Sayfa 140/265 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240 ... SonSon
Arama sonucu : 2120 madde; 1,113 - 1,120 arası.

Konu: ORGE - Orge Enerji Elektrik

1. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Bu güne kadar hangi yurt dışı bağlantıyı yaptınız da bu yapacaksınız. Önümüzdeki günlerde diyordu halan devam ediyor ivedi haber verilecek moduna girdiler. SPK'dan CEO'ya ceza bekliyorum. Bunlar yeteri kadar vurgun yaptı bunun bir bedeli olmalı. Mal dağınık denek ki toplu olsa bu ayak oyunlarına girişmezler. Sinirim hala geçmiş değil. Yatırımcı olalım dedik ne adamlara çaktık böyle. Kağıdım temelini değil patronların perde arkası dolaplarını tanımak lazım.
    Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.

2. Madem ortak geliyor niye satıyorsun şirketin paylarını. Önce kendi payını sat, şirkete nakit lazım sonra şirketin paylarını boşalt. Beter olun.
    Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by ferden Yazıyı Oku
    Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Bu güne kadar hangi yurt dışı bağlantıyı yaptınız da bu yapacaksınız. Önümüzdeki günlerde diyordu halan devam ediyor ivedi haber verilecek moduna girdiler. SPK'dan CEO'ya ceza bekliyorum. Bunlar yeteri kadar vurgun yaptı bunun bir bedeli olmalı. Mal dağınık denek ki toplu olsa bu ayak oyunlarına girişmezler. Sinirim hala geçmiş değil. Yatırımcı olalım dedik ne adamlara çaktık böyle. Kağıdım temelini değil patronların perde arkası dolaplarını tanımak lazım.
    Ceo'nun düzenli olarak TV kanallarına çıkıp ihracat ihracat demesi ve sonuç olarak hiçbir gelişme olmaması sebebiyle geçtiğimiz ay bu hisseden çıkmıştım. Gerçekten çirkin bir olay. Bir de her seferinde başka bir ülke telafuz ediyor. Böyle şeyler oldukça şirketlere güvenmek çok zorlaşıyor. Umarım dedikleri anlaşma haberleri gelir de güven yeniden oluşur.

Güvenilmeyi bekleyen yönetim TV ye çıkıp pazarlama yapıp ertesi gün dörtyüz bin lot mal boşaltmaz. Bu borsaya böyle şirket, böyle şirkete böyle yönetim.

Yatırım tavsiyesi değildir

5. SPK Dan bunların adilik vesikaları ne zaman gelecek acaba.

6. Düzenbaz yalancılar, bir daha çık TV'ye aynı gün şikayet edeceğim. Sizin gibi dolandırıcılar için en ağır cezaları getireceksin borsaya. Boşuna sırıtıp durmuyormuş. Milletin eline verdiler patlıcanı. Almanya, katar, Malta, japonya hepsi yalan dolan. Bir insanın duruşu güven verecek her şeyden önce. Yıllardır aynı masalla milletin eline verip bastılar aşağı. En ağır küfürleri üzerinize olsun. Kazandiğiniz paralar zehir zıkkım olsun. Allah belanızı versin.

7. Aldığım duyuma göre bu tahtanın spegi borsanın en adi speklerinde biri herkes bulasmiyor bu tahtaya. İşin bitsin uzun vade hissesi olarak tasimayacagim. Karaktersiz, kalitesiz hisseleri bulasmayacaksin. Kaybettiğim zamana, kaçan fırsatlara bakınca çok yazık. Allah cuma günü belanızı versin, öğle namazı mutakip. Coranadan geberin trade ederken.

8. Soran mi oldu kimle iş anlaşması yapacağınızı, şantiyeler pandemide çalıştı neden çıkmadın TV'ye, panikle veren garibanın malına mi çõktünüz. Adam olun adam.

Sayfa 140/265 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •