Arama sonucu : 2099 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ORGE - Orge Enerji Elektrik

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Sayın ferden bende yazdım bugün hem orge ye hemde bloomberg ht ye mail attım. Bloomberg ht yi bildiğin tehtid ettim bu ceo yu bir daha yayına çıkarırsanız suç duyurusunda bulunacağım diye. Birazda sizden gaz aldım ) İnsanlar tepki gösterince hemen R yapıyorlar... Bunlarla ancak bu şekilde başa çıkarız birlik olarak...

2. Aynen Sayın Commener64, ceo denen canlının konuşmasını birer bir alıntı yaptım eee eee kısımları hariç, gerekçeli durumu ve yapılan pisliği ihbar ettim. Yılın başında da aynı pisliği yaptılar baktılar bir şey olduğu yok seviye atladılar ama bu sefer çok açık verdiler. Pandemide hisseyi dibin dibine sokanda kendileriydi. İlk fazda doçe nin elindeki malı sattılar. İkinci fazda citinin mallar satılmaya başlandı. Herşeyi bir plan dahilinde yapıyorlar. TV programları bile ayarlı. TV yıldızı gibi sürekli ekranlarda. En az 1 Euro olması gerekirdi bu temele olmadı.
    Sağlıcakla kalın.
     Alıntı Originally Posted by Commoner64 Yazıyı Oku
    Sayın ferden bende yazdım bugün hem orge ye hemde bloomberg ht ye mail attım. Bloomberg ht yi bildiğin tehtid ettim bu ceo yu bir daha yayına çıkarırsanız suç duyurusunda bulunacağım diye. Birazda sizden gaz aldım ) İnsanlar tepki gösterince hemen R yapıyorlar... Bunlarla ancak bu şekilde başa çıkarız birlik olarak...
    Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •