Arkadaş rencide olmasın diye siliyorum yine... Umarım görmüşsündür, 666.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Arkadaş rencide olmasın diye siliyorum yine... Umarım görmüşsündür, 666.
marka forumu, ansa.......1 yıldır orada yazarım.....
orası başlı başına komedi....
dava meselesine gelince......
MARKA YATIRIM holdingin, cuma günü saat 20.33 te yaptığı KAP bildiriminde bahsedilen KİŞİ, bizzat ben oluyorum.....
BORSA TARİHİNDE İLK KEZ, BİR KİŞİYE DAVA AÇILDI.....
sonucunu göreceğiz hep beraber......
60 bin lira hikayesini orda yazmıştık, merak eden okur.
Mku hakkında yazılanlara, iddialara...
Ne anlatsin? Agustos ayinda yazdigim bu yazi senin MKU'nu ozetliyor iste:
Burasi borsa. Borsayi fonlayan bir kesim vardir. O da bunun gibileri. Adam stop yapip cikacagina soktukca sokmus parasini maliyet dusurmek icin. Normalde kyler boyle yakalanir. Bu da buyukbasi. Millet de mali musavir aliyorsa biliyordur diye avlanmis. Benim kizdigim sorumsuzca olan kesim bu. Hem kendini yakmis, hem zavalli iki kurusu olani.Alıntı:
* 30 sene mali musavirlik yapmis, amma zerre kadar akil mantik sahibi olamamis, elinde 300 bin lot mal patladi diye maliyet dusurmek icin ala ala; SIFIR degeri olan seye 500 bin lira koyup yine SIFIR degeri olan 1 milyon lota sahip mallar mi...
"Her gordugun sakalliyi Evliya Celebi zannetmiyeceksin" demis atalarimiz.
Bosver MKU'yu.
Sn. Mahulli, biraz haksizlik oluyor gibi arkadasimiza. O da kotu duruma dusmus bir ortakti bu sahtekarin sirketinde. En azindan kendisi birseyler yapmaya calisti, mahkemelere gitti, gruplar kurdu. Sizin gibi ortaklara bir sekilde katkida bulunmaya calisildi.
Benim olaylara kizmam kapandiktan sonraki sirk ve Mujdat'in/MKU'nun savunulmasi.
Yoksa arkadaslar da sizin gibi Mujdat'in oyununa dusmus olanlar.
SON 15 GÜN BOYUNCA OLANLAR......diğer yerlerde konuşulanları buraya taşıyanlar.....kısaca iddialar şöyle:
- deniz, rüşvet, haksız çıkar peşinde koşan birisidir....( mine tozlu kaynaklı, kendisi beni şirketine davet etti, telefondan aradı- çağrı kayıtları var elimde- sonrasında foruma 2-3 kişi gelip, bu tarz iddiaları ortaya attılar, en sonunda da beni dava etmişler)
- murat doğana, kesinlikle güvenilmez.
- mesut kemal, 2015 ten beri, bu manüpilasyonun içindedir......ona kesinlikle güvenilmez.
- müjdat kardeşim ( ben ona öyle hitap ediyorum, kendisi kızmıyo, samimiyet var aramızda), yukardaki 3 kişiye, para verdi ve kendi lehine kullandı.....
İddiaları kenara bırak. Doğru mu değil mi ondan haber ver.
- "evet, doğru" desem.........." demiştik, haklı çıktık" diyeceksiniz.....
- " hayır, yalan" desem........." yalan söylüyosun, haklı çıktık" diyeceksiniz.....
ben şunu diyim sana kısaca mesud bey.......
" 2 ay sonra yanıma gelip, XXXX lotum var, sizin yanınızdayım" .........DEME BANA......İHTİYACIM YOK SENİN XXXX LOTUNA....
herhangi birinizi aramışlığım varsa, 3-5 kuruş para istemişliğim varsa, çıkıp telefon arama resmini şuraya atın......
telefon numaram 0 533 422 33 54.......yayınlayın.....bi iki kişiye özelden mesaj atmışımdır....düzeyli sandığım, gördüğüm kişilere...onun nedenini birazdan açıklayacağım.....
öncesinde telefonuma çağrı bırakanları, aramışlığım vardır......( onlar çıkıpta " bizi telden aradın demesin).......
İyi okumamışsınız yazılarımı. Mku'ya virman yapılan 250bin lotun iddia olduğunu, net birşey olmadığını yazdım. Siz ne diyorsunuz bu işe?
"Ben demiştim" diye böğürmeyeceğim bi iddiam yok.
Sizin hakkınızda da iddialar yazıldı. Ben iddia etmedim. Adı üstünde iddia. Açıklayın aklanın diye soruyoruz... Gerçek ne?
GELELİM BEŞİNCİSİNE......
biz bu yola çoktan çıktık, süreci başlattık zaten....hiçbirinizden 5 kuruş beklenti, katkı beklemeden...çünkü, hiçbirinizin, ne OYUNA , ne de PARASINA , ihtiyacımız VAR.....
istedik ki, " KİMLERLE YOLA ÇIKILIR GÖRELİM".....
" ZAMANINDA BİZE KÜFREDENLER, ZAMANI GELİNCE YÜZÜMÜZE BAKAMASINLAR""".......
AN İTİBARI İLE, 20 BİN LİRAYA YAKIN PARA HARCADIK.......
GENEL KURUL İÇİNDE, HARCAYACAĞIZ......
HALEN BİZE KÜFREDİYOSUNUZ.......
" BİZ SİZİN YÜZÜNÜZDEN HİSSE ALDIK, DİYOSUNUZ"
alın size istediğinizz CEVAP........
ne "GENEL KURUL, ne de İSTİNAF, TEMYİZ, diğer davalar için PARA HARCAMAYACAĞIZ".......
Ben demedim. Kimler dedi?
Benim hisselerimin çoğu 2015 yılında alınma. Çoğu Cihan Sütşurup satışından.
Bu saatten sonra temyize gidecek 2 kişiden biri bendim, burada benden özür dilenmediği sürece temyize gitmiyorum...
Murat doğan
Gitmezsen gitme. Kimden özür bekliyorsun? Hissesi olmayan 666'dan mı?
neymiş efendim......" AZDAN AZ GİDER, ÇOKTAN ÇOK"......onlarında parası batacak........
gelin size bi soru sorayım......
hanginiz yatırım hesabına baktıgında....( DAHA DOĞRUSU HESAPLARINA- arkadaşlar tek hesap olduğunu sanıyolar)
" X milyon LİRALIK çeşitli hisse senedinin yanında, 1 milyon lot genyatırım hissesi" gördüğünde KAFAYA TAKAR VE UYKUSU KAÇAR......
ALLAHIN SİZE VERDİKLERİ İÇİN ŞÜKREDERSİNİZ VE HAYATINIZA DEVAM EDERSİNİZ......
tem de, jeep ve mersedesler, ceza geleceğini bile bile, emniyet şeridini kullanır, hız ihlali yapar, sonradan binlerce liralık ceza öderler. hiç te UMURLARINDA olmaz......
Sizin moraliniz çok bozulmuş anlaşılan.
Bunu da mı iddia edenler oldu?
Sayın 666 sormak istiyorum ilk üyelik 17/02/2017 ilk yorum 06/10/2017 genyh ilk yorum :03/11/2017 hayırdır yolunuzumu kayıp ettiniz elinizde 1 lot yok 5 saat genyh bizimi araştırdınız daha önceki yazılarınız mepet, logo, link, halk bank, soda, gözde, escom, tavhl hatırlatırım biz battık ne ilginizi çektide buraya damladınız sayın mesut kemal dava açtı diyemi geldiniz.. Yada ben 200.000 hisse arıyorum diye mi neden ?
Doğruyu yaz. Tahta kapandığında kaç lotun vardı şimdi kaç lotun var?
Niye zoruma gitsin? Umarım çok kazanırsın...
hemde çok zoruna gidiyor... Bi tarafına takılmış murat doğan telefonum var arasana bir... Mahkemede adresimde var görüşelim bir acı bir çayı mı iç ne kadar boyun var seni bir görüyüm batık adam seni elinde 10.000 lotla bizimi yönlendireceğini sannettin.. Ver senin kinide alacağım sana özel 0,31 alıyım... Almayan ipne olsun vermeyende ipne olsun
Vereyim sana 13 liraya...
Ek 10330
gece saat 3......
iki meçzup harici, 18 ziyaretçi.......
geçen ne dediydim size.....
" EN AZ 250 KİŞİSİNİZ"....
Tahtası kapalı ama rağbet çok. Entrikası bol senet.
Anlamsız bir şekilde birbirimize laf atıp duruyoruz farkındamisiniz. Bende ilk defa tahtası kapalı olupta bu kadar kişinin hemde hararetli şekilde bir yere varmaya çalıştığını görüyorum. Bundan ne çıkar diye düşündüğümde hakikaten adam iyi sokmuş ki hazmedememisiz (bende olan bu) hala bir yerlerden biseyler bekliyoruz. Yada birileri Ali Cengiz oyunu ceviriyorda buna alet oluyoruz. (Ndn olur onu da bilmiyorum .) Yarın gnpwr hol. Mahkemesi var takip edebilecek bilgi verebilecek arkadaşlar olursa seviniriz. Bakalım birbiriyle bağlantı olacak mı.
Şu anki kanatim,müjdat uslu,iflas ertelemeye baş vurdu,,,stoklarını nakite çevirdi....alacağını aldı.
İlas kararı çıktı,şirkette haciz işlemleri başlatıldı,tüm ticari faaliyetler bitti....
Muhtemelen müjdat uslu İstinaf mahkemesine bile başvurmayacaktır.......alacaklarına almıştır...kendince sıfırdan yeniden başlayacaktır....ANCAK SIFIRDAN BAŞLAR,ÇİL ÇİL ALTINLARINI O BİRİKTİRİRKEN,BİRİKİMLER,İNİ KAYBEDENLER,BİRİKİMLERİNİ ONA YAR ETMEYECEKTİRRRRRRR.EN AZINDAN NOMİNAL DEĞERİNDEN ELİMİZDEKİLERİ ALAMALIDIRKİ BEYAZ SAYFASI SİYAHA DÖNMESİN......ytd
Bir kaç gündür burada yazan deniz,mesud ,sait vs.....hisselerin,virmanların,kim alıp kim sattığının hesabını yaparak ne yapmaya çalışırlarki.....Şirket iflas etmiş,bundan sonra yasal olarak neler yapılabilir...bu konuda bildikleri bir öngörü veya hukuki bir beklenti nasıl olurun hesabı varsa onları paylaşacaklarına,,o aldı ,bu aldı,ben bu işleri hallederim,yok sen halledemezsin.....gibi boş muhabbetler.....özellikle deniz nickli arkadaş soru size.
1-şirket iflas etti,bu gerçek
2-müjdat uslu istinafa gidermi.
3-genpower ,gen yatırım bünyesinde bir şirketti,bu durumda hukuken gen yatırım holdingin varlığı devam edecekmidir.
4-genel kurul çağrısı olabilirmi.
Mahulli yazılanları anlamamışsın.
İddialar şu: bazı kimseler Genyh hisselerinin satılması için manipülasyon yaptı.
Bunların arasında Mku da var.
666 da elindeki verileri açıkladı. Fakat buradan 250bin lot virman yapılmış olduğu iddiasından net bir sonuç çıkmadığını ifade ettim.
İşin doğrusu ne diye deniz4837 ye sorduk. Hatta varsa işin doğrusunu bilen buyursun yazsın diye ortaya bıraktık. Cevab yok.
ben onları anladım...mesut kemal beyin öyle maniplasyonlar içinde olacağına inanmıyorum,,,ancak velevki olsun....bu neyi değiştirir,,,şirketin mevcut durumu hakkındaa bilginiz varmı,istinaf başvurusu şirket tarafından olacakmı,,,şirket bistinafa başvurmasa murat doğan başvursa ,hangi bilgiyle ,belgeyle ,gelecek perspektifiyle sonuç alabilirki,,,neticee müjdat uslunun b işi kovalaması gerkecek değilmidir....iflas kesinleştikten sonra neyin hesabı olacakki.....slmlar..ytd
http://somebody.net/userupload/gen3.jpg
Herseyi saibeli hileli sirket. Sizi de anlamak mumkun degil nasil kimin ne olduguna nasil inanabiliyorsunuz.
Ben su grafige ilk baktigimda "yuh" olmustum. Mujdat'in kendisi cikartti bu hikayeyi demistim.
KAP'a haber geliyor mali musavir aliyor diye. 2 ay hisse 0.40. Son 0.40 alis kesildikten sonra 1 haftada 0.66 oluyor. Indikten sonra tekrar alimlara devam ediyor. Yani bit yenigi aramaz misiniz bu iste?
değerli kardeşim hepsini anlıyorum,,,şirket hiyleli,bir sürü numara dönmüş v.s...kabul....Bende diyorum ki,bu neyi değiştirir,mahkeme şirketin iflasını vermiş....gerekçeli karar açıklandıktan sonra Müjdat istinaf başvurusu yapmazsa,,,şirketin iflası onaylanırsa.....tüm beklenti bitince......ne önemi var eskiden şu olmuş ,bu olmuşun....slmlar