Printable View
Alıntı: Originally Posted by hakkıakgün Hey gözünü sevdiğim göstere göstere ne de güzel döküyor ky'yi.. :bravo: Hani hocam göremiyoruz kim o ky ler.
Alıntı: Originally Posted by spenc Hani hocam göremiyoruz kim o ky ler. Hedefi küçük olanlar.. :oleyo:
Alıntı: Originally Posted by ASAP Düzeltiyorum. Kuyruklu versiyonları da varmış... Bugün de bişey öğrendik Allah' a şükür. O zaman gönlüne göre :oleyo: Yok hocam bir şey bildigimizden değil, mesela olsa diyordum. Sen spence bakma, spenc kafası hayaller işte. Tavsiye olmadan.
Alıntı: Originally Posted by hakkıakgün Hedefi küçük olanlar.. :oleyo: Hocam derdimiz marubozu değil ki kaç ylida ne marubozlari gösterdi bize sabancı. :)
Alıntı: Originally Posted by hakkıakgün Hedefi küçük olanlar.. :oleyo: Hakkı hocam benden söz ediyor. Her silkelediklerinde düşüyorum ama yeniden kalkıyorum şükür :notr:
Alıntı: Originally Posted by spenc Hocam derdimiz marubozu değil ki kaç ylida ne marubozlari gösterdi bize sabancı. :) Tekkeyi bekleyen çorbayı içer hocam.. :)
Alıntı: Originally Posted by ASAP Hakkı hocam benden söz ediyor. Her silkelediklerinde düşüyorum ama yeniden kalkıyorum şükür :notr: Yeniden kalkabiliyorsanız yenilmiyorsunuzdur hocam hepimiz ara sıra hata yapabiliriz.. :)
Alıntı: Originally Posted by hakkıakgün Yeniden kalkabiliyorsanız yenilmiyorsunuzdur hocam hepimiz ara sıra hata yapabiliriz.. :) Hiç oturamadik ki kalkalim. Hep kalkık moddayiz bu sabancı yüzünden. :)