirketimizin faaliyette bulunduğu elektrik taahhüt sektörünün doğası gereği, sürekli ve çok sayıda iş geliştirme (teklif alma-teklif verme, iş birliği, iş ortaklığı*görüşmelerinde bulunma vb.) çalışmasında bulunulmakta olup, bu çalışmaların sonuçları ve sonuçlanma zamanı üzerinde önemli belirsizlikler söz konusu olabilmektedir.
Bu nedenle, Şirketimiz II-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği çerçevesindeki iş geliştirme faaliyetlerine ilişkin kamuyu aydınlatma uygulamasında; mevcut ve/veya potansiyel yatırımcılarımızı yanıltıcı mahiyette bir bilgi paylaşımına sebebiyet vermemek amacıyla, iş geliştirme süreçlerinin olumlu bir şekilde sonuçlanması ve tarafımıza bir ihalenin kaz***** olduğumuzun tebliğ edilmesi ve/veya bir görüşmenin ön protokol ve/veya sözleşme imzası ile sonuçlandırılması durumunda içsel bilginin doğduğu değerlendirilmekte ve kamuyu aydınlatma açıklamasında bulunulmaktadır.
Şirketimiz Genel Müdürü Sn. Nevhan Gündüz'ün Japon bir şirketle sürdürülmekte olan iş geliştirme çalışmaları hakkında yaptığı açıklamalar bu çerçevede değerlendirildiğinde, **
•Sürdürülmekte olan iş geliştirme çalışmalarının program sunucusunun sorusuna cevaben içinde bulunulan pandemi sürecinde dahi çalışmaların sürekliliğini gösterir bir mahiyet taşıdığı,
•Yukarıda ifade edildiği üzere söz konusu görüşmelerin rutin iş geliştirme çalışmalarımızdan olması bu minvalde sürekli ve çok sayıda görüşme, teklif vd. iş birliği çalışmalarının devam etmekte olması ve sonucunun belirli olmaması nedeni ile açıklama zamanı ve mevcut durum itibarıyla pay değerini, fiyatını veya yatırımcı kararlarını etkileyecek bir mahiyette, içsel bilgi niteliği taşımadığının değerlendirildiği,*
•Bu çerçevede mevcut durum itibarıyla, sözü edilen süreçlere ilişkin mevzuat uyarınca kamuya açıklanmayı gerektirir ilave bir gelişme bulunmadığı,
•Görüşmelerin olumlu bir şekilde sonuçlanması ve sonucun tarafımıza tebliği ve/veya sözleşme imzalanması halinde ilgili mevzuat çerçevesinde gerekli özel durum açıklamasının ivedilikle yapılacağı,
hususlarını mevcut ve potansiyel yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.
Bu vesile ile; Şirketimiz faaliyetlerine ilişkin içsel bilgilere haiz özel durumlara, operasyonel ve finansal beklentilere ve dönemsel sonuçlara, kesinleşmiş ihale sonuçlarına, iş geliştirme ve stratejik planları vd. materyal bilgilere; ilgili mevzuat çerçevesinde; özel durum açıklamaları, faaliyet raporları, finansal raporlar ile Şirket sunumları vb. vasıtalar ile Kamuyu Aydınlatma Platformu ve/veya Şirketimiz internet sitesinden ulaşabileceği hususunu da mevcut ve potansiyel yatırımcılarımızın bilgilerine tekraren sunarız.
Ne oldu SPK ne sordu size, siz ne ayaksiniz. İnsanlari alıma sevk ederken malı bosalttiniz. Bu iş burada bitmez.
Yapılan açıklamanın uzunluğu suçluluk psikolojisinin açık göstergesidir. Yaziktir size güvenip yatırım yapanlara. Kubarbaz olsak burda işimiz ne.
Potansiyel yatirimciymiş soyacak adam arıyorlar. Şirket bir tarafa tahta bir tarafa gidiyor. Her yerleri ayrı oynuyor.
Sayın ferden bende yazdım bugün hem orge ye hemde bloomberg ht ye mail attım. Bloomberg ht yi bildiğin tehtid ettim bu ceo yu bir daha yayına çıkarırsanız suç duyurusunda bulunacağım diye. Birazda sizden gaz aldım :)) İnsanlar tepki gösterince hemen R yapıyorlar... Bunlarla ancak bu şekilde başa çıkarız birlik olarak...
Aynen Sayın Commener64, ceo denen canlının konuşmasını birer bir alıntı yaptım eee eee kısımları hariç, gerekçeli durumu ve yapılan pisliği ihbar ettim. Yılın başında da aynı pisliği yaptılar baktılar bir şey olduğu yok seviye atladılar ama bu sefer çok açık verdiler. Pandemide hisseyi dibin dibine sokanda kendileriydi. İlk fazda doçe nin elindeki malı sattılar. İkinci fazda citinin mallar satılmaya başlandı. Herşeyi bir plan dahilinde yapıyorlar. TV programları bile ayarlı. TV yıldızı gibi sürekli ekranlarda. En az 1 Euro olması gerekirdi bu temele olmadı.
Sağlıcakla kalın.Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Bu güne kadar hangi yurt dışı bağlantıyı yaptınız da bu yapacaksınız. Önümüzdeki günlerde diyordu halan devam ediyor ivedi haber verilecek moduna girdiler. SPK'dan CEO'ya ceza bekliyorum. Bunlar yeteri kadar vurgun yaptı bunun bir bedeli olmalı. Mal dağınık denek ki toplu olsa bu ayak oyunlarına girişmezler. Sinirim hala geçmiş değil. Yatırımcı olalım dedik ne adamlara çaktık böyle. Kağıdım temelini değil patronların perde arkası dolaplarını tanımak lazım.
Madem ortak geliyor niye satıyorsun şirketin paylarını. Önce kendi payını sat, şirkete nakit lazım sonra şirketin paylarını boşalt. Beter olun.
Ceo'nun düzenli olarak TV kanallarına çıkıp ihracat ihracat demesi ve sonuç olarak hiçbir gelişme olmaması sebebiyle geçtiğimiz ay bu hisseden çıkmıştım. Gerçekten çirkin bir olay. Bir de her seferinde başka bir ülke telafuz ediyor. Böyle şeyler oldukça şirketlere güvenmek çok zorlaşıyor. Umarım dedikleri anlaşma haberleri gelir de güven yeniden oluşur.
Güvenilmeyi bekleyen yönetim TV ye çıkıp pazarlama yapıp ertesi gün dörtyüz bin lot mal boşaltmaz. Bu borsaya böyle şirket, böyle şirkete böyle yönetim.
Yatırım tavsiyesi değildir
SPK Dan bunların adilik vesikaları ne zaman gelecek acaba.
Düzenbaz yalancılar, bir daha çık TV'ye aynı gün şikayet edeceğim. Sizin gibi dolandırıcılar için en ağır cezaları getireceksin borsaya. Boşuna sırıtıp durmuyormuş. Milletin eline verdiler patlıcanı. Almanya, katar, Malta, japonya hepsi yalan dolan. Bir insanın duruşu güven verecek her şeyden önce. Yıllardır aynı masalla milletin eline verip bastılar aşağı. En ağır küfürleri üzerinize olsun. Kazandiğiniz paralar zehir zıkkım olsun. Allah belanızı versin.
Aldığım duyuma göre bu tahtanın spegi borsanın en adi speklerinde biri herkes bulasmiyor bu tahtaya. İşin bitsin uzun vade hissesi olarak tasimayacagim. Karaktersiz, kalitesiz hisseleri bulasmayacaksin. Kaybettiğim zamana, kaçan fırsatlara bakınca çok yazık. Allah cuma günü belanızı versin, öğle namazı mutakip. Coranadan geberin trade ederken.
Soran mi oldu kimle iş anlaşması yapacağınızı, şantiyeler pandemide çalıştı neden çıkmadın TV'ye, panikle veren garibanın malına mi çõktünüz. Adam olun adam.