Originally Posted by hakkıakgün Hey gözünü sevdiğim göstere göstere ne de güzel döküyor ky'yi.. Hani hocam göremiyoruz kim o ky ler.
Originally Posted by spenc Hani hocam göremiyoruz kim o ky ler. Hedefi küçük olanlar..
Yazdıklarım tamamen kişisel görüşlerim olup yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by ASAP Düzeltiyorum. Kuyruklu versiyonları da varmış... Bugün de bişey öğrendik Allah' a şükür. O zaman gönlüne göre Yok hocam bir şey bildigimizden değil, mesela olsa diyordum. Sen spence bakma, spenc kafası hayaller işte. Tavsiye olmadan.
Originally Posted by hakkıakgün Hedefi küçük olanlar.. Hocam derdimiz marubozu değil ki kaç ylida ne marubozlari gösterdi bize sabancı.
Originally Posted by hakkıakgün Hedefi küçük olanlar.. Hakkı hocam benden söz ediyor. Her silkelediklerinde düşüyorum ama yeniden kalkıyorum şükür
Originally Posted by spenc Hocam derdimiz marubozu değil ki kaç ylida ne marubozlari gösterdi bize sabancı. Tekkeyi bekleyen çorbayı içer hocam..
Originally Posted by ASAP Hakkı hocam benden söz ediyor. Her silkelediklerinde düşüyorum ama yeniden kalkıyorum şükür Yeniden kalkabiliyorsanız yenilmiyorsunuzdur hocam hepimiz ara sıra hata yapabiliriz..
Originally Posted by hakkıakgün Yeniden kalkabiliyorsanız yenilmiyorsunuzdur hocam hepimiz ara sıra hata yapabiliriz.. Hiç oturamadik ki kalkalim. Hep kalkık moddayiz bu sabancı yüzünden.
Forum Rules
Yer İmleri