Herseyi saibeli hileli sirket. Sizi de anlamak mumkun degil nasil kimin ne olduguna nasil inanabiliyorsunuz.
Ben su grafige ilk baktigimda "yuh" olmustum. Mujdat'in kendisi cikartti bu hikayeyi demistim.
KAP'a haber geliyor mali musavir aliyor diye. 2 ay hisse 0.40. Son 0.40 alis kesildikten sonra 1 haftada 0.66 oluyor. Indikten sonra tekrar alimlara devam ediyor. Yani bit yenigi aramaz misiniz bu iste?
değerli kardeşim hepsini anlıyorum,,,şirket hiyleli,bir sürü numara dönmüş v.s...kabul....Bende diyorum ki,bu neyi değiştirir,mahkeme şirketin iflasını vermiş....gerekçeli karar açıklandıktan sonra Müjdat istinaf başvurusu yapmazsa,,,şirketin iflası onaylanırsa.....tüm beklenti bitince......ne önemi var eskiden şu olmuş ,bu olmuşun....slmlar
Bu konuda size katılıyorum. Eskiyi deşmek yok burdayken satsaydiniz da şunu da yapsaydiniz da demekle elimize bişey geçmiyor ki. Borsa bu kim istemez aldığı hissenin üçe beşe katlamasini. Yada böyle kağıtları bulup girmek. bir çok yatırımcı bu hisseyi alırken beklentiler anlaşmalar gibi reel şeyleri düşünerek okuyarak almıştır. Bu saatten sonra şu olsaydı bu olsaydı demenin bir anlamı yok kanaatimce
tamam ben de elimdeki hisseleri satma kararı versem,,,bazıları 5.000 tl yede vermem yazmışlar.......ben 0.50 kuruşada ciddi alıcı varsa verebilirim
Yer İmleri