Sayfa 282/809 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382782 ... SonSon
Arama sonucu : 6472 madde; 2,249 - 2,256 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

Alıntı Originally Posted by hakkıakgün Yazıyı Oku

Haftalık takasta ağalar satan varsa biz alırız diyor. Yarın inşallah faiz artışı olmaz ya da beklenenden az olursa dövizle birlikte biz de yeni zirvelere tırmanırız. Yapısal reformlar yapılmadan yalnızca faiz artışı yapılacaksa ülke için de yapılmamasının daha hayırlı olacağını düşünüyorum.
    PPK toplantısı ayın 13 de yanılmıyorsam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by ASAP Yazıyı Oku
    PPK toplantısı ayın 13 de yanılmıyorsam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Evet Perşembe günüymüş, teşekkürler.
    Yazdıklarım tamamen kişisel görüşlerim olup yatırım tavsiyesi değildir.

116 : İzmir'in en uzun tünelini Kordsa güçlendiriyor

Toplam 7 km'lik tünel uzunluğuyla İzmir'in en uzun karayolu tüneli olan Buca-Bornova
    Tüneli'nin inşaatında, yaşamı güçlendirme misyonuyla yaşamın her köşesine
    dokunan güçlendirme lideri Kordsa tarafından üretilen KraTos sentetik fiber donatıları
    kullanılacak.
    Şirketin açıklaması şöyle:
    İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca trafiğini rahatlatmak amacıyla hizmete aldığı
    ve yoğun trafik olması beklenen tünel için yüksek deformasyona maruz kalan püskürtme
    beton uygulamasında sağladığı uzun süreli durabilite, korozyona karşı dayanım
    ve yüksek beton tokluğunun yanında zamandan sağladığı tasarruf sebebiyle proje
    yapım süresini kısaltan KraTos'u tercih etti.
    Mart ayında İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışmaları başlatılan Buca'daki
    Homeros Bulvarı'nı Bornova'daki Otogar'a bağlayacak 183 milyon liralık ekspres
    yol projesinin yeni etabı için Kordsa tarafından üretilen sentetik fiber donatı
    KraTos tercih edildi. KraTos, Buca'dan Bornova'ya kadar uzanan 7 kilometrelik
    yeni güzergahın tünel bölümünde kullanılacak.
    Lastik, inşaat güçlendirme ve kompozit teknolojileri alanında faaliyet gösteren
    Kordsa'nın titiz Ar-Ge çalışmalarının bir ürünü olan beton güçlendirici sentetik
    fiber donatı KraTos altyapı ve üstyapı inşaat projelerinde fark yaratan bir ürün.
    İnşaat projelerinde beton güçlendirme uygulamaları için kullanım kolaylığı,
    hızlı uygulanabilirlik, daha az işçilik, artırılmış ekipman ve enerji verimliliği,
    yüksek beton tokluğu ve uzun süreli durabilite özellikleriyle ayrışan KraTos
    aynı zamanda düşük karbon salınımı sağlaması sebebiyle çevreci bir fiber donatı.

-DirectFN Haberler (haber@directfn.com, www.directfn.com.tr)-

4. Eyyy tahtaci o boşluğu neye çevireceksin merakla bekliyorum. Ytd.

5.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Eyyy tahtaci o boşluğu neye çevireceksin merakla bekliyorum. Ytd.
    Bravo tahtaci güzel bir marubozu yap ve oyle kal. Ytd.

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Bravo tahtaci güzel bir marubozu yap ve oyle kal. Ytd.
    Gün içinde 9.07 altına sarktığı için "marubozu" şansı kalmadı bugünlük dostum. Yarın inşallah

Alıntı Originally Posted by ASAP Yazıyı Oku
    Gün içinde 9.07 altına sarktığı için "marubozu" şansı kalmadı bugünlük dostum. Yarın inşallah
    Düzeltiyorum. Kuyruklu versiyonları da varmış... Bugün de bişey öğrendik Allah' a şükür.
    O zaman gönlüne göre

8. Hey gözünü sevdiğim göstere göstere ne de güzel döküyor ky'yi..
    Yazdıklarım tamamen kişisel görüşlerim olup yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 282/809 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382782 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •